Mahdi se pojavio!

4 dana nije reagovala. i 5-og jeste - otvorila oci, i?
niti se kaze od cega je bila bolesna, niti da li je isceljena

takvih bioenergeticara imas koliko hoces, ja sam cak upoznao neke, ne znam zasto je ovaj sada neka fora, neka se registruje na alternativnoj medicini ako se vec bavi bioenergijom

od cega je bila bolesna, i da li ju je iscelio, ima odgovora ili nema? ima li jos slucajeva?

sta bravo? jedan slucaj o kome se nista ne zna, niti se ista vidi, vec se sve ostavlja masti gledaoca, mozda je neki igrani film, gluma? ko su akteri, majka i cerka, koja bolest je u pitanju, i je li zena ozdravila?

mi u hriscanstvu, kada imamo cudesna isceljanja od svetitelja, navodimo ime pacijenta, svedoke, bolest, i ishod - isceljenje, pa onda puta 100 mozda, a ovde nemamo nista od toga, osim 1 zene koja se probudila - pa svi se mi budimo svaki dan, ali neki kao ona i posle vise od 5 dana kome - jel ta zena bila u komi, mi ni to ne znamo

To je pogrešio taj koji je stavljao tekst. Mahdi je rekao između Jevreja i muslimana.
aman, odakle muslimani za vreme solomona, ako su dosli posle hriscanstva?
ukoliko pak govorimo o semitima, zajednickom prajeziku iz koga je islam izvukao sebi naziv (S-L-M), to je dokaz kao kada bi tvgrdili da su jevreji u stvari muslimani jer kazu SHALOM.
https://en.wikipedia.org/wiki/Š-L-M
PO vasoj logici je onda i solomon bio musliman,a ne jevrej koji je ratovao protiv muslimana, kako tvrdite
znaci radi se samo o zajednickom, semitskom jeziku koji delite, ali kako postojite kao religija islam, ako nemate kuran za vreme solomona? nikako, mastate samo

Poslednja izmena:
sta bravo? jedan slucaj o kome se nista ne zna, niti se ista vidi, vec se sve ostavlja masti gledaoca, mozda je neki igrani film, gluma? ko su akteri, majka i cerka, koja bolest je u pitanju, i je li zena ozdravila?

mi u hriscanstvu, kada imamo cudesna isceljanja od svetitelja, navodimo ime pacijenta, svedoke, bolest, i ishod - isceljenje, pa onda puta 100 mozda, a ovde nemamo nista od toga, osim 1 zene koja se probudila - pa svi se mi budimo svaki dan, ali neki kao ona i posle vise od 5 dana kome - jel ta zena bila u komi, mi ni to ne znamo
Koliko si ti ljudi izlečio? Kada te Bog bude pitao na Sudnjem danu zašto si odbijao da prihvatiš istinu i pored svih dokaza, znakova i čuda šta ćeš mu odgovoriti?

aman, odakle muslimani za vreme solomona, ako su dosli posle hriscanstva?
ukoliko pak govorimo o semitima, zajednickom prajeziku iz koga je islam izvukao sebi naziv (S-L-M), to je dokaz kao kada bi tvgrdili da su jevreji u stvari muslimani jer kazu SHALOM.
https://en.wikipedia.org/wiki/Š-L-M
PO vasoj logici je onda i solomon bio musliman,a ne jevrej koji je ratovao protiv muslimana, kako tvrdite
znaci radi se samo o zajednickom, semitskom jeziku koji delite, ali kako postojite kao religija islam, ako nemate kuran za vreme solomona? nikako, mastate samo
Musliman znači onaj koji je pokoran Bogu. Muslimani su po Mahdiju najbliži istini jer su najkasnije primili poruku i najmanje vremena si imali da je iskvare, iako su i oni skrenuli sa pravog puta, dok su Jevreji skroz skrenuli sa puta, ubijali i progonili proroke.
Tako je i u prošlosti postojao sukob onih koji iskreno traže Boga i onih koji su zalutali.
Poenta je da današnji Izrael nije biblijski. Izrael je samo po imenu.

