СрбинПодгорица
Domaćin
- Poruka
- 3.244
Окренимо се Русији и спасимо се.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja na Rusiju ne mogu da gledam kao na majku, nego samo kao na sestru. U isto vreme smo i mi i braća rusi gradili i izgradili državnost. Mi smo Rusima čak i pismo dali. Srbija ne sme ni zašta, i ni po koju cenu da se odrekne svoje državnosti.
Рекли би то оно кад ми то хтјели.Да се окренемо према њој рекла би,а ми искњучиво радимо против ње.
Рекли би то оно кад ми то хтјели.Да се окренемо према њој рекла би,а ми искњучиво радимо против ње.
- - - - - - - - - -
Ко каже да се одрекне државости?
Нисам ја да се утопимо него да сарађујемо буквално у свему.Okrenuti se njoj da, ali nipošto se utopiti u njoj.
Нисам ја да се утопимо него да сарађујемо буквално у свему.
Okrenuti se Rusiji i napraviti zjednicku drzavu Rusije i Srbije - najmocniju , nalepsu i najvecu drzavu na planeti .... dosta smo pravili zajednicke drzave sa dusmanima - OD JUGOSLAVIJE PA DO SADASNJIH POKUSAJA DA UDJEMO U EU ...... A NEUTRALNA SRBIJA JE ZELJA SVIH NASIH BROJNIH NEPRIJATELJA ....
Rusiji? A kako se to okrece Rusiji? Koliko vidim Rusija nije ni svesna naseg postojanjaA kamoli porodicnih veza.
Skineš gaće i okreneš pedu u pravcu Rusije.![]()
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nisam znao
sve sam go homic ovde
Ti hun imas vekovni animozitet prema Rusima...
Okrenuti se Rusiji i napraviti zjednicku drzavu Rusije i Srbije - najmocniju , nalepsu i najvecu drzavu na planeti .... dosta smo pravili zajednicke drzave sa dusmanima - OD JUGOSLAVIJE PA DO SADASNJIH POKUSAJA DA UDJEMO U EU ...... A NEUTRALNA SRBIJA JE ZELJA SVIH NASIH BROJNIH NEPRIJATELJA ....
HUN JE ODAVNO PRSO , A OVAJ ZIKICA JOVANOVIC JE OPSEDNUT DOOPETIMA .... KOJI TANDEM LUZERA NA TEMI ....