Maja&Jovana - heroji protesta

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Па то је излизан шаблон, ако не климаш беспоговорно главом на агресивну агенду неостварених комплексаша којима је Милошевић (а сада је популаран и Коштуница) главни кривац за пропале и неостварене животе, "изгубљену младост", размажен карактер и то што ће прећи и 40-ту годину, а неће видети Србију у ЕУ, онда си радикал, фашиста, Клингонац или шта већ.

Није ни друга страна нешто боља, за коју си у сличним случајевима у старту "издајник", али ови први су интересантнији јер мисле да су по нечему бољи јер су култивисанији, а заправо нису.

Jel' potpisah ovo!?!:)

Ne, to je ozbiljno pitanje. Koliko sam ja shvatila- a neka me neko ispravi ako gresim, oni sto su krenuli da ruse bili su, satro, ucesnici protesta. Oni koji iz sve snage dizu tri prsta i govore da vole Srbiju. Nije Pera izmileo iz kuce u pola osam da ukrade patike jer je osetio da bi to mogao da uradi (mada mozda ima i takvih primera), vec su to bili ljudi koji tvrde da su izasli na ulice jer se protive nezavisnosti Kosova, voel Srbiju, itd.

Pa zasto onda nisu otisli na moleban?

Krenuh pa se vratih...evo ja ću ti odgovoriti...lopovi i kriminalci, nemaju ni veru ni naciju, niti ih to interesuje.
Pod uslovom da ovo nije maliciozno pitanje.

To jest , organizatori mitinga .

Kostunica , Velja , Toma Ubica , Vucic Kladionica .... Nije odgovaralo okupljanje na ogromnom praznom

prostoru ... Ne ne ne ... to nije bilo izvodljivo jer ne bi bilo ovako zanimljivo ...

Cek, Derer, ja snimak mladih dama nisam tako shvatila. Ako ej B92 nesto rezirao (a to me nesto i ne bi zacudilo), onda je to trebalo da bude ideja predstavljanja ove dve devojcice kao zaglupele radikalke koje tvrde da su krale jer nemaju, a neki drugi imaju. Pritom, lepotice su imale para da sebi iznad dupeta nazvrljaju tetovazu i nisu bas u ritama izasle na ulice.

Drugi idiotluk je ta prica o 300 000 ljudi. Nisam fan b92, ali ma koliko su se trudili da prikazu svaki detalj nereda, jasno su pokazali da to nije bilo 300 000 ljudi, vec pojedinci. Bar sam ja tako shvatila iz njihovih vesti,a sinoc sam gledala sve vesti do kojih sam mogla da doprem.

Ono sto je ispalo u b92 reportazi jeste dve glupace koje su se izblamirale pricajuci o siromastvu i lupetajuci da je 300 000 ljudi pljackalo, sto su zesce gluposti.

Kad su je pitali zashto je krala devojchica je izjavila"Kralo je 300 000 ljudi pa zashto ne i ja?"
To je chitava poenta prichice.
Najobichnija pljuvachina i omalovazavanje prava ljudi,Srba, da chak i na taj krajnje nevazan nachin koji nishta ne bi promenio pokazu jedinstvo oko bar nekog stava.I to se osporava i izjednachava sa lopovlukom,pravi sprdachina.Poenta je da mi nemamo prava chak ni na miran otpor jer on sa sobom uvek vuche neshto loshe.To je dno.To chak ni socijalisti nisu radili,nisu znali,ovi su josh gori.
I isto onako kako je sasvim opravdano gorela RTS jer je sve one koji su bili protiv Miloshevica ukljuchujuci i mene pljuvala i nazivala"stranim placenicima i domacim izdajnicima" gorece i Beeeee 92 jer svi koji se ne slazu sa njihovim ruzichastom EU bajkom su za nju Radikali,profiteri ratova 90-tih.degenerici koji zive u svetu proshlosti i shta i ja znam.I da ponovim velikim slovima OVO NIJE PRETNJA ovo je samo moja zlokobna prognoza,ja nikada ne bih pozivao na paljenje niti rushenje nichega niti u istom uchestvovao ali u ovoj usranoj ponizenoj zemlji postoje mnooogi i vishe i manje obrazovani koji ne dele isti stepen pacifizma i kojima isto tako operacija zvana"ispiranje mozga" nije u potpunosti uspela.Ako nastave ovako da manipulishu chinjenicama stvorice se mrznja spram njih isto kao i spram tv bastilje a mozda su neki od vas zaboravili ili su premladi da se setjaju lupanja u sherpe i to koliko je velika mrznja kada se realnost koju vidish sudari sa tv-om na kome te sve na finjaka pokushavaju napraviti ludim.

А иначе мислим да је јако ружно да се оне две лопуже називају "Косовкама девојкама" или "Косовским божурима". Без обзира да ли неко подржава државу Косово или не, мотиви Косовке девојке и Косовских божура су добри мотиви, и нису ни са чим везани за било коју идеологију или страначку опцију. Британски хулигани се не називају "Робин Худовима", зашто би се две лопуже називале "Косовкама девојкама". Да су макар са Косова, или да су биле окићене националним симболима, или да је на било који начин очигледно да је реч о особама које су изашле да "митингују", а овако завршиле, постојао би неки разлог за тако грубу иронију, али ово је стварно без везе.

Шта се имплицира? Да су сви они у Србији који се противе идеји независног Косова најобичнији хулигански олош и лопуже? Хајде мало лопту доле.

