МАЈКА РУСИЈА

Рекли би то оно кад ми то хтјели.Да се окренемо према њој рекла би,а ми искњучиво радимо против ње.

- - - - - - - - - -

Ja na Rusiju ne mogu da gledam kao na majku, nego samo kao na sestru. U isto vreme smo i mi i braća rusi gradili i izgradili državnost. Mi smo Rusima čak i pismo dali. Srbija ne sme ni zašta, i ni po koju cenu da se odrekne svoje državnosti.

Ко каже да се одрекне државости?

Рекли би то оно кад ми то хтјели.Да се окренемо према њој рекла би,а ми искњучиво радимо против ње.

Okrenuti se njoj da, ali nipošto se utopiti u njoj.

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Ко каже да се одрекне државости?

Ma, u poslednje vreme su sve glasniji neki očajnici koji misle da ne možemo da opstanemo ako ne uđemo u sastav Ruske Federacije. Srbin je Srbin, nije Rus. Pa, ako ćemo i da nestanemo, neka barem nestanemo kao Srbi, braneći isto ono za šta su ginule generacije naših predaka.

Okrenuti se Rusiji i napraviti zjednicku drzavu Rusije i Srbije - najmocniju , nalepsu i najvecu drzavu na planeti .... dosta smo pravili zajednicke drzave sa dusmanima - OD JUGOSLAVIJE PA DO SADASNJIH POKUSAJA DA UDJEMO U EU ...... A NEUTRALNA SRBIJA JE ZELJA SVIH NASIH BROJNIH NEPRIJATELJA ....

Okrenuti se Rusiji i napraviti zjednicku drzavu Rusije i Srbije - najmocniju , nalepsu i najvecu drzavu na planeti .... dosta smo pravili zajednicke drzave sa dusmanima - OD JUGOSLAVIJE PA DO SADASNJIH POKUSAJA DA UDJEMO U EU ...... A NEUTRALNA SRBIJA JE ZELJA SVIH NASIH BROJNIH NEPRIJATELJA ....

Jos samo da ubedite Ruse u to :hahaha:

Kakvi jadni snovi. Da si rekao da naselimo Mars pa da te podrzim.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

nisam znao

:hahaha:

sve sam go homic ovde

a-srbiji-kao-sto-sam-.jpg

Amerika proglasi Zapadni Balkan za svoju interesnu zonu, rasturi zemlju, bombarduje srpske snage u Krajini, R. Srpskoj i na kraju Srbiju, otima srpsku teritoriju i na toj teritoriji stvara neke neprijateljske države, dovodi na vlast svoje špijune koji im pomažu u prljavoj raboti, a Rusi pitaju ima li Srba ovde. Složiće se sa svakim rešenjem na koje pristane marionetska Vlast.:per::eek: Njihovim nečinjenjem je ta vlast u uspostavljena.
Imaju li Rusi svoj interes na Balkanu??????? Šta su napravili da se to spreči?

Ne treba nama neutralna Srbija, nego nezavisna. Neću u Rusiju. Meni je dobra i Srbija.

Ljudi ja ne mogu da verujem da neko toliko moze da bude naivan kao Srbi. Kad su drzave u pitanju tu ne postoji bratska ljubav, ista vera i slicne stvari, postoji samo INTERES. Zato manite Rusiju i slicne zemlje koje su nam kao prijatelji jer u stvari nisu. Ima jedan vic o Rusima i SSSR-u, ide- Bugarin nosi zito do vagona i svaki put kad stavi zito u vagon on ga poljubi i tako stalno. Gleda ga Srbin i pita- pa dobro majku mu zasto ljubis vagon? Bugarin- Da nije tog vagona i voza nosili bi zito pesaka u Rusiju. Mislim da se iz ovoga dosta moze zakljuciti.

Back