Alter_Ego_
Stara legenda
- Poruka
- 92.965
Da,...samo što je ovo pogodan teren za raznorazne zloupotrebe.
Посебно од стране оваквих родитеља.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da,...samo što je ovo pogodan teren za raznorazne zloupotrebe.
Mnogo treba da bi se nekome oduzelo roditeljsko pravo. Prvo se vrši preventivni nadzor nad vršenjem roditeljskog prava, pa ako on ne pokaže rezultate ide se na korektivni nadzor. To je postupak koji traje, ponekad i godinama. Takodje, roditeljsko pravo može i da se vrati, kada se isprave činioci koji su doveli do gubitka.У поступцима одузимања родитељског права увек постоји незадовољна страна, која после прича своју страну приче за медије и друштвене мреже.
А институције не могу да кажу праву истину, јер је забрањено изношење појединости из предмета где се одлучује о правима малолетника.
Зато не знамо све гадости које родитељи којима се одузме родитељско право приређују својој деци.
I ja znam jedan slučaj gde je svekrva oduzela majci roditeljsko pravo nad detetom, jer se razvela od njenog sina.znam za slucaj gde se majka dogovorila sa cerkom da lazno ona svedoci protiv oca da ju je napao da bi ga oterale u zatvor i preuzele imovinu.
ne znam kako se to zavrsilo.
Pa ako može tako da pukne razlog više sa ne bude s djetetom. Ko može jednom može uvijek. Nema opravdanja. Ni bolest ne može da bude opravdanje za ovo. Nije ovo prutić pa po turu. Ovo su šake u malenu glavu. Ej, šake!!!naravno da dete ne moze da razume, ali mozda je uradilo nesto toliko strasno da je majka koja moze da bude i brizna i pazljiva u trenutku pukla i dobila nervni slom..mi ne znamo detalje.
ponavljam ne pravdam, ali mi ne znamo da li je ovo prvi put da se desilo i da li postoji opasnost da se ponovi.
To je ekstreman primer, tim više jer sud odlučuje o oduzimanju roditeljskog prava. S tim da CSR daje nalaz i mišljenje, ali sud nije u obavezi da postupi po tom nalazu i mišljenju.I ja znam jedan slučaj gde je svekrva oduzela majci roditeljsko pravo nad detetom, jer se razvela od njenog sina.
Bila je neki "fac.men" u Centru za socijalni rad.
Mnogo treba da bi se nekome oduzelo roditeljsko pravo. Prvo se vrši preventivni nadzor nad vršenjem roditeljskog prava, pa ako on ne pokaže rezultate ide se na korektivni nadzor. To je postupak koji traje, ponekad i godinama. Takodje, roditeljsko pravo može i da se vrati, kada se isprave činioci koji su doveli do gubitka.
Valjda smo svi dobili nekad batine pa nas sreca nisu odvojili od porodice,dobio sam ja samar i od razredne i prof fizickog pa nikom nista,bilo je raznih probisveta i onih za primer koji su postali losi ljudi,sad treba sve nas na sud da neko drugi odlucuje sta se sme i da deca imaju pravo da biraju pol,eto dokle ide ludost
Kad bi ti pitao neko dete:Посебно од стране оваквих родитеља.
Kad bi ti pitao neko dete:
"Da li hoćeš da te bije majka kod kuće ili neko drugi (nepoznat), kladim se da bi svako dete pre izabralo majku".
Ne podržavam batine, kamoli prebijanje dece,...samo kažem da deca nisu u situaciji ni da sama biraju "od dva zla manje zlo) i da uvek postoji verovatnoća da im neko učini više štete, nego koristi.
Ja nisam gledao snimak ne mogu potresa me to,ima snimaka dadilja koje bacaju male bebe pa ni takve ne odgovaraju nesto preterano,zato je oduzimanje prejako i prerano bez ranijih reakcija,uvek kazu ne mogu da reaguju dok nema krivicnog dela,kad ga bude kasno jePa ako može tako da pukne razlog više sa ne bude s djetetom. Ko može jednom može uvijek. Nema opravdanja. Ni bolest ne može da bude opravdanje za ovo. Nije ovo prutić pa po turu. Ovo su šake u malenu glavu. Ej, šake!!!
Kad bi ti pitao neko dete:
"Da li hoćeš da te bije majka kod kuće ili neko drugi (nepoznat), kladim se da bi svako dete pre izabralo majku".
Ne podržavam batine, kamoli prebijanje dece,...samo kažem da deca nisu u situaciji ni da sama biraju "od dva zla, manje zlo) i da uvek postoji verovatnoća da im neko učini više štete, nego koristi.
Da li slučajno ili namerno, to više i ne bude važno.
Onda on da ispasta ne dete,o tome se radi on ce nastaviti po starom kapiras,nije im u interesu da njega spreceНије исто шамар од учетеља и живот са насилником 24 сата дневно у истој кући од кога зависиш 100 %.
Post nije bio dopunjen samo je bilo bliže rečeno da je roditeljsko pravo reverzibilan proces.Овим постом ниси много рекао.
Дакле, расправа иде како институције не раде добро свој посао и често греше у одлукама.
Ако си упознат са поступком, који је прилично детаљан и садржајан, онда значи да је одлука најчешће исправна, те не треба да допуњујеш мој пост, већ пост оних који сумњају у институције и да посебно напишеш своје оцену и мишљење, а не неутралан коментар.
Niko ne kaže da jeste,...nisu normalne mnoge stvari i pojave. Ali se dešavaju.Није нормално да се детету постави такво питање.
Pogledaj. I mene je potreslo. I majku bih u zatvor ili u ludnicu. Onako samo dušmanin može da tuče.Ja nisam gledao snimak ne mogu potresa me to,ima snimaka dadilja koje bacaju male bebe pa ni takve ne odgovaraju nesto preterano,zato je oduzimanje prejako i prerano bez ranijih reakcija,uvek kazu ne mogu da reaguju dok nema krivicnog dela,kad ga bude kasno je
Ekstreman jeste,...ali sigurno nije usamljen slučaj!To je ekstreman primer, tim više jer sud odlučuje o oduzimanju roditeljskog prava. S tim da CSR daje nalaz i mišljenje, ali sud nije u obavezi da postupi po tom nalazu i mišljenju.
Ne mogu prosto potresno mi je i manjePogledaj. I mene je potreslo. I majku bih u zatvor ili u ludnicu. Onako samo dušmanin može da tuče.
Не одузимају се деца због грешке или због немаштине (како се често подмеће по друштвеним мрежама).Kad bi oduzimali djecu svima koji griješe u roditeljskim zadacima,
To je možda najlakše. Osuditi,... strpati u zatvor ili ludnicu.Pogledaj. I mene je potreslo. I majku bih u zatvor ili u ludnicu. Onako samo dušmanin može da tuče.
Onda on da ispasta ne dete,o tome se radi on ce nastaviti po starom kapiras,nije im u interesu da njega sprece