Maja&Jovana - heroji protesta

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vi o teorijama zavere dok po vašem patriotizmu i partiotizmu vaših sunarodnika svojim postupcima pljuju "siromašni" pojedinci ovog naroda koji samo ne žele da odudaraju od lopovskog okruženja.

Nadam se da im barem garderoba lepo stoji. A by the way, mi imamo, pa nam ne treba, a nismo ni patriote uz to jer smo dok su oni obnavljali garderobu, sedeli kod kuće zbog takvih kao što su oni.

Хајде сад сабери се и почни поново.
Ко? Коме? Шта? Зашто?
Држ се сестро Сатурна и Јарца и Водолије.

Па да, те две девојке су крале зато што су "сиромашне". Ко нас ово зајебава? Шта је ово. Има девојка тетоважу на дупету и прича како је крала зато што је сиромашна. А сиротиња и клошари углавном умају сви тетоваже на гузицама и тако лепу фарбану косу и модерно одело на себи као те две девојке које су крале зато што су тешка сиротиња.

Да, да....управо тако, нема сумње, одмах после прве јутарње кафице.
То исто као онај снимак оних клинаца што пале ону пекару?
Нема шта, признајем да имају најбоље стручњаке за претрагу јутјуба. Чекамо само следећи клип да имамо још једну ударну вест на Б92.

Ma kakve strucnjake za pretragu, svako moze da nadje bilo sta u roku od par minuta. Umesto da pravite zavere tamo gde ih nema, parvite ih tamo gde ih ima: nije frka da li su oni brzo nasli taj i taj klip, vec zasto su se bas TOG klipa uhvatili, kada je sigruno bilo i drugih.

Хајде сад сабери се и почни поново.
Ко? Коме? Шта? Зашто?
Држ се сестро Сатурна и Јарца и Водолије.
Izvini, ne želim da se raspravljam, nema potrebe. Htela sam da kažem da je teorija zavere jedna tema, a ova na kojoj pišeš neka druga. Ok ?
Ne možeš teorijama zavere pravdati nečiji lopovluk, a o zaverama drugi put i na drugoj temi.

Па то сам и поставио, као и профил онога који је поставио исти снимак, бирајући надимак "Гвантанамо", региструјући се по први пут на јутјубу 21. фебруара у рану зору, претплаћујући се на "канал Б92" који га после доводи до опште светске свесрпске славе.
Узалудно слепима очи отварати.

Па кад користиш један минорни догађај да би њиме умањио медијски и национални значај нечега што је и по значају и по обиму и по утицају на јавно мњење битније за Србију и свет, онда се то зове спиновање. Када га ставиш међу првих пет вести то је медијска манипулација.

Па кад користиш један минорни догађај да би њиме умањио медијски и национални значај нечега што је и по значају и по обиму и по утицају на јавно мњење битније за Србију и свет, онда се то зове спиновање. Када га ставиш међу првих пет вести то је медијска манипулација.
Ja se s tobom slažem, ali ja nisam pisala o tome, nego o tome da neko ode na protest iz nekih svojih uzvišenih pobuda, a vrati se punih šaka, jer mu "treba". To nema veze sa zaverom uopšte, mi ne pričamo o istoj stvari. Nije poenta o izveštavanju i šta će svet da misli, nego šta ja mislim o takvim postupcima. I ne samo ja. Ne treba meni CNN da prepričava šta se ovde dešavalo.

Kad ovo staviš u top 5 vesti, to jeste medijska manipulacija, ali kad odeš na protest i vratiš se "ponovljen", to je manipulacija nečim drugim.

Odakle je opsta pljacka , paljevina i demoliranje grada u kojima je i jedan zivot izgubljen minorna vest ,to je mnogo vaznija vest od mitinga kojih smo u poslednjih 20 godina gledali na stotine na kome nije nista novo receno.

Ja se s tobom slažem, ali ja nisam pisala o tome, nego o tome da neko ode na protest iz nekih svojih uzvišenih pobuda, a vrati se punih šaka, jer mu "treba". To nema veze sa zaverom uopšte, mi ne pričamo o istoj stvari. Nije poenta o izveštavanju i šta će svet da misli, nego šta ja mislim o takvim postupcima. I ne samo ja.

Kad ovo staviš u top 5 vesti, to jeste medijska manipulacija, ali kad odeš na protest i vratiš se "ponovljen", to je manipulacija nečim drugim.

