Lucky girl
Elita
- Poruka
- 18.567
o cemu vi to sad?majkl kreten,sta?nisam citala prethodne postove
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da , majkl je najveci bolesnik u svetu muzike i nakazan je , ogavan i ne ume da peva , samo vristi i trza svoje telo .Lucky girl:o cemu vi to sad?majkl kreten,sta?nisam citala prethodne postove
Ma i ja isto !!! Klosar bre,raspada se,gulio se bez veze !!!Ko da ima trzavicu,tako igra,a pritom je i pedofil !!! Uzas bre !!! I los je covek izmedju ostalog !!! Stekari pare samo za sebe !!!tyra:da , majkl je najveci bolesnik u svetu muzike i nakazan je , ogavan i ne ume da peva , samo vristi i trza svoje telo .
samo sam se salila da ga volim .
ne podnosim ga .

Zasto mi ??? Ja mozda i treba na lecenje,jer hocu namerno da se svidjam,al zasto Tyra ?!?Lucky girl:ajde deco,na lecenje,ajde,ajde![]()
Ma znamo,nego mi to za sebe da vidimo tu kolicino nebuloza na okupu koje su pisali oni koji ga mrze,a onda smo ovo napisale da oni koji ga vole ne pomisle svasta !!!Lucky girl:oni koji ga ne vole nece ni posle ovoga da menjaju misljenje,i mislim da ovim niste nista pomogli da se promeni![]()
nismo ni pokusale .Lucky girl:oni koji ga ne vole nece ni posle ovoga da menjaju misljenje,i mislim da ovim niste nista pomogli da se promeni![]()
Pa sta ces,moramo nekad da se zezamo malo !!! Mislim samo smo citirale neke izjave sa ove teme,nista mi nismo smisljale !!! Tako da ono...A Lucky...ne brini za nju !!! Znala je ona o cemu je rec,ako nista pretpostavljala je,jer zna da kad bih ja ispljuvala Majkla,ali iskreno ga ispljuvala a ne u sali,nesto sa mnom ne bi bilo u redu,jer zna da ga obozavam !!! Mada i obozavam je malo reci,to je nesto i vise od obozavanja !!! Uostalom,verovatno me razumes!!!katy:Drage moje Billie i tyra..pa ja sam uvek za salu..i treba tako ponekad..dobro je za zdravlje
Ali brate..uplasile ste lucky
Stvarno je bilo cudno citajuci vase postove,,upravo sada vidim koliko se takva misljenja ne slazu sa Majklom..
(ne mogu da zamislim luckin izraz lica dok je citala...jadna..)
hehe,mene takve stvari ne plasekaty:Drage moje Billie i tyra..pa ja sam uvek za salu..i treba tako ponekad..dobro je za zdravlje
Ali brate..uplasile ste lucky
Stvarno je bilo cudno citajuci vase postove,,upravo sada vidim koliko se takva misljenja ne slazu sa Majklom..
(ne mogu da zamislim luckin izraz lica dok je citala...jadna..)
Tako je Lucky !!! I ne treba !!!Lucky girl:hehe,mene takve stvari ne plasenista se ti ne brini
heheheBillie Jean:Tako je Lucky !!! I ne treba !!!![]()

odgledala !katy:ljudi brzo okrecite VH1 u 12:00 je pocela emisija o majklu
Gledala sam i ja !!! Hvala na obavestenju u svakom slucaju !!!katy:ljudi brzo okrecite VH1 u 12:00 je pocela emisija o majklu
Cak je objasnio zasto je izneo dete kroz prozor,i nemoj vise niko da se** nesto o tome !!! I ja se Katy nadam da su nekim ljudima bar malo jasnije neke stvari posle toga,ukoliko razumeju engleski naravno !!!katy:I ja sam gledala nekoliko puta..
Nema veze..stvari su sada valjda malo jasnije onim ljudima koji su je prvi put pogledali
Zar smo bas toliko opasne kad je on u pitanju?!?katy:Ma, opasne ste..nema sta

problem je u tome sto vecina njih ne zna engleski .Billie Jean:Cak je objasnio zasto je izneo dete kroz prozor,i nemoj vise niko da se** nesto o tome !!! I ja se Katy nadam da su nekim ljudima bar malo jasnije neke stvari posle toga,ukoliko razumeju engleski naravno !!!![]()