Majkl Dzekson

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
WIBU:
NIsam video neprirodniji dogadjaj nego kad je poljubio svoju zenu na bini!

Mozda je dobar pevac, ali je los glumac!

Sta ocekujes od takve osobe,osobe koja nikad nije bila "voljena" i koja nikada nije osetila ljubav,( sem ljubavi svojih fanova) .
On je oduvek bio prevaren od strane samozivih ljudi...ukljucujuci i njegovu zenicu koja ga je samo iskoristila, (isto kao Debi R).
NJegov privatan zivot je upropasten, to i sam vidis

katy:
Sta ocekujes od takve osobe,osobe koja nikad nije bila "voljena" i koja nikada nije osetila ljubav,( sem ljubavi svojih fanova) .
On je oduvek bio prevaren od strane samozivih ljudi...ukljucujuci i njegovu zenicu koja ga je samo iskoristila, (isto kao Debi R).
NJegov privatan zivot je upropasten, to i sam vidis
Pa Puslica je negde i rekla zasto se udala za njega,bukvalno ga je iskoristila,cak i vise od debi !!! Prvo kao zbog "ljubavi",a drugo da vidi kako je biti zena velike zvezde !!! pre toga nikada nije razumela svoju majku sto joj je bilo tesko da zivi sa Elvisom,jer je bila vezana za oca i on joj je bio sve na svetu,posto nije bila svesna njegove slave jer je bila jako mala !!!Ali,kad se udala za Majkla,pocela je da kapira svoju majku,jer su po njoj sve velike zvezde uobrazene i mora sve da bude po njihovom !!! Tako se kao i Majkl ponasao prema njoj !!!

To sve znaci da se udala za Majkla da bi videla kako je biti zena poznatog i da naglasim BOGATOG coveka,jedne velike zvezde,tj.najvece zvezde !!!Ljubav je tu bila 0,a on nije nju imao za sta da iskoristi,imao je slavu,pare,i sve potrebno !!! Samo je iskreno voleo !!!Ali ona ga je naravno ispalila !!!Smetale su joj neke stvari,ne bih bas sad da navodim koje su,ali ih ima 10 na listi,tliko je morala da navede da bi je razveli od njega !!!Ali je priznala da postoje stvari u kojima je jako dobar !!!

Billie Jean:
Pa Puslica je negde i rekla zasto se udala za njega,bukvalno ga je iskoristila,cak i vise od debi !!! Prvo kao zbog "ljubavi",a drugo da vidi kako je biti zena velike zvezde !!! pre toga nikada nije razumela svoju majku sto joj je bilo tesko da zivi sa Elvisom,jer je bila vezana za oca i on joj je bio sve na svetu,posto nije bila svesna njegove slave jer je bila jako mala !!!Ali,kad se udala za Majkla,pocela je da kapira svoju majku,jer su po njoj sve velike zvezde uobrazene i mora sve da bude po njihovom !!! Tako se kao i Majkl ponasao prema njoj !!!

To sve znaci da se udala za Majkla da bi videla kako je biti zena poznatog i da naglasim BOGATOG coveka,jedne velike zvezde,tj.najvece zvezde !!!Ljubav je tu bila 0,a on nije nju imao za sta da iskoristi,imao je slavu,pare,i sve potrebno !!! Samo je iskreno voleo !!!Ali ona ga je naravno ispalila !!!Smetale su joj neke stvari,ne bih bas sad da navodim koje su,ali ih ima 10 na listi,tliko je morala da navede da bi je razveli od njega !!!Ali je priznala da postoje stvari u kojima je jako dobar !!!

Ta ludaca je samo zelela da bude u centu paznje, zelela je da se zna da Elvisova cerkica vrti Michael Jacksona oko malog prsta...
Kada je smorio, samo ga je sutnula..
Za Debi da ne pricam,,samo da mi je znati sta ce da radi kada potrosi sve pare koje je ukrala Majklu..samoziva glupaca.
Jadan Majkl,uvek mora da ispasta samo zato je dobar, i samo zato sto zeli da voli nekoga!
Svako uvek dobije ono sto zeli, a on na kraju ispadne budala i naivcina!
Kako samo moze da veruje ljudima posle ovakvih stvari??!

