Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nije samo pasulj..gorivo..dokazi koliko si litara benzina postrosio za potrebe deteta
mani se price.
ali m ije drago da vec pocinejdss da priznajes da se malo grebu i o detetov deo.
Od svega pomalo...pa na kraju ispadne sve nesto nedoreceno. CSR osnivaju jedinice lokalne samouprave( opstine I gradovi). Ministarstvo je drzavno ..Па шта ако финансира министарство под чијом надлежношћу је Центар?
Реци нам, колико примају хранитељи за посао који траје 24 часа дневно.
To je nasa reakcija na snimak, kakva god da je pozadina grozno je da majka ovako tuce dete i zasto, zbog nekog Zokija i njegovog k. Sta god da je razlog ovo dete batinama nista nece shvatiti.stvar je u tome da ne treba nagadjati nego sacekati prave informacije ..a tek oduzimanje deteta na osnovu spekulacija i nagajdanja je strasno.
Pa ja mome detetu kazem da se osamostaljuje cim napuni 18, cuj njega do 26.vidi da skratim pricu.
znam hranitelje koji su negovali jedno retardirano dete.
neverovatno posteni i to dete ih je kostalo vise nego sto su dobijali od drzave, na kraju su i usvojili to dete jer su ga iskreno zavoleli..ali iz njihove price znam kakvi su drugi..na zalost ovako lepi slucajevi nisu cesti.
takodje sta se desava sa decom posle?
da li ti je to palo na pamet?
ne znam koliko znas pravilnik o tome... ocigledno slabo.
po zakonu dete moze maksimalno ostati do svoje 26. godine.
i to samo ako redovno studira...ako je retardirano do 18.
ako ne studira ili lose studira gubi se status i dete ostaje na ulici ili se salje u dom, a ti sad meni kazi da je za dete odlicno da bude u domu

A tek odgovornost.Od svega pomalo...pa na kraju ispadne sve nesto nedoreceno. CSR osnivaju jedinice lokalne samouprave( opstine I gradovi). Ministarstvo je drzavno ..
Hranitelji zaista imaju dobra primanja, Ali imaju I odogovornost...Postoje porodice koje imaju I po cetvoro dece na smestaju...Za nase uslove to je zaista veliki novac
Znas kako, sve je ovo podlozno raspravi koja bi mogla da poprimi neke druge oblike. Upitno je veoma koliko je tu vazan materijalni, a koliko altruisticki momenat posla. Ovo je Srbija...A tek odgovornost.
Cevoro dece!
Cuvaj ti 4 dece da vidis sta je to.
Umesto da drustvo kaze "Hvala" tim ljudima, ono ih osudjuje.
A ti svoj posao radis iz atruistickih razloga?Znas kako, sve je ovo podlozno raspravi koja bi mogla da poprimi neke druge oblike. Upitno je veoma koliko je tu vazan materijalni, a koliko altruisticki momenat posla. Ovo je Srbija...
I mom poslu taj momenat nije toliko bitan...u njihovom bi trebalo da budeA ti svoj posao radis iz atruistickih razloga?
Nzm šta je tu humano,...čuvaš tuđe dete za novac.I bebi siter je humani posao, kad tako razmišljaš.То је хумани ПОСАО.
Бедно плаћен. Хумани послови су ХУМАНИ и изнад осталих занимања.
Pa andja kaze da se i bred pit breco na nju i decu,sa sve zubimaИ пружају му симулацију нормалног дома који не би имао у основној породици.
![]()
Vidi ok nije lako nije cvece nema 13e plate,ja sam vozac al ti kazem da su taxisti vecinom lopovi i dileri,ne branim svoj poziv,ajde za svaki samar odizimanje dece, slazem se ne treba nikad da se tuce ako je to resenje,ali je to svaki roditelj nekad uradioČitam komentare i moram reći : da se detetu nešto desilo,ne daj Bože da je palo i na mestu ostalo mrtvo ( što se dešava- pukne neotkrivena aneurizma,ili prelom baze lobanje.. .) SVI bi skočili :" Gde je bio Centar da zaštiti dete!"
Ne valja kad ga izmesti,ne valja kad ga ostavi.
@tab503 , kod slučaja Rakovica ne znaš detalje,ni ti ni javnost i zaista ne bi trebalo da komentarišeš,ni ti ni bilo ko drugi .
Sve pljuvače po CSR bih zaposlila tamo da rade ( naravno,znam da to nije moguće,jer nisu ljudi iz te struke) pa bih pitala posle nekog vremena šta misle o poslu.
Ma nije problem u vaspitnim ćuškama. Meni je sam pogled na majku probudio sumnju na osobu sa mentalnim izazovima,uz to kad dodamo njene komentare,utisak se pojačava.Vidi ok nije lako nije cvece nema 13e plate,ja sam vozac al ti kazem da su taxisti vecinom lopovi i dileri,ne branim svoj poziv,ajde za svaki samar odizimanje dece, slazem se ne treba nikad da se tuce ako je to resenje,ali je to svaki roditelj nekad uradio
Daleko od toga da branim ,nisam ni pogledao snimak jer mi je mucno svako maltretiranje dece,ne znamo da li su imali uvid u ranije ispade i uopsteno kako bi stigli sve i gde bi svu ugrozenu decu smestili,ali sigurno se sa takvim roditeljima nista konkretno ne resi pre ovoga,ja bih pre rekao da i nema nacina da ih smeste na par dana negde i "prevaspitaju"Ma nije problem u vaspitnim ćuškama. Meni je sam pogled na majku probudio sumnju na osobu sa mentalnim izazovima,uz to kad dodamo njene komentare,utisak se pojačava.
Treba imati u vidu da novine uvek prenose samo jednu stranu priče,a institucije imaju obavezu čuvanja podataka pod oznakom "strogo poverljivo" i nikada ne smeju da komentarišu.
Ja sam sigurna da 90% ljudi ne zna ni koje su nadležnosti CSR.
naravno, imaju 1000 opravdanja@tab503 , kod slučaja Rakovica ne znaš detalje,ni ti ni javnost i zaista ne bi trebalo da komentarišeš,ni ti ni bilo ko drugi .
Sve pljuvače po CSR bih zaposlila tamo da rade ( naravno,znam da to nije moguće,jer nisu ljudi iz te struke) pa bih pitala posle nekog vremena šta misle o poslu.
tako je ali ga sigurno neces izbaciti iz kuce ni sa 18 ni sa 26 ako ne nadje posao ili ako od posla ne moze da placa stanarinuPa ja mome detetu kazem da se osamostaljuje cim napuni 18, cuj njega do 26.![]()
Ne opravdanja,već objektivnih okolnosti. To je ono što pričam - 90% ljudi ne zna ni šta su čije nadležnosti.naravno, imaju 1000 opravdanja
ali zivot je samo jedan.

a otkud znas da je u pitanju svaler?ni meni nije jasno u kom kontekstu ova luda majka povezuje, majcinog švalera Zorana, ciji je k...rac najlepši na svetu,sa trogodišnjom devojcicom
potpuno je nebitno..sistem je zakazao i nije reagovano na vreme.Ne opravdanja,već objektivnih okolnosti. To je ono što pričam - 90% ljudi ne zna ni šta su čije nadležnosti.
A proveri na guglu gde se u Rakovici nalazi CSR a gde policija.
Sistem ne čini samo CSR. On je tu najnemoćnija karika.potpuno je nebitno..sistem je zakazao i nije reagovano na vreme.