Мајка Ненада Кулачина нападнута у Бору: Твог сина треба обесити!

Slučajnost ili ne, najviše pristaša snsekte je odatle.

Ne znam da li primecujete, ali SNS-ovce i dalje kriju svoje pripadnistvo stranci i cak i opredeljenje za SNS. Ja odavno pricam da prakticno ne znam nikog ko ce otvoreno da ih podrzi ili da kaze da je clan te kriminalne organizacije, a da nije u njihovim redovima (ne racunam medije, to je prica za sebe). Znaci govorim o obicnim ljudima. Cak i ako ih podrzavaju, to ce da kriju od ostalih obicnih ljudi.

Meni je to vrlo interesantno, s obzirom da smo kao narod vrlo glasni i drcni oko svojih politickih opredeljenja, a time i "pulena". Kod SNS-ovaca to kao da ne pije vodu.

I tako je prakticno od pocetka njihove vlasti, mozda je u prvih godinu-dve nesto i bilo, posle toga - ne vidis i ne cujes tu podrsku medju obicnim svetom.

Moje objasnjenje je da im je svima sve jasno sta je SNS i da se zato i stide. Ali sam isto tako misljenja da bi zato i trebalo da snose posledice stete koju je SNS naneo Srbiji, jednom kad ovi padnu. Em je to posteno - kad ste podrzavali krimose i platite njihove kradje, em za nauk ubuduce.

Poslednja izmena:
Čisto da podvučemo, u Americi npr. kukaju da je broj rešenih slučajeva ubistava spao ispod 69%. Ide ka 60% i smatraju to velikom tragedijom koja dovodi u pitanje celi poredak te države.

Kod nas, taj je procenat manji od 10 odsto.

Dakle, ako idete i u Srbiji sad ubijete nekoga, statistika je u vašu korist da ćete se (verovatno) izvući.
Pre dolaska vucica na vlast sigurno je bio procenat ispod nule, pa je samim tim on ostvario istorijski uspeh :mrgreen:

MUP: Uhapšen muškarac zbog pretnji Vidojkoviću i Kulačinu​

DLZ, Kulačin, Vidojković
Izvor: Printscreen

Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je da je policija uhapsila S.N. (47) iz Valjeva, koji se tereti da je sa svog naloga na jednoj društvenoj mreži uputio pretnje Marku Vidojkoviću i Nenadu Kulačinu, autorima podkasta "Dobar, loš, zao" koji se emituje na portalu Nova.rs.

https://rs.n1info.com/vesti/mup-uhapsen-muskarac-zbog-pretnji-vidojkovicu-i-kulacinu/?ref=push

MUP: Uhapšen muškarac zbog pretnji Vidojkoviću i Kulačinu​

DLZ, Kulačin, Vidojković
Izvor: Printscreen

Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je da je policija uhapsila S.N. (47) iz Valjeva, koji se tereti da je sa svog naloga na jednoj društvenoj mreži uputio pretnje Marku Vidojkoviću i Nenadu Kulačinu, autorima podkasta "Dobar, loš, zao" koji se emituje na portalu Nova.rs.

https://rs.n1info.com/vesti/mup-uhapsen-muskarac-zbog-pretnji-vidojkovicu-i-kulacinu/?ref=push
Krije se da je zaposlen u SNS-u haha

Back