RickRoss
Buduća legenda
- Poruka
- 32.691
Šta kažeš na ideju da se ja tebi od sada javljam sa ''Mahdi se pojavio!'', a ti da odgovoriš ''Vaistinu se pojavio!''? @Cackalica21
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta kažeš na ideju da se ja tebi od sada javljam sa ''Mahdi se pojavio!'', a ti da odgovoriš ''Vaistinu se pojavio!''? @Cackalica21
Ma kakav crni Mahdi, kakav Isa u Damasku. To će sve Izrael da rastera po pustinji. Uskoro će Omarova džamija prestati da skrnavi sveto mesto i da se obnovi Božji hram.Nemoze se pojaviti kad nikakvi uslovi za prorocanstvo se nisu ispunili....a ti sto ne poznajes ove stvari tebi svaki ulicar moze prodati muda pod bubrege....
Mehdi se mora zvati muhammed,njegov otac Abdullah a majka mu se Amina.
On se moze pojaviti samo u Mekki, i on ce odbijati to daje Mehdi, nece on to htjeti, ali ce narod vidjet ispunjenje ptorocanstva tako sto vojska koja ce ga napasti iz Sirije kada dodju blizu Mekke, sva vojska ce propasti u zemlju ...to ce bi znak od Boga cijelom muslimanskom svijetu da je to pravi Mehdi koji ce docekati Isusa u Damasku.
Ma kakav crni Mahdi, kakav Isa u Damasku. To će sve Izrael da rastera po pustinji. Uskoro će Omarova džamija prestati da skrnavi sveto mesto leti i da se obnovi Božji hram.
Kakva genocidna tvorevina?! Na Palestinu Jevreji imaju tapiju od samog Boga. Živeo Izrael! Napolje sa arapskim okupatorima!Dovoljno ti je jada i zablude to sto podrzavas genocidnu tvorevinu protiv koje se cijeli okrenuo....i ako ti mislis da pravedni Bog podrzava tu dzavolju tvorevinu onda su bas jadan i u teskoj zabludi....i bit ces kaznjen na buducem zajedno sa njim zato sto ih podrzavas, a Isus ce te poslat u neku stvar i otjerat od sebe, kao sto kaze "gonite se od mene zlotvori nikada vas nijesam poznavao"
Kakva genocidna tvorevina?! Na Palestinu Jevreji imaju tapiju od samog Boga. Živeo Izrael! Napolje sa arapskim okupatorima!
Živeo Izrael! Napolje sa arapskim okupatorima!
Sram te bilo. Podržavaš teroriste koji odsecaju ljudima glave. I ovde podmećeš montirane slike. Ne sekiraj se, sve će ih Tramp preseliti u Afriku.jadan si stvarno
ovo je sto podrzavas jadnice jadni, srami se....poserem ti se i na izrael i na tvoju pamet.
Pogledajte prilog 1732476
Ima li ludje i psihopaticnije osobe od osobe koja misli da Bog podrzava Izrael u ubijanju male nevine djece i zena.....
to samo zidovi i ovi hrscanski ludaci mogu pomisliti.
Sram te bilo. Podržavaš teroriste koji odsecaju ljudima glave. I ovde podmećeš montirane slike. Ne sekiraj se, sve će ih Tramp preseliti u Afriku.
Ne podržavam nikakve zločine. Ja sam za mir. Mir i dobro svima. Za poštovanje ljudskih prava. Ali ne podržavam teroriste kao ti. Ti tzv. Palestinci ništa ne rade. Živi na tuđi račun, prave čopore dece i vaspitavaju ih kao teroriste. Žive u smetlištu, piju čaj i klanjaju se svom robovlasničkom bogu meseca.podrzavac genocidasa i djecoubica....jadan si da jadniji ne mozes biti.....
Ajde razmisli malo. Čovek tečno govori arapski i engleski. Poznaje jezik na kojem je objavljena poslednja objava i razume spise, a poznaje i jezik koji je najrasprostranjeniji na svetu kako bi što više ljudi čulo i primilo njegovu poruku. Zar to nije prvi znak od Boga?Nemoze se pojaviti kad nikakvi uslovi za prorocanstvo se nisu ispunili....a ti sto ne poznajes ove stvari tebi svaki ulicar moze prodati muda pod bubrege....
Mehdi se mora zvati muhammed,njegov otac Abdullah a majka mu se Amina.
On se moze pojaviti samo u Mekki, i on ce odbijati to daje Mehdi, nece on to htjeti, ali ce narod vidjet ispunjenje ptorocanstva tako sto vojska koja ce ga napasti iz Sirije kada dodju blizu Mekke, sva vojska ce propasti u zemlju ...to ce bi znak od Boga cijelom muslimanskom svijetu da je to pravi Mehdi koji ce docekati Isusa u Damasku.
Ajde razmisli malo. Čovek tečno govori arapski i engleski. Poznaje jezik na kojem je objavljena poslednja objava i razume spise, a poznaje i jezik koji je najrasprostranjeniji na svetu kako bi što više ljudi čulo i primilo njegovu poruku. Zar to nije prvi znak od Boga?
Drugo, njegova knjiga je osvojila prvo mesto na temi religija na međunarodnom sajmu knjiga u Torinu. Zar to nije pokazatelj da piše i stvara pod božanskim uticajem čim dominira nad ostalim piscima?
Dakl ponovo nemaš argumente.ne blamiraj se , samo cu ti to reci.
Sva neka bradata i zamotana ekipa! Šta propoveda taj Mahdi? Da nije neki ubačeni mosadovac?Broj Mahdijevih sledbenika raste konstantno, iz dana u dan. Šta tebe sprečava da budeš jedan od njih?
Pogledajte prilog 1734278
Šta nudi taj Mahdi? Zemaljsko ili nebesko carsko?Marama nije obavezna. Ako te zanima istina poslušaj je, pročitaj.
Pre dve noći sam šetao pored zgrade Sokolskog doma u Subotici i video Mahdijev poster zalepljen tamo.
Subotica se budi, Srbija se budi, svet se budi.
Jesi li ti jedan od njih?Broj Mahdijevih sledbenika raste konstantno, iz dana u dan. Šta tebe sprečava da budeš jedan od njih?
Pogledajte prilog 1734278
Nudi ti istinu, otkrovenje, spas, spokoj, sreću, utehu... ali moraš da uhvatiš ruku koja ti je pružena.Šta nudi taj Mahdi? Zemaljsko ili nebesko carsko?
Oprašta li grehe?
V. V. P. je isto muslomano.Jesi li ti jedan od njih?
Možda sam i ja tu negde među ovima?Jesi li ti jedan od njih?
Imam ja svog Džizusa. Maj Lord end maj Gad.Nudi ti istinu, otkrovenje, spas, spokoj, sreću, utehu... ali moraš da uhvatiš ruku koja ti je pružena.
Kao što reče jedan poznati umetnički velikan sa ovih prostora ''Prihvati me kao niko u životu, hej!''
![]()
Pa Mahdi potvrđuje Isusa. Oni su na istoj strani.Imam ja svog Džizusa. Maj Lord end maj Gad.