korisnički
Ističe se
- Poruka
- 2.546
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je pogrešio taj koji je stavljao tekst. Mahdi je rekao između Jevreja i muslimana.and ancient war between muslims and christians dates back to solomon
ajde reci mi da ne znam engleski, pa mi ti prevedi ovo sto se vidi na tom videu
sta bravo? jedan slucaj o kome se nista ne zna, niti se ista vidi, vec se sve ostavlja masti gledaoca, mozda je neki igrani film, gluma? ko su akteri, majka i cerka, koja bolest je u pitanju, i je li zena ozdravila?Bravo!
aman, odakle muslimani za vreme solomona, ako su dosli posle hriscanstva?To je pogrešio taj koji je stavljao tekst. Mahdi je rekao između Jevreja i muslimana.
Koliko si ti ljudi izlečio? Kada te Bog bude pitao na Sudnjem danu zašto si odbijao da prihvatiš istinu i pored svih dokaza, znakova i čuda šta ćeš mu odgovoriti?sta bravo? jedan slucaj o kome se nista ne zna, niti se ista vidi, vec se sve ostavlja masti gledaoca, mozda je neki igrani film, gluma? ko su akteri, majka i cerka, koja bolest je u pitanju, i je li zena ozdravila?
mi u hriscanstvu, kada imamo cudesna isceljanja od svetitelja, navodimo ime pacijenta, svedoke, bolest, i ishod - isceljenje, pa onda puta 100 mozda, a ovde nemamo nista od toga, osim 1 zene koja se probudila - pa svi se mi budimo svaki dan, ali neki kao ona i posle vise od 5 dana kome - jel ta zena bila u komi, mi ni to ne znamo
Musliman znači onaj koji je pokoran Bogu. Muslimani su po Mahdiju najbliži istini jer su najkasnije primili poruku i najmanje vremena si imali da je iskvare, iako su i oni skrenuli sa pravog puta, dok su Jevreji skroz skrenuli sa puta, ubijali i progonili proroke.aman, odakle muslimani za vreme solomona, ako su dosli posle hriscanstva?
ukoliko pak govorimo o semitima, zajednickom prajeziku iz koga je islam izvukao sebi naziv (S-L-M), to je dokaz kao kada bi tvgrdili da su jevreji u stvari muslimani jer kazu SHALOM.
https://en.wikipedia.org/wiki/Š-L-M
PO vasoj logici je onda i solomon bio musliman,a ne jevrej koji je ratovao protiv muslimana, kako tvrdite
znaci radi se samo o zajednickom, semitskom jeziku koji delite, ali kako postojite kao religija islam, ako nemate kuran za vreme solomona? nikako, mastate samo
ja ne lecim, racunaj da sam pacijent, a koliko je ovaj tvoj, osim te jedne zene, za koju ne znamo ni od cega je "izlecio", mozda od spavanja?Koliko si ti ljudi izlečio?
nemas ti nikakve dokaze, samo neku zenu koja je spavala, pa se probudila, a u hriscanstvu imas na 100-ine dokaza samo ako analiziras pravog svetitelja, naravno pravoslavnogKada te Bog bude pitao na Sudnjem danu zašto si odbijao da prihvatiš istinu i pored svih dokaza, znakova i čuda šta ćeš mu odgovoriti?
Postavio sam ti snimak i drugog čuda, a ti se i dalje praviš lud. Ne valja ti to. Ajde što se praviš lud pred nama, ali nemoj i samom sebi to da radiš.ja ne lecim, racunaj da sam pacijent, a koliko je ovaj tvoj, osim te jedne zene, za koju ne znamo ni od cega je "izlecio", mozda od spavanja?
nemas ti nikakve dokaze, samo neku zenu koja je spavala, pa se probudila, a u hriscanstsu imas na 100-ine dokaza samo ako analiziras pravog svetitelja
pa da, ali vasa logika je da se svako ko se poziva na pokornost Bogu u stvari musliman, a ta reverzibilna logika je PREVARA!Musliman znači onaj koji je pokoran Bogu.
prvo cudo je bilo budjenje, a sta je drugo, uspavljivanje?Postavio sam ti snimak i drugog čuda,
mahdi interceded for me?Postavio sam ti snimak i drugog čuda
Ti veruješ iskrivljenim hadisima, iskrivljenim tumačenjima i koruptivnim, ljubomornim učenjacima.
Mnogi u prisustvu ovog čoveka tvrd da ima neku energiju, da leči bolesne i sad ti koji ne znaš ništa o njemu ćeš da mu se podsmevaš.
I poslanik ti je lazov isto ko ovaj Mahdi.znas sta druze, nasa mala djeca bi se nasmijala tom covjeku zato sto je budala sharlatan i vidi se iz aviona, to je samo da se dobro nasmijes....jer su hadisi jasni po pitanju Mehdije, dok taj link samo onako ofrlje tvrdi za sebe nevazno sta prorocanstva poslanika kazu....presmijesno stvarno.
