Majkl Dzekson

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
katy:
Original postavio Banshee
ne volim ga ni pre ni sada....ni kao crnca ni kao belca ...ni kao pedofila ni kao ne-pedofila....ne volim njegovu boju glasa...ne svidja mi se ta vrsta muzike uopste,i veoma mi je iritantan nacin na koji igra,bolje reci cima i trza svoje telo u spotovima.
a kad smo vec kod jacksonovih,ne volim ni janet.

Brate moj..ne moze bas sve da ti se ne svidja...i stvarno, ne mogu da shvatim tvoje razmisljanje..jer je suvise prosto.Svi svetski muzicki kriticari bi ti rekli da gresis, a to cu ti i ja reci..jer:
-Mike je sigurno pop ikona u svakom znacenju te reci..sto potvrdjuje njegova stalna prisutnost u svetu muzike jos od vremena kad je bio mali crnac
-Mike nije bio pedofil niti ce biti( a to je prica na koju vec duze vreme niko ne obraca paznju)
-Za boju glasa...rekla bih da niko nije mogao da proizvodi tako visoke tonove u poslednjih..ma ikada uopste
-vrsta muzike-stvar tvog ukusa
- Mikeova posebnost se jednim delom najbolje ogleda u nacinu njegovog igranja.. nacinu kojim se prepusta zvuku muzike i muti razume sirom planete
-Janet...Majkova je sestra...sto ti sve govori
hm,ne volim ga i za mene nije pop ikona :neutral:
to sto neko proizvodi ili ne proizvodi visoke tonove,mi ni najmanje ne znaci.
jednostavno ga ne cenim kao muzicara.
kratko i jasno.
_ducky__by_gadgetsguru-1.png

Pa dobro brate ako tako kazes,,ali brate makar daj malo postovanja, ipak je to veliki muzicar bez obzira ko ga voleo ili ne.Toliko postoji i bio bi red da makar priznas da jeste pop ikona (ne kazem da mora da ti se svidja, ali statistika tako kaze..pa reci i ti)

ja nisam brat nego sestra i nemam nameru da odajem postovanje necemu sto ne odgovara mojim estetskim prohtevima.
ti mu se slobodno divi i postuj ga,al dzekson jednostavno nije my cup of tea i necu da se foliram i uzdizem ga u nebesa.

E ljudi zaboravila sam da kazem nesto dok je bila prica o prinsu i to da majk voli da ga slusa..
Majk i Prins su trebali da otpevaju "Bad" u duetu..(Prins je hteo da u pesmu unese vise jacine, a majk je zeleo da ostane ovakva kakva je..i plan je otpao)
Ko nije znao..izvolte

Banshee:
hm,ne volim ga i za mene nije pop ikona :neutral:
to sto neko proizvodi ili ne proizvodi visoke tonove,mi ni najmanje ne znaci.
jednostavno ga ne cenim kao muzicara.
kratko i jasno.
Ok,ne volis ga,ne volis njegovu muziku !!! Ti mozes da ga ne cenis koliko hoces,ali on jeste pop ikona i uvek ce biti !!! Zao mi je sto se tvoje misljenje ne poklapa sa misljenjem vecine ljudi na svetu !!! Osecam da se nisi ni potrudio da cujes ni jednu njegovu pesmu pa zato tako pricas !!! Nije ni ceo njegov uspeh u tome sto izvodi visoke tonove,vec u kvalitetu muzike i pevanja uopste!!!A ako ga je svet proglasio za Kralja Popa on ne moze biti los muzicar !!! A ako ga ti tako vidis ok,u manjini si !!!

katy:
E ljudi zaboravila sam da kazem nesto dok je bila prica o prinsu i to da majk voli da ga slusa..
Majk i Prins su trebali da otpevaju "Bad" u duetu..(Prins je hteo da u pesmu unese vise jacine, a majk je zeleo da ostane ovakva kakva je..i plan je otpao)
Ko nije znao..izvolte
Ali kada su hteli da pevaju to zajedno,pocele su neke price u fazonu da je jako cudno sto ce njih dvojica pevati duet koji pocinje YOUR BUTT IS MINE !!!

jao.
a ti se nisi potrudila da pocitas moj post na ovoj strani u kojem kazem da sam zensko a ne musko :roll:

dalje,to da li ga svet smatra ikonom ili ne,me blago receno ne zanima.
uostalom kvantitet ne znaci kvalitet :D

kvalitet muzike?
za moj ukus je nezadovoljavajuci.
dopusti da mi se ne svidja.imam i ja valjda prava da kazem da majkl ima krs muziku.ti ga dizi u nebesa ja necu.pritom uopste nemam nameru da te nabedjujem da li on valja ili ne ko ti mene.iznosim moje vidjenje cika dzeksona.

i ponavljam.kvantitet ne podrazumeva obavezno i kvalitet.

paz da se ne potresem sto sam u manjini :lol:

i koji moj ste me uospte citirali da me nabedjujete nesto,na obicnu konstataciju sto ga ne volim.

dovidjenja,prijatno i laku noc.