Слушај, игром случаја био сам и на "демократском" и узвишеном протесту против Г8 пре пар година и то је била исто прилика за неке ликове да одраде продавнице, а неки пут се такве групе и намерно пуштају да направе хаос не би ли компромитовали једну племениту идеју. Има ту свашта.
А онај који је отишао због узвишених побуда сигурно није крао нити обијао, они су сви били испред Храма.

Nije fora bila da se izvesti o mitingu nama, vec da to strani mediji vide. Nismo mi mitingovali da pokazemo jedni drugima nesto, vec da posaljemo doredjenu poruku. Ili sam ja debelo promasila temu?

A oni kojima je poruka bila namenjena nisu videli to, vec nesto sasvim drugo. Ono sto ja ne mogu da razumem da se sve to odigravalo u toku molebana, tj. tada ej pocelo.

Odakle je opsta pljacka , paljevina i demoliranje grada u kojima je i jedan zivot izgubljen minorna vest ,to je mnogo vaznija vest od mitinga kaojih smo u posledsnjih 20 godina gledali na stotine na kome nije nista novo receno.

Највећи митинг у новијој историју, укључујући и оне за време Милошевића, је наравно прворазредна вест, као и вест о паљењу америчке амбасаде. Две лујке су небитне.
Прве две указују шта Срби мисле о злочину који се над њима врши, а последњи ништа, да има ликова без икаквих моралних скрупула.
Уосталом таквих примера у историји је пуно. Било је ликова који су и после бомбардовања 6. априла 1941 ишли и крали из разрушених зграда, па је војска изашла на улице и убијала, али није то суштина већ је суштина шта је Хитлерова Немачка урадила Београду 6. априла.

Тако исто није суштина паљење амбасаде и те две клинке, већ континуирани злочин Америке и њених сателита над Србима и Србијом већ скоро 20 година.

Nije fora bila da se izvesti o mitingu nama, vec da to strani mediji vide. Nismo mi mitingovali da pokazemo jedni drugima nesto, vec da posaljemo doredjenu poruku. Ili sam ja debelo promasila temu?

Jesi. Ovaj miting je bio iskljucivo za unutrasnju upotrebu. Da se targetiraju domaci izdajnici i isimulira homogenizacija ludila. Zabole svet qurac za nas, a i malomnike na miitngu za svet. Mi njima samo pat(i)ku mozemo da pokazemo i nista vise.

A oni kojima je poruka bila namenjena nisu videli to, vec nesto sasvim drugo. Ono sto ja ne mogu da razumem da se sve to odigravalo u toku molebana, tj. tada ej pocelo.

Upravo obrnuto.Boli patka i strane vlade i strane medije za nashe jednstvo.To shto se Kosova tiche nishta ne menja i svi to znaju.Miting je trebao da bude poruka Srba Srbiji da nisu totalno potonuli i moralno i duhovno degradirani.A na svaki nachin,sve ono posle od paljenja do izveshtavanja pojedinih medija je ishlo kao dokaz poricanja toga.
Ironchno,ali da nije bilo paljevine i sam miran protest bio bi za spolja manje vazna vest.

Jesi. Ovaj miting je bio iskljucivo za unutrasnju upotrebu. Da se targetiraju domaci izdajnici i isimulira homogenizacija ludila. Zabole svet qurac za nas. Mi njima samo pat(i)ku mozemo da pokazemo i nista vise.

Па да си пратио мало видео би да и није баш да их боли уво. Неке земље баш и не боли уво.
Види Словенци "због процедуре" неће у фебруару да признају независност. Швајцарци су одлучили да не журе....

Да смо наставили са јуначким изјавама нашег председника да нећемо ни по коју цену баш ништа да урадимо по питању Космета, прексутра би и Руси и Кинези гласали за у СБ.

Камо среће да је на време било показивања зуба (како треба, демократски)...али битка још није изгубљена.

Па да си пратио мало видео би да и није баш да их боли уво. Неке земље баш и не боли уво.
Види Словенци "због процедуре" неће у фебруару да признају независност. Швајцарци су одлучили да не журе....

Да смо наставили са јуначким изјавама нашег председника да нећемо ни по коју цену баш ништа да урадимо по питању Космета, прексутра би и Руси и Кинези гласали за у СБ.

Камо среће да је на време било показивања зуба (како треба, демократски)...али битка још није изгубљена.

Vazi, dok je Nike uz nas, pobeda je odmah iza coska, iza izloga...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back