Šta si se toliko uzbudio,nigdje nije rečeno da liječi hemoroide.ja ne lecim, racunaj da sam pacijent, a koliko je ovaj tvoj, osim te jedne zene, za koju ne znamo ni od cega je "izlecio", mozda od spavanja?
nemas ti nikakve dokaze, samo neku zenu koja je spavala, pa se probudila, a u hriscanstvu imas na 100-ine dokaza samo ako analiziras pravog svetitelja, naravno pravoslavnog

I Muhamedu su se smejali njegovi roaci, komšije i prijatelji. Kakav ti je to argument? Jevreji su progonili i ubijali Isusa i proroke jer su mislili da šire laži i nebuloze. Trebalo bi ti to barem da znaš.znas sta druze, nasa mala djeca bi se nasmijala tom covjeku zato sto je budala sharlatan i vidi se iz aviona, to je samo da se dobro nasmijes....jer su hadisi jasni po pitanju Mehdije, dok taj link samo onako ofrlje tvrdi za sebe nevazno sta prorocanstva poslanika kazu....presmijesno stvarno.
Vi pričate o dokazima i logici, a klečite pred ikonima niz kojih kaplje voda.ja ne lecim, racunaj da sam pacijent, a koliko je ovaj tvoj, osim te jedne zene, za koju ne znamo ni od cega je "izlecio", mozda od spavanja?
nemas ti nikakve dokaze, samo neku zenu koja je spavala, pa se probudila, a u hriscanstvu imas na 100-ine dokaza samo ako analiziras pravog svetitelja, naravno pravoslavnog
A sta oces ti kamenoljubac?Vi pričate o dokazima i logici, a klečite pred ikonima niz kojih kaplje voda.
I Muhamedu su se smejali njegovi roaci, komšije i prijatelji. Kakav ti je to argument? Jevreji su progonili i ubijali Isusa i proroke jer su mislili da šire laži i nebuloze. Trebalo bi ti to barem da znaš.
Činjenica je da je Islamu istekao rok. Za 1400 godina samo 25% populacije je prihvatilo Islam, a i ti što su prihvatili duboko su podeljeni između sebe. Svako ima svoje verske spise, svoja tumačenja. ne možete da se dogovorite između sebe šta je Muhamed rekao, a šta ne, a i kada se dogovorite njegov reči na kraju različito tumačite. Nekada idete toliko daleko da se zbog tih razlika i ubijate između sebe.
To više ne može biti pravi, Božiji put. Islam je iskvaren, iskorišten, izgubio je svoju svrhu. Potrebno je nešto nov i neko novi da obnovi istinu i zavet između Boga i ljudi.
Čak je i po islamskoj tradiciji Muhamed rekao da će u Islamu postojati 73 sekte i da će samo 1 biti na pravom putu. Kako znaš da ovo nije to?
koga bog od sebe odbaci kazna mu je momentalna da se lijepi na zabludu a odbija od istine kao da minus polovi magneta repeliraju jedno drugo. tako i tebe....Ja kada god ponudim jak argument tvoj odgovor je ''ti si pušten niz vodu''. To dovoljno govori na čijoj je strani istina. Oni koji nemaju istinu, dgovore i rešenja jedino što zauzvrat nude su pretnje, uvrede i zastrašivanja. Upravo si ti dokaz koliko je Islam istrošen i koliko je potreban novi zavet između Boga i ljudi.ti si pusten niz vodu, i ti ces po defaultu uvijek izabrati zabludu prije prave istine....osudjen si na to...jednostavno moras takokoga bog od sebe odbaci kazna mu je momentalna da se lijepi na zabludu a odbija od istine kao da minus polovi magneta repeliraju jedno drugo. tako i tebe....
Pobrkao si me sa nekim.A sta oces ti kamenoljubac?
ne, ja sam konkretno mislio na ljude koji su cinili nebrojena cuda za zivota, i to npr. Saint John of Kronstadt, a prominent Russian Orthodox saint, was widely known for his numerous miraculous healings and intercessions.Vi pričate o dokazima i logici, a klečite pred ikonima niz kojih kaplje voda.
Ja kada god ponudim jak argument tvoj odgovor je ''ti si pušten niz vodu''. To dovoljno govori na čijoj je strani istina. Oni koji nemaju istinu, dgovore i rešenja jedino što zauzvrat nude su pretnje, uvrede i zastrašivanja. Upravo si ti dokaz koliko je Islam istrošen i koliko je potreban novi zavet između Boga i ljudi.
Upravo si ti dokaz koliko je Islam istrošen i koliko je potreban novi zavet između Boga i ljudi.