Majkl Dzekson

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
u kom periodu vam je majkl bio najsladji i najlepsi , a u kom vam se najmanje svidja ?

meni je ubedljivo najlepsi u periodu bad albuma , tada mu je koza vec bila malo posvetlela i izgledao je kao savrseno lep i sladak melez iz komsiluka , onako sav umilan sa onim nevinim i nemirnim okicama i decjiim osmehom .

u periodu history albuma mi je strasno odbojan , fizicki naravno , jer se tada totalno promenio , skroz beo + nos . . . ne znam zasto je otisao tako daleko sa korekcijom nosa .

svejedno , sada mi se svidja kako izgleda , verovatno sam vec i navikla na njegov noviji izgled .
cak mi je i sladak i sexy sa onim odelima , sakoima i ordenjem .

ja njega ne mogu da prestanem da volim .

Hm,pa ovako:najvise mi se svidja u periodu Dangerous,od glave do pete,ni jednu zamerku nemam. Mislim da mi se najmanje svidja kad se osisao !!! Najgore mi izgleda u spotu Childhood!A ne zaostaje mnogo ni You are not alone !!!A sada mi se eeeextra svidja !!! Izgleda fenomenalno,genijalan je !!! :D

da , zaboravih , u periodu dangerous albuma takodje izgleda savrseno , samo sto je tada potpuno beo , ali sve sto sam rekla da mi se svidja kod njega za vreme bad albuma takodje mi se svidja i u toku ovog .

ali stvarno , kako izgleda u spotu za childhood i u r not alone , zao mi je da ga gledam .
pazi billie kada imamo ista zapazanja i ukus .

a sa lucky se u potpunosti slazem u vezi in the closet .

Hahaha,drago mi je da imamo ista zapazanja !!! U U r not alone mi se niko ne svidja !!! Pogotovo ne ``lepsa polovina``,znas na koga mislim !!! Krava ruzna!A Michael je jako sexy u In the closet !!! Mada je meni naj,naj,naj,naj,najsexy u Give in to me ! Ne znam zasto,al tako je !!! Uopste mi se ne svidja kako mu stoji kratka kosa! Mislim da treba da nosi duzu i kovrdzavu !!! :p

da lucky , ako nisi provalila do sada , ja sam musko sa neodoljivom potrebom da se predstavljam kao zensko .
salim se . POSTIDEO treba da pruzi jaci efekat , tj da izgleda kao malo dete koje se upravo postidelo .

ja vise volim janet , verovatno zato sto je toliko i eksponirana i zato sto volim da je slusam .
i lepsa mi je janet . . . mada i latoya je lepa , ali nije toliko talentovana kao ovo dvoje . ona je kao snimila jedan album odavno i od toga nije bilo nista , pa je pocela da se slika za playboy i hustler .
sto se tice odnosa izmednju njih , mislim da se michael ne odvaja ni od jedne ni od druge , ali mozda se sa nekom slaze bolje .

Marina_'87_NS:
- Hej, Majkl je car! 'Purple Rain' je kon-Za!! :) :)
ovo sam sada slucajno videla .
koji god da je kreten ovo napisao , neka sedne i pocne da place .
purple rain je jedna od najboljih pesama svih vremena , ali nju peva jedan i jedini PRINCE .
posle michaela on je najveca muzicka zvezda svih vremena , i to stoji , ali ih ne treba mesati .

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back