Pa ja mislim da ne moze nikako da veruje ljudima posle svega sto su mu pokvarenjaci priredili !!! Uzasni su !!! Strada samo onaj najbolji,nikad ne bi stradala propalica poput Puslice !!! I jos doliva ulje na vatru svedoceci protiv njega !!! Gluperda nakazna !!! A on je bas jadan !!! Naivan je i dobar !!! :-( :-( :-(

Pre pola sata mi je dosla drugarica sa dve Majklove slike u ruci...(jedna gde je bio crn, i druga gde je beo)..
Stvarno ne zelim vise da pisem o ovome, ali popizdela sam!
Svadje, tuce i takve gluposti sam batalila jos odavno, ali ovo mi nije trebalo..
Svadjale smo se pola sata...Prvo sam plakala dok sam je ubedjivala da nije presadjivao kozu i da nije kreten koji je "zeleo" da postane belac..Kasnije, kada sam je isterala iz stana, ponovo sam pocela da placem jer je uspela da mi nabije sumnju koju nikada do sada nisam osetila..stvarno, koliko sam se samo puta svadjala oko ovakvih stvari...ali, niko nikada nije uspeo da mi pomuti razum, stajala sam cvrsto iza svojih tvrdnji, stvarno ne shvatam sta se desava..Ljudi, ubedite me da gresi!,,ja sam njegov verni fan i ne zelim da menjam misljenje o njemu, ma koliko god ljudi pricali lose o njemu!:(

Billie Jean:
Pa ja mislim da ne moze nikako da veruje ljudima posle svega sto su mu pokvarenjaci priredili !!! Uzasni su !!! Strada samo onaj najbolji,nikad ne bi stradala propalica poput Puslice !!! I jos doliva ulje na vatru svedoceci protiv njega !!! Gluperda nakazna !!! A on je bas jadan !!! Naivan je i dobar !!! :-( :-( :-(

Posle svega ovoga njegovo srculence je potpuno slomljeno, a on je jos iskreno voleo!
Ne mogu da zamislim koliko mu je bilo tesko tokom sudjenja i zivota uopste..
Vratice mu se sve, i to troduplo vise...znam!

"So, Michael keep the faith
Baby yeah
Because it's just a matter of time
Before your confidence will win out "

katy:
Pre pola sata mi je dosla drugarica sa dve Majklove slike u ruci...(jedna gde je bio crn, i druga gde je beo)..
Stvarno ne zelim vise da pisem o ovome, ali popizdela sam!
Svadje, tuce i takve gluposti sam batalila jos odavno, ali ovo mi nije trebalo..
Svadjale smo se pola sata...Prvo sam plakala dok sam je ubedjivala da nije presadjivao kozu i da nije kreten koji je "zeleo" da postane belac..Kasnije, kada sam je isterala iz stana, ponovo sam pocela da placem jer je uspela da mi nabije sumnju koju nikada do sada nisam osetila..stvarno, koliko sam se samo puta svadjala oko ovakvih stvari...ali, niko nikada nije uspeo da mi pomuti razum, stajala sam cvrsto iza svojih tvrdnji, stvarno ne shvatam sta se desava..Ljudi, ubedite me da gresi!,,ja sam njegov verni fan i ne zelim da menjam misljenje o njemu, ma koliko god ljudi pricali lose o njemu!:(
Ma nije bre presadjivao kozu !!! postoje i dokazi !!! da je presadjivao ne bi sad imao fleke po telu !!! Ne sumnjaj u to uopste,nije se beleo !!! Samo je operisao nos i napravio onu rupu na bradi i to je to !!! On je sam to rekao !!! Veruj njemu !!! :D :D :D

katy:
Posle svega ovoga njegovo srculence je potpuno slomljeno, a on je jos iskreno voleo!
Ne mogu da zamislim koliko mu je bilo tesko tokom sudjenja i zivota uopste..
Vratice mu se sve, i to troduplo vise...znam!

Baby yeah
Before your confidence will win out "
Vratice se i Puslici i kompaniji stoduplo sto su ga teretili bzvz !! Ima Boga,valjda on sve vidi !!!

I ponovo ovi divni stihovi:
Baby yeah
Before your confidence will win out"

