tyra
Domaćin
- Poruka
- 4.050
e tu se slazem . stvarno . imam brata danijela .Billie Jean:I u toj porodici postoji jedno lepo ime ! Ne zaboravi !!!![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e tu se slazem . stvarno . imam brata danijela .Billie Jean:I u toj porodici postoji jedno lepo ime ! Ne zaboravi !!!![]()
Pa da,al to nije njihova zelja ! Primorani su na to !!! To nisi naglasila ! PRIMORANItyra:zaboravih jos nesto za gorepomenutu divnu porodicu :
sexaju se 266 puta na dan !
sta te boli uvo , ionako je tema samo nasa .Billie Jean:Pa eto,tako jedno plemenito ime !! Boze pocela sam da se udaljavam mnogo od teme !
Rekao je da voli svoje fanove vise nego oni njega jer zbog njih postoji ! Rasplakao me je !!! Joj bebili moj slatki medeni !!! Kakav je kao kockica secera !!!Medica mali plisani,kako bi ga gnjavila,mnogo je sladak !!! Ja ne znam zasto su se ove krave razvele od njega ! Ja da sam bila na njihovom mestu scepala bih ga i ne bih ga pustila niiiiiiiiikada,nikada,nikada !!!Kako je divan,dobar,nezan...ne znam sta vise da kazem za tako nesvakidasnje bice !!! Samo ovohehe,e luda siBillie Jean:MAJKL VOLIM TE VISE NEGO TI NAS
TVOJ VERNO FAN
DD

Pa da,evo bas sad dok kucam ovo mi pricamo telefonom !!!tyra:gde bre stalno nalazis te njegove izjave , na netu nema nista ni u novinama takodje .
vi mora de se cujete telefonom , pa ti on prica sta ima novo . . . . .![]()
Pa znam da sam luda,i to nacistoLucky girl:hehe,e luda si![]()
Pa sad...trebalo bi da budu extra posto ce raditi sa istom ekipom koja je radila Thriller !Pretpostavljam da ne mogu da budu losi ! Samo jos bolji od Thrillera !tyra:sta mislite kako ce izgledati michaelovi novi spotovi ?
shvatili smo to ,odavnotyra:jjooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooj jedva cekam novi album !

Koliko ja znam,imao je nokiu,pa samsung,mislim da taj jos uvek ima ! Meni bi bio sladak sa mobom u ruci,sexy !tyra:e sta mislite , da li MJ ima mobilni , ako ima - koji i da li ga uopste nosi ?
pitanje je debilno ,ali me je oduvek zanimalo , jer ga nikada u zivotu nisam videla kako drzi telefon u ruci .
hajde zamislite ga kako , sedi u limuzini i pise poruku npr . janet :
'' seko , jel dolazis na rucak ? ''
mislim , KOMA .
![]()
Ove godine izlazi novi album ! A to jeste trac,jer je isao samo da primi nagradu,a ne i da peva !Njegova je dobra volja bila sto je uopste otpevao deo pesme !katy:Kakav novi album..nisam upucena..molim nekog da me prosvetli
Cula sam da je kao pre godinu dana u londonu imao nastup i da je jedva uspeo da izvuce visoke tonove...sigurno je trac ali nikada se ne zna kao ni zasto je postao "bled"...i za jos mnoge stvari