Majkl Dzekson

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Samo za tebe Tyra !!! :p

Maxa Grocka:
Ako je to problem ja obožavam eminema
on bar nije gumenko
aaa zar i Džekson nije nigga?
Zaboravljaš početke
Eminem- ni ja ga ne bih nazvala gumenkom, jer se lik istopio..ispario je sa scene jer je shvatio da je niko i nista i digao je ruke od sebe(a koliko se secam vica..svet ce nestati kada reper bude bio belac..zar nije eminem bio reper)?
Majkl jeste bio crnac i uvek ce se ispod bele koze nalazi isti onaj crnac koji je pokorio svet.
Njegovi poceci su mi bistri i jasni kao suza-to se ne zaboravlja.

tyra:
kao da ce on da skapira . . .
on razume samo '' I ' ll take u to the candy shop , I ' ll let u lick the lolly pop , hey girl don ' t u stop , keep goin ' till ' u hit the spot . . . ''
E to si bas lepo srocila.
Ovo mi lici na text od neke Gogine pesme..na tu foru, kao prostitutka u akciji,ovo ono..Nije mi jasno sto su se uhvatili za majka(optuzili ga ni zbog cega), kada ima i gorih stvari(sve stoji u textu pesme)koje su sve vreme prisutne

katy:
E to si bas lepo srocila.
Ovo mi lici na text od neke Gogine pesme..na tu foru, kao prostitutka u akciji,ovo ono..Nije mi jasno sto su se uhvatili za majka(optuzili ga ni zbog cega), kada ima i gorih stvari(sve stoji u textu pesme)koje su sve vreme prisutne
goga sekulic - GACICE
weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !

Evo ga !!! :D

Prilozi

• Michael Jackson 367.jpg
    Michael Jackson 367.jpg
    16,1 KB · Pregleda: 6
  • Michael Jackson 2042.jpg
    Michael Jackson 2042.jpg
    7,6 KB · Pregleda: 5
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back