Majkl Dzekson

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
tyra:
da , majkl je najveci bolesnik u svetu muzike i nakazan je , ogavan i ne ume da peva , samo vristi i trza svoje telo .
samo sam se salila da ga volim .
ne podnosim ga .
Ma i ja isto !!! Klosar bre,raspada se,gulio se bez veze !!!Ko da ima trzavicu,tako igra,a pritom je i pedofil !!! Uzas bre !!! I los je covek izmedju ostalog !!! Stekari pare samo za sebe !!!

from billie jean & tyra :

sve sto je dosad napisano u vezi majkla je samo deo nase trenutne inspiracije , za koju se ispostavilo da je pogubna .
nismo tako mislile jer je on osoba koju volimo iznad svega.
i zato insistiramo na tome da nas niko ne shvati ozbiljno ovog puta .
to je nesto sto nikada ne bismo bile u stanju ni da pomislimo o njemu .
Samo volimo da se zezamo na racun onih koji ga ne podnose i izjavile smo sve ono sto su takvi ukratko pricali da bismo pokazale koliko nisu u pravu kad se sve te gluposti citaju odjednom.

from billie jean & tyra :

sve sto je dosad napisano u vezi majkla je samo deo nase trenutne inspiracije , za koju se ispostavilo da je pogubna .
nismo tako mislile jer je on osoba koju volimo iznad svega.
i zato insistiramo na tome da nas niko ne shvati ozbiljno ovog puta .
to je nesto sto nikada ne bismo bile u stanju ni da pomislimo o njemu .
Samo volimo da se zezamo na racun onih koji ga ne podnose i izjavile smo sve ono sto su takvi ukratko pricali da bismo pokazale koliko nisu u pravu kad se sve te gluposti citaju odjednom.

Nova vest o Majklu :

MICHAEL JACKSON is addicted to watching his brother JERMAINE's antics on British reality show CELEBRITY BIG BROTHER, according to his friend DAVID GEST. Jermain has wowed British audiences with his laid back style and easy going charm since going into the house earlier this month (JAN07) - and Gest says that Michael is hoping his brother wins in tonight's (28JAN07) televised final. Gest himself became a reality TV star after appearing in the British I'M A CELEBRITY... GET ME OUT OF HERE! late last year (06). He says, "Jermaine's doing brilliantly. Michael is in Ireland and he's glued to the show. "He thinks it's hilarious that Jermaine is in the Big Brother house. He can't believe that he agreed to take part and was like that with me too. "But he thinks Jermaine is doing very well. He's very proud."

Drage moje Billie i tyra..pa ja sam uvek za salu..i treba tako ponekad..dobro je za zdravlje
Ali brate..uplasile ste lucky
Stvarno je bilo cudno citajuci vase postove,,upravo sada vidim koliko se takva misljenja ne slazu sa Majklom..
(ne mogu da zamislim luckin izraz lica dok je citala...jadna..)

katy:
Drage moje Billie i tyra..pa ja sam uvek za salu..i treba tako ponekad..dobro je za zdravlje
Stvarno je bilo cudno citajuci vase postove,,upravo sada vidim koliko se takva misljenja ne slazu sa Majklom..
Pa sta ces,moramo nekad da se zezamo malo !!! Mislim samo smo citirale neke izjave sa ove teme,nista mi nismo smisljale !!! Tako da ono...A Lucky...ne brini za nju !!! Znala je ona o cemu je rec,ako nista pretpostavljala je,jer zna da kad bih ja ispljuvala Majkla,ali iskreno ga ispljuvala a ne u sali,nesto sa mnom ne bi bilo u redu,jer zna da ga obozavam !!! Mada i obozavam je malo reci,to je nesto i vise od obozavanja !!! Uostalom,verovatno me razumes!!! ;)

katy:
hehe,mene takve stvari ne plase ;) nista se ti ne brini

katy:
I ja sam gledala nekoliko puta..
Nema veze..stvari su sada valjda malo jasnije onim ljudima koji su je prvi put pogledali
Cak je objasnio zasto je izneo dete kroz prozor,i nemoj vise niko da se** nesto o tome !!! I ja se Katy nadam da su nekim ljudima bar malo jasnije neke stvari posle toga,ukoliko razumeju engleski naravno !!! ;)

Billie Jean:
Cak je objasnio zasto je izneo dete kroz prozor,i nemoj vise niko da se** nesto o tome !!! I ja se Katy nadam da su nekim ljudima bar malo jasnije neke stvari posle toga,ukoliko razumeju engleski naravno !!! ;)
problem je u tome sto vecina njih ne zna engleski .
dobro si rekla onda da michael nije za glupe .

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back