E, ako niste videli,slusajte ovog debila koji je srocio ove nebuloze.Tacno jos jedna neupucena i glupa budala koja lupa gluposti...strasno...
Majkl Džekson kao "loš đak"
Ako je Madona primer kako vorholovske medijske strategije rezultiraju performansom, Majkl Džekson demonstrira njihovu opasnu blizinu proizvodnji falsifikata.
Majkl Džekson nas mnogo više približava alternativnim oblicima života u kosmosu nego Dosijei iks i Karl Segan. On je aršin nerealnosti Amerike o kojoj vole da govore bodrijarovci, autentično biće bez biografije: Džekson umesto standardnog ljudskog života živi video spot koji se može premontirati u svakom trenutku, baš kao i njegovo lice. Posmatrajući decenijske metamorfoze Džeksonovog lika, toliko smo zanemarili njegovo ljudsko poreklo da su, sasvim sigurno, Bart Simpson, Lara Kroft i Korto Malteze već odavno za sve nas mnogo realniji junaci. Tačnije, telesniji: jer, ako je konzistentnost fizičke pojave ikakvo merilo identiteta, oni su mnogo životniji i "življi" nego jedino biće na svetu koje je uspelo da promeni svoju rasu.
Majkl Džekson je primer imitacije života koja je uspešna zbog sopstvene svesti o artificijelnosti, ali opasna kao mogući uzor pošto, za razliku od Madoninih strategija, ne vodi u kameleonstvo nego u ništavilo. Brak samozvanog Petra Pana sa ćerkom Elvisa Preslija ponajmanje je trebalo da ga humanizuje i predstavi kao novog aktera idile sa kućicom u cveću i buljukom dece. Ideja je bila upravo suprotna - da se povuče jasna crta između običnog života za obične ljude i hologramske projekcije u kojoj žive sveci i amblemi, junaci crtanih filmova i reklamnih bilborda. U toj hologramskoj projekciji Džekson nije smeo ni hteo da imitira standarde realnosti tako što bi se slikao dok prepovija bebu ili pijucka kampari: njegovo je bilo da svoje detence - začeto i rođeno pod misterioznim okolnostima - ljuljuška visoko nad glavama obožavalaca i paparaca, da za vreme leta avionom u dogovoru sa stjuardesama pije belo vino isključivo iz konzervi od koka-kole, da svoje potomke pokazuje isključivo sa krpama na glavama. Upravo ta sakrivena lica mogu da budu šifra za dekodiranje Džeskonovog ludila: u kulturi u kojoj je važno lepo lice - pravilno, simetrično i obavezno belo - bubuljičavi Afroamerikanac širokog nosa morao je samo jednom da pogleda u ogledalo da bi shvatio vrednost dobrog pakovanja. Licu koje nije pravilno skrojeno mi verujemo tek ukoliko naslutimo trud njegovog posednika da se uz pomoć adekvatne šminke, frizure i estetske hirurgije približi standardu lepote. Šta kriju maske na licu Džeksonove dece - crnu put pred procesom prepakivanja u belo, ili možda činjenicu da ta deca uopšte ne postoje? Bezmalo logična posledica tako košmarnog osobenjaštva bila je pedofilija maskirana u ljubav prema svoj deci sveta - neka vrsta pedofilije unicefovskog tipa. Zahvaljujući Majklu Džeksonu, bajka o Petru Panu ima šansu da postane biblija pedofila.
Koristeći svoju vizuelnu nestabilnost kao argument, Majkl Džekson može da zaobiđe svoju nesumnjivu perverznost: ako je važnija ambalaža poruke od njenog značenja, onda je Majkl Džekson samo jedan dobri čika u čije srce i krevet mogu stati sva deca sveta.

07.02.2007. Detalji o Michaelovom novom albumu

U novom izdanju 'Rolling Stones' magazina (izdanje od 08.02.2007.) objavljeni su neki detalji o Michaelovom novom albumu i o njegovoj saradnji sa Williamom:

- Will.i.am i Michael rade zajedno na 8 novih pesama

- Jedna od tih pesama zove se "I'm Dreamin'"

- Jedna od pesama je balada koju je napisao (ili su je napisali zajedno) John Legend

- Will i Michael će se sastati u Irskoj kako bi završili snimanje

- Will.i.am kaže da će album biti kao "Off the Wall" novog doba

- Potencijalna je saradnje sa Chris Brownom i DJ Whoo Kid

- Muzika će biti veoma melodična sa nekoliko jakih dance pesama

07.02.2007. Michael se sastao sa Fullerom i Ortegom

Michael Jacksonov dugo očekivani povratak je počeo i biće nadgledan od strane britanskog zabavnjačkog tajkuna, Simon Fullera. Fuller je čovek iza fenomenalnog uspeha 'Američkog idola' i David Beckhamovog ugovora vrednog 250 miliona dolara.

Michael Jackson i Simon Fuller su imali nekoliko sastanaka u Las Vegasu, zajedno sa režiserom i koreografom Kenny Ortegom, na kojima je planirana buduća strategija. Kenny Ortega ('Dirty Dancing,' 'Ferris Bueller's Day Off', 'St. Elmo's Fire') je već radio sa Michaelom na velikim i rasprodanim svetskim turnejama 'Dangerous' i 'HIStory'. On je takođe i dobitnik 'Emmy' nagrade, a nedavno je dobio i svoju prvu 'Director's Guild of America' nagradu za produkciju mjuzikla 'High School Musical' za Disney. Michaelovo prijateljstvo i poslovna saradnja sa Ortegom traje godinama unazad....