А иначе мислим да је јако ружно да се оне две лопуже називају "Косовкама девојкама" или "Косовским божурима". Без обзира да ли неко подржава државу Косово или не, мотиви Косовке девојке и Косовских божура су добри мотиви, и нису ни са чим везани за било коју идеологију или страначку опцију. Британски хулигани се не називају "Робин Худовима", зашто би се две лопуже називале "Косовкама девојкама". Да су макар са Косова, или да су биле окићене националним симболима, или да је на било који начин очигледно да је реч о особама које су изашле да "митингују", а овако завршиле, постојао би неки разлог за тако грубу иронију, али ово је стварно без везе.

Шта се имплицира? Да су сви они у Србији који се противе идеји независног Косова најобичнији хулигански олош и лопуже? Хајде мало лопту доле.

Poenta...implikacije zlonamernih ili nesvesnih ili vrlo mladih.

p.s. Svaka čast na ovih nekoliko postova, mada si znao da me baš iznerviraš po nekim pitanjima kada je Vojvodina u pitanju.:)

Kad su je pitali zashto je krala devojchica je izjavila"Kralo je 300 000 ljudi pa zashto ne i ja?"
To je chitava poenta prichice.

Da, ali sta konkretno mislis da ej b92 hteo time da pokaze? Pa i sami su javili da su krali samo pojedinci, jedino sto je iz tog intervjua ispalo, jeste da su se dve devojke (u ovom trenutku nebitno da lis u to "prave" ili "lazne") tako nalupetale da je to smesno.

Кажу:
"Beograd -- Snimak pljačke pod nazivom "Kosovo za patike" postao danas hit na internetu. Dve devojke se javile B92 da bi ispričale svoju priču"

Како постао хит? Па кад ревносни претраживачи хитова са Б92 налазе корисника са симболичним именом "Гвантанамо" који се специјално за ту прилику регистровао у раним јутарњим сатима 21. фебруара, не би ли поделио са светом свој снимак од претходне вечери.
Истраживачи Б92 после бурне ноћи у којој су хулигани хтели да нападну и бастион српског слободног новинарства, чим су попили јутарњу кафу крећу у претрагу Јутјуба са поменутом кључном речи "Косово" и налећу на снимак који је до тад видело 0 људи дотичног корисника Гвантанамо и брзо јављају редакцији вести ту медијску сензацију коју треба поделити са српским заблуделим пучанством.
Али обичан човек када уради претрагу по истој кључној речи, чак и после енормне популарности дотичног клипа (у точкове) не добија исте резултате:

https://www.youtube.com/results?search_query=Kosovo&search_type=

Вероватно се прави резултат добија кад вршите претрагу са Б92 сервера.

И онда је мрмот замотао чоколаду.

Ја поставих линк са врло једноставним појмом који су могли да користе 21. фебруара ујутро, поред Београд, демонстрације, митинг итд.?
Коју кључну (3 секунде) реч си користила, живота ти? Само постави линк.
Нема ту никакве тајне.

Ја поставих линк са врло једноставним појмом који су могли да користе 21. фебруара ујутро, поред Београд, демонстрације, митинг итд.?
Коју кључну (3 секунде) реч си користила, живота ти? Само постави линк.
Нема ту никакве тајне.

a ti s im sedeo iznad glave pa znas kako su oni pretrazivali youtube i sta su radili?

Daj ovo je strasno... 300000 pa de nadje toliko (cisto omalovazavanje od ovih sa b92) ... Kao nemamo pare leba da jedemo a u sebi mislim "imamo za tetovazu" :) ! Krali svi ajmo i mi malo da krademo i onda ovi "takozvani branioci kosova veruju u boga" ... Aj razumem iskaljivanje besa na ambasadama to se moglo ocekivati ali da polomite ceo grad i da ga opljackate to mi nije jasno stvarno... I sada cemo mi koji smo normalno protestvovali da ispastamo zbog ove manjine koja je lomila sve po gradu (u svetu smo ispali vandali a pola stranih medija nije davalo onaj mirniji deo protesta) samo cekam da nam grunu neke sankcije ne bi me cudilo :( ....

Ахаа, значи постфестум са кључним речима Косово + хулигани?
И уз то даје резултат "Куриринфо" који је поставио снимак пре 13 сати, а не оригинал.
Дај не каки...

pa sigurno nece kao kljucne reci da koriste "kosovo cvece ruze lale tulipani"......
zna se sta narod hoce da vidi - nasilje.....
a kojom pretragom su oni dosli do toga, ti mozes samo da nagadjas i izvodis teorije zavere...

Ovaj sto sam ja nasla nije original, postavljen je pre dva sata. Otisla sam na youtube, ukucala Kosovo i kliknula "sort by date added"

Hocu da kazem, to su mogli i oni da urade, samo klikcu na "sort by: date added" da provere nove snimke vezane za Kosovo, BG, proteste ili Lepu Brenu, svejedno.

Kada sam ja ovo uradila, izasao je video "Kosovo za patike" (
) dodat pre dva sata, dakle, nije pravi, ali jutros ili kada je vec postavljen original na isti nacin je mogao da se nadje.

Da se razumemo, ne branim ja b92, ali cinjenica da su brzo pronasli youtube snimak nije bas dokaz neke zavere.

Vi o teorijama zavere dok po vašem patriotizmu i partiotizmu vaših sunarodnika svojim postupcima pljuju "siromašni" pojedinci ovog naroda koji samo ne žele da odudaraju od lopovskog okruženja.

Nadam se da im barem garderoba lepo stoji. A by the way, mi imamo, pa nam ne treba, a nismo ni patriote uz to jer smo dok su oni obnavljali garderobu, sedeli kod kuće zbog takvih kao što su oni.

Да, да....управо тако, нема сумње, одмах после прве јутарње кафице.
То исто као онај снимак оних клинаца што пале ону пекару?
Нема шта, признајем да имају најбоље стручњаке за претрагу јутјуба. Чекамо само следећи клип да имамо још једну ударну вест на Б92.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back