Banshee:
ja nisam brat nego sestra i nemam nameru da odajem postovanje necemu sto ne odgovara mojim estetskim prohtevima.
ti mu se slobodno divi i postuj ga,al dzekson jednostavno nije my cup of tea i necu da se foliram i uzdizem ga u nebesa.
Niko ti ni ne trazi da ga uzdizes u nebesa ako ga ne smatras Kraljem popa !!! Ali da ne poseduje muzicke kvalitete, ne bi postigao slavu koju ima !!! U sustini,mnogo jaci ljudi su ga proglasili Kraljem Popa,tako da tvoji prohtevi nikome ne znace !!! Mrzi ga koliko hoces !!! Ako si toliki talenat,pa on ne odgovara tvojim prohtevima,znaci da ocigledno ti mozes bolje !!!Javi se kad postignes ono sto je on postigao !!!

Banshee:
jao.
a ti se nisi potrudila da pocitas moj post na ovoj strani u kojem kazem da sam zensko a ne musko :roll:

dalje,to da li ga svet smatra ikonom ili ne,me blago receno ne zanima.
uostalom kvantitet ne znaci kvalitet :D

kvalitet muzike?
za moj ukus je nezadovoljavajuci.
dopusti da mi se ne svidja.imam i ja valjda prava da kazem da majkl ima krs muziku.ti ga dizi u nebesa ja necu.pritom uopste nemam nameru da te nabedjujem da li on valja ili ne ko ti mene.iznosim moje vidjenje cika dzeksona.

i ponavljam.kvantitet ne podrazumeva obavezno i kvalitet.

paz da se ne potresem sto sam u manjini :lol:

i koji moj ste me uospte citirali da me nabedjujete nesto,na obicnu konstataciju sto ga ne volim.

dovidjenja,prijatno i laku noc.
E aj ne pravi se pametna mnogo,znas !!! Sad si faca,ti se razumes u muziku,vau !!!Kakav si ti lik !!! Bravo,u pravu si !!!Ti iznesi vidjenje o njemu,iznosim i ja svoje,ali citirajuci tebe !!! A kao sto kvalitet ne podrazumeva kvalitet,tako se i muzicki ukusi razlikuju !!! Sto si se javljala kad neces da te citiraju !!! Logicno je da te citiraju oni koji se sa tobom ne slazu !!!

aha a tvoj nacin pisanja je da se deres? :lol:

znas sta,posto ocigledno svako ko se ne slaze sa tobom nema pojma sta je muzika,mislim da je ova diskusija krajnje suluda.

a vec ima puna kapa daveza na forumu koji ko papagaji ponavljaju jedno te isto vec jako dugo,a iz iskustva znam da se takvi ne menjaju.tako da,jos jedan u nizu mi ne treba na grbaci.

laku noc.

Lucky girl:
billie rekla sam ti da se ne nerviras.....moras shvatiti da ce uvek postojati oni koji ce ga mrzeti,ili ga nece voleti ili kako god...tako je ,kako je ;)
Ma nisam se iznervirala uopste !!! Puko mi net sinoc pa nisam mogla nista dalje da odgovorim !!! ;) Al stvarno,prvi put da se nisam iznervirala,jer takvi ljudi me nimalo ne mogu izbaciti iz takta !!! Rekla sam ti vec zasto !!! ;)

Jackson in rare press interview
Michael Jackson

US pop star Michael Jackson has given a rare - yet brief - interview on a visit to the US, describing his plans for a trip to Japan.

In a phone call to the Associated Press news agency, Jackson agreed to answer one question on his wellbeing, saying: "I'm fine, thank you."

He then read a statement about the March trip to Japan where he is due to meet fans who buy tickets to events.

Jackson has lived outside the US since being cleared of child molestation.

In his statement, the star said: "I love Japan. It is one of my favourite places in the entire world.

"My friends and fans in Japan have been so supportive of me and my family for many, many years."

He added: "My fans in Japan helped me achieve historic milestones in the music industry."

P.S.Srce malo,pristao je da da intervju !!! Bas je medenko mali !!! Divan jeee !!! ;)

katy:
Ko nije znao..izvolte
e sreco , to ja napisah jos odavno . . .
nevermind .
;)

billie , iskuliraj onu banshee .
mada , ne vidim sto si se toliko natezala sa njom .
po meni , najiskrenije , nije rekla nista lose .
mozda ga mrzi iz dna duse i kaze da joj se ne svidja kako on peva i ne ceni njegovu muziku, pa sta ?
nas to ne zanima .
samo ona gubi .

tyra:
billie , iskuliraj onu banshee .
mada , ne vidim sto si se toliko natezala sa njom .
po meni , najiskrenije , nije rekla nista lose .
mozda ga mrzi iz dna duse i kaze da joj se ne svidja kako on peva i ne ceni njegovu muziku, pa sta ?
nas to ne zanima .
samo ona gubi .
E ti kao da me ne znas !!! Pa ja uvek moram da odgovorim !!! ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back