mrs depp
Aktivan član
- Poruka
- 1.138
ma super ima on glas....al brate mozak mu na ispostu!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hahahaha,po tvom niku bi se reklo da si ti bolestan!A i slika ne zaostaje !!!Ludjak-silovatelj:ma on je Bre bolesTan.....shta vam je...kako moooozhete da ga slushate :?....
Ovde bi trebalo da se prica o njegovoj muzici,tako da cenim to za super glas,a sa ovim drugim se ne bih slozila !!!mrs depp:ma super ima on glas....al brate mozak mu na ispostu!

ukusi i kraj!Ludjak-silovatelj:ma on je Bre bolesTan.....shta vam je...kako moooozhete da ga slushate :?....
pa kada je poceo da snima taj spot , priveli su ga i zato spot nije zavrsen . i meni se mnoooogooo svidja kako izgleda u spotu , kao pravi gospodin u onom odelu i sav mi je sladak i privlacan . . .Billie Jean:E stvarno?I meni se svidja !!!Bas je dobra,sad snima spot za tu pesmu !!! Bice super kao i svi ostali njegovi spotovi !!!IJel znas mozda kad ce konacno izaci spot za pesmu one more chance?Znam da ga je dugo snimao,gledala sam kako ga snima!!!Ne izgleda lose u spotu !!!
![]()
pa kada je poceo da snima taj spot , priveli su ga i zato spot nije zavrsen . i meni se mnoooogooo svidja kako izgleda u spotu , kao pravi gospodin u onom odelu i sav mi je sladak i privlacan . . .Billie Jean:E stvarno?I meni se svidja !!!Bas je dobra,sad snima spot za tu pesmu !!! Bice super kao i svi ostali njegovi spotovi !!!IJel znas mozda kad ce konacno izaci spot za pesmu one more chance?Znam da ga je dugo snimao,gledala sam kako ga snima!!!Ne izgleda lose u spotu !!!
![]()
primetila sam da volis nightwish , pa da li si bio u SKCu 30.12. na tribute bendu ?Ludjak-silovatelj:ma on je Bre bolesTan.....shta vam je...kako moooozhete da ga slushate :?....

Ali on nije zasluzio tu bolest!Od tog sugavog oca je mogao da nasledi samo takvo sr***! Nista vise!Zbog njega je i operisao nos! Ali ljudi nece da se stave u taj polozaj,i pomisle kako bi njima bilo da ih otac tako maltretira,i da im nadimak ``veliki nos``!Ko zna sta bi oni od sebe uradili!!!Ne njima je samo on nenormalan !!! Al te neke stvari su samo posledice loseg detinjstva,i on nije kriv za to!!! Bas zbog toga smatram i da nije pedofil,jer ne verujem da bi mucio i zlostavljao decu,jer on jedini zna kako se osecao kad je bio mali !!! On to najbolje zna!!! MAJKL LEGENDA SI 
svaka ti cast billie , najezila sam se dok sam ovo citala . ni sama ne bih bolje napisala .Billie Jean:Da,ja sve to znam ! Ali je trebalo ipak da to otkrije na samom pocetku jer u tom slucaju ne bi mu prisivali gluposti o operacijama,i znalo bi se da je imao samo 2 intervencije,i to na nosu!!!Nista vise! Sada u to niko ne veruje osim njegovih pravih,iskrenih fanova kojih je,na zalost,jako,jako malo!!!Ne znam gde isparise!Mi sad mozemo da pricamo o tome koliko hocemo,ali ne vredi !!!On je u istoriju usao kao prvi izbeljeni crnac!!!Meni je najteze sto moram to da kazem,ali tako ljudi reaguju na njega,vide ga kao nastranog i kontroverznog lika koji se beleo iz hira i kompleksa!!!Ali on nije zasluzio tu bolest!Od tog sugavog oca je mogao da nasledi samo takvo sr***! Nista vise!Zbog njega je i operisao nos! Ali ljudi nece da se stave u taj polozaj,i pomisle kako bi njima bilo da ih otac tako maltretira,i da im nadimak ``veliki nos``!Ko zna sta bi oni od sebe uradili!!!Ne njima je samo on nenormalan !!! Al te neke stvari su samo posledice loseg detinjstva,i on nije kriv za to!!! Bas zbog toga smatram i da nije pedofil,jer ne verujem da bi mucio i zlostavljao decu,jer on jedini zna kako se osecao kad je bio mali !!! On to najbolje zna!!! MAJKL LEGENDA SI
![]()
Bravo !!! Ipak postoje i oni poput mene koji ne veruju u gluposti koje se pisu ,vec samo u ono sto je zaista istina o njemu!!!alex3000000000000000:Evo ja se pridruzujem. Slusam ga od desete godine i nikada nisam poverovao u te gluposti koje pisu ili govore o njemu. MJ FOREVER ! ! !