Eto kako ce izgledati otprilike novi album !!! :D

Eto ga i Majkl !!! :D

Prilozi

• mjkennysimon.JPG
    mjkennysimon.JPG
    11,2 KB · Pregleda: 7
Billie Jean:
07.02.2007. Detalji o Michaelovom novom albumu

U novom izdanju 'Rolling Stones' magazina (izdanje od 08.02.2007.) objavljeni su neki detalji o Michaelovom novom albumu i o njegovoj saradnji sa Williamom:

- Will.i.am i Michael rade zajedno na 8 novih pesama

- Jedna od tih pesama zove se "I'm Dreamin'"

- Jedna od pesama je balada koju je napisao (ili su je napisali zajedno) John Legend

- Will i Michael će se sastati u Irskoj kako bi završili snimanje

- Will.i.am kaže da će album biti kao "Off the Wall" novog doba

- Potencijalna je saradnje sa Chris Brownom i DJ Whoo Kid

- Muzika će biti veoma melodična sa nekoliko jakih dance pesama

07.02.2007. Michael se sastao sa Fullerom i Ortegom

Michael Jacksonov dugo očekivani povratak je počeo i biće nadgledan od strane britanskog zabavnjačkog tajkuna, Simon Fullera. Fuller je čovek iza fenomenalnog uspeha 'Američkog idola' i David Beckhamovog ugovora vrednog 250 miliona dolara.

Michael Jackson i Simon Fuller su imali nekoliko sastanaka u Las Vegasu, zajedno sa režiserom i koreografom Kenny Ortegom, na kojima je planirana buduća strategija. Kenny Ortega ('Dirty Dancing,' 'Ferris Bueller's Day Off', 'St. Elmo's Fire') je već radio sa Michaelom na velikim i rasprodanim svetskim turnejama 'Dangerous' i 'HIStory'. On je takođe i dobitnik 'Emmy' nagrade, a nedavno je dobio i svoju prvu 'Director's Guild of America' nagradu za produkciju mjuzikla 'High School Musical' za Disney. Michaelovo prijateljstvo i poslovna saradnja sa Ortegom traje godinama unazad....

Eto kako ce izgledati otprilike novi album !!! :D
hm..........zanimljivo

Billie Jean:
Boze sacuvaj !!! Ko je taj sto se nasrao toliko ?!? I to zestoko !!! Kakvih bolida,frikova i dijabola ima pa to je strasno !!! Katy gde nadje to?

Ma, na netu, negde..pitaj Boga gde...Samo ne znam odakle mu petlja da posalje nesto ovako na sajt..a, i onako me zabole za sve sto je napisano cause:I don't make it factual,actual

Lucky girl:
ok,slazem se....ali nekad pisete gluposti samo da bi odrzali temu

Sta ces, meni je najlepse na ovoj temi, ..i kada je samo Billie ovde, znam da cu se bolje osecati kada se ispricam sa njom..
Nekad stvarno postane glupo,..kada ga stalno samo hvalimo ili kada nam nestane tema za razgovor, ali sve u svemu bilo kakva prica o Majklu nam dobro dodje...

Lucky...if you don't like what i'm sayin' then won't slap my face
...Becouse i'm bad, i'm bad...realy,realy bad...

katy:
Sta ces, meni je najlepse na ovoj temi, ..i kada je samo Billie ovde, znam da cu se bolje osecati kada se ispricam sa njom..
Nekad stvarno postane glupo,..kada ga stalno samo hvalimo ili kada nam nestane tema za razgovor, ali sve u svemu bilo kakva prica o Majklu nam dobro dodje...

Pa slazem se !!! I meni je na ovoj temi najlepse kako god okrenes !!! Makar se samo smarale nas 2,eventualno 3 i vrtele samo 1 recenicu u krug,samo obrnut red reci meni ce biti super !!! Dovoljno je samo da neko posalje MICHAEL JACKSON i meni je vec puno srce kad to vidim !!! Eto Katy,to je razlog zasto nam tema opstaje i sto je uvek na samom vrhu !!! ;)

katy:

e nemoj mi te fore sa majklovim textovima,znam da ih verovatno znas napamet....slusaj ovako sad...ja znam da ti njega volis,ali odrzavati temu samo da bi napisaala jaoo majkl je prelep(sto je izgovoreno hiljadu puta)je glupo..slazem se da je ok kao sto je billie danas iznela novosti oko albuma ili njega ili generalno ako okacite neki text,ali da odrzavas temu zakljuccima koje smo procital sto puta,a kazes samo da bi tema bila ziva,je glupo

Jedva cekam da se docepam CD-a...jos ako ce stvarno biti kao off the wall...!!
Ja stvarno volim Off the.., ali nekako imam osecaj da nece biti dobar kao Thriller ili Bad..(jer su stvarno neprevazidjeni).
Sve jedno, znam da ce biti remek delo, jer sta god da Majkl napravi je fantasticno.
Heal the world everyone!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back