Мајка Ненада Кулачина нападнута у Бору: Твог сина треба обесити!

Boris Grušenko

Buduća legenda
Poruka
26.596

Мајка водитеља подкаста „Добар, лош, зао“ Ненада Кулачина нападнута је синоћ у Бору.

Она се налазила у стану код пријатељице, када се изненада појавио извесни Гаша, почео да јој прети и агресивни вербални напад завршио речима „Твог сина треба обесити“. Жена се уплашила, одмах напустила стан, међутим, тек мало пре је своју децу обавестила у томе јер је била у шоку и, како им је рекла, није хтела да их плаши.

Видно узнемирен, Ненад Кулачин каже за Данас да не зна ништа о том Гаши, али када буде сазнао детаље, поднеће кривичну пријаву.

– Моја мајка живи у Бору, а ја у Шапцу. Она и не гледа наше емисије и не зна шта се догађа. Ово је удар на породицу због другачијег става и не знам шта је следеће, не смем ни да помислим – каже Кулачин.

Он додаје да је упозоровао да овако нешто може да се деси, када је Тужилаштво прошле седмице одбацило кривичну пријаву Александра Шапића због претњи изречених водитељима ДЛЗ.

– Тиме је послата порука да свако може не само да нам прети, већ да ради шта год хоће. Свима који су критичари режима. Сем те претње, Марко и ја смо данима на удару актуелне власти и њихових медија због онога што радимо. Та атмосфера коју су креирали је и довела до овога. Пређена је свака граница нормалности – наглашава Кулачин.

Он додаје да за разлику од оних који подржавају режим или су део њега, не може да се појави на Пинку, Хепију и у осталим медијима и да кука како му је нападнута мајка.

– За разлику од тих који кукају, моја мајка је стварно нападнута. Озбиљно сам забринут за безбедност своје породице – указује Кулачин.

Slagali se ili ne sa ovim čovekom ali smatram da je ovaj incident dovoljan povod za ozbiljnu reakciju svih onih koji se ne slažu sa presteranjem majki političkih neistomišljenika.

Bahatost onih koji sebi dopuštaju ovakve ispade se više ne sme tolerisati

Ako i ovo prođe bez konkretnog odgovora opozicije ne znam šta treba da se dogodi još da bi se ona prenula?

Мајка водитеља подкаста „Добар, лош, зао“ Ненада Кулачина нападнута је синоћ у Бору.

Она се налазила у стану код пријатељице, када се изненада појавио извесни Гаша, почео да јој прети и агресивни вербални напад завршио речима „Твог сина треба обесити“. Жена се уплашила, одмах напустила стан, међутим, тек мало пре је своју децу обавестила у томе јер је била у шоку и, како им је рекла, није хтела да их плаши.

Видно узнемирен, Ненад Кулачин каже за Данас да не зна ништа о том Гаши, али када буде сазнао детаље, поднеће кривичну пријаву.

– Моја мајка живи у Бору, а ја у Шапцу. Она и не гледа наше емисије и не зна шта се догађа. Ово је удар на породицу због другачијег става и не знам шта је следеће, не смем ни да помислим – каже Кулачин.

Он додаје да је упозоровао да овако нешто може да се деси, када је Тужилаштво прошле седмице одбацило кривичну пријаву Александра Шапића због претњи изречених водитељима ДЛЗ.

– Тиме је послата порука да свако може не само да нам прети, већ да ради шта год хоће. Свима који су критичари режима. Сем те претње, Марко и ја смо данима на удару актуелне власти и њихових медија због онога што радимо. Та атмосфера коју су креирали је и довела до овога. Пређена је свака граница нормалности – наглашава Кулачин.

Он додаје да за разлику од оних који подржавају режим или су део њега, не може да се појави на Пинку, Хепију и у осталим медијима и да кука како му је нападнута мајка.

– За разлику од тих који кукају, моја мајка је стварно нападнута. Озбиљно сам забринут за безбедност своје породице – указује Кулачин.

Slagali se ili ne sa ovim čovekom ali smatram da je ovaj incident dovoljan povod za ozbiljnu reakciju svih onih koji se ne slažu sa presteranjem majki političkih neistomišljenika.

Bahatost onih koji sebi dopuštaju ovakve ispade se više ne sme tolerisati

Ako i ovo prođe bez konkretnog odgovora opozicije ne znam šta treba da se dogodi još da bi se ona prenula?

Ja samo gledam vesti da vidim kad će se neka nova krvava košulja pojaviti...

Nije napao, verbalno je nista....

Jel? A šta bi ti uradio da ti neko prestetne majku i kaže joj isto?

Ako moze precedniku d se vice vucicu pedevu onda ocekujte ovakve scenarije

Rezonuješ kao onaj lik što su mu rekli da je tukao po istočnoj Srbiji za stranku a on kaže - mi smo pravili puteve!

Daje li ti za pravo to što si pravio put kreditnim novcem i verovatno se ugradio višestruko da biješ po Srbiji?

On je u toj emisiji dobar a Vidojković je valjda loš ili zao. :lol:
Medjutim skim si - takav si :lol:

Btw onaj magarac je dobar :smeker:

MV5BYzhkNGZkNDMtZmRmYi00M2I5LTgxMmUtZTAwMzYzY2ZhMGFhXkEyXkFqcGdeQXVyNTgzMTg5Ng@@._V1_.jpg

Poslednja izmena:
У чему се састоји конкрерно напад на мајку овог Кулачина?
То што јој је у разгвовору код комшинице, заједничке познанице, неки Гаша наводно поручио "твог сина треба објесити"? Ако не лаже наравно.
Таквих и сличних "напада" свакодневно имамо прилике доживјети колико ти душа жели.
Добро сад, тај Гаша није бирао ријечи, ако сматра неко да има разлога, нега га тужи, идентитет "нападача" је знан, а и ? је како је ишла та конверзација, можда мајка није испровоцирала реакцију тог Гаше, можда јесте, но прије осуде "нападача" не би било лоше чути шта каже тај злоћо Гаша, како већк аже латинска изрека "Audiatur et altera pars" (нека се чује и друга страна),

Наравно, мајка не треба испаштати за "гријехе" дјеце било то дијете и кретен пар екселанс и пакосни створ погана језика чије гадости у емисији ДЛЗ нису вриједне слушања и који је чак у стању ваљане Србе (као у овом тексту овдје) назвати ратним злочинцем.
Не постоји гора увреда него назвати неког, којег чак ни оно ругло у Ден Хагу није осудило, ратним злочинцем, најгора могућа увреда, свакако нешто много грђе од Гапшиних ријечи, а овај створ Кулачин дијели ваљаним људима такве огавне увреде.
И сад овај створ Кулачин као згрожен и увријеђен. И констеениран.

Back