Koliko si ti ljudi izlečio?
ja ne lecim, racunaj da sam pacijent, a koliko je ovaj tvoj, osim te jedne zene, za koju ne znamo ni od cega je "izlecio", mozda od spavanja?
Kada te Bog bude pitao na Sudnjem danu zašto si odbijao da prihvatiš istinu i pored svih dokaza, znakova i čuda šta ćeš mu odgovoriti?
nemas ti nikakve dokaze, samo neku zenu koja je spavala, pa se probudila, a u hriscanstvu imas na 100-ine dokaza samo ako analiziras pravog svetitelja, naravno pravoslavnog

ja ne lecim, racunaj da sam pacijent, a koliko je ovaj tvoj, osim te jedne zene, za koju ne znamo ni od cega je "izlecio", mozda od spavanja?

nemas ti nikakve dokaze, samo neku zenu koja je spavala, pa se probudila, a u hriscanstsu imas na 100-ine dokaza samo ako analiziras pravog svetitelja
Postavio sam ti snimak i drugog čuda, a ti se i dalje praviš lud. Ne valja ti to. Ajde što se praviš lud pred nama, ali nemoj i samom sebi to da radiš.

Postavio sam ti snimak i drugog čuda
mahdi interceded for me?

pa pravoslavni to tvrde svaki dan da se molimo svetiteljima i da se oni zauzimaju za nas - ti kazes meni da si otkrio rupu na saksiji?

u redu, imas dva slucaja. daj jos

samo da ti kazem za ovaj video,a krajui sto cuh:
da je hula kada ovog Abdula naziva OCEM ISTINE
taman sam hteo da pohvalim video, i pravilno moljenje, sto rece, ali kada cuh to na kraju, sada ne mogu

Poslednja izmena:
Ti veruješ iskrivljenim hadisima, iskrivljenim tumačenjima i koruptivnim, ljubomornim učenjacima.
Mnogi u prisustvu ovog čoveka tvrd da ima neku energiju, da leči bolesne i sad ti koji ne znaš ništa o njemu ćeš da mu se podsmevaš.

znas sta druze, nasa mala djeca bi se nasmijala tom covjeku zato sto je budala sharlatan i vidi se iz aviona, to je samo da se dobro nasmijes....jer su hadisi jasni po pitanju Mehdije, dok taj link samo onako ofrlje tvrdi za sebe nevazno sta prorocanstva poslanika kazu....presmijesno stvarno.

nemas ti nikakve dokaze, samo neku zenu koja je spavala, pa se probudila, a u hriscanstvu imas na 100-ine dokaza samo ako analiziras pravog svetitelja, naravno pravoslavnog
Šta si se toliko uzbudio,nigdje nije rečeno da liječi hemoroide. :mrgreen:

znas sta druze, nasa mala djeca bi se nasmijala tom covjeku zato sto je budala sharlatan i vidi se iz aviona, to je samo da se dobro nasmijes....jer su hadisi jasni po pitanju Mehdije, dok taj link samo onako ofrlje tvrdi za sebe nevazno sta prorocanstva poslanika kazu....presmijesno stvarno.
I Muhamedu su se smejali njegovi roaci, komšije i prijatelji. Kakav ti je to argument? Jevreji su progonili i ubijali Isusa i proroke jer su mislili da šire laži i nebuloze. Trebalo bi ti to barem da znaš.
Činjenica je da je Islamu istekao rok. Za 1400 godina samo 25% populacije je prihvatilo Islam, a i ti što su prihvatili duboko su podeljeni između sebe. Svako ima svoje verske spise, svoja tumačenja. ne možete da se dogovorite između sebe šta je Muhamed rekao, a šta ne, a i kada se dogovorite njegov reči na kraju različito tumačite. Nekada idete toliko daleko da se zbog tih razlika i ubijate između sebe.
To više ne može biti pravi, Božiji put. Islam je iskvaren, iskorišten, izgubio je svoju svrhu. Potrebno je nešto nov i neko novi da obnovi istinu i zavet između Boga i ljudi.
Čak je i po islamskoj tradiciji Muhamed rekao da će u Islamu postojati 73 sekte i da će samo 1 biti na pravom putu. Kako znaš da ovo nije to?

Vi pričate o dokazima i logici, a klečite pred ikonima niz kojih kaplje voda.

I Muhamedu su se smejali njegovi roaci, komšije i prijatelji. Kakav ti je to argument? Jevreji su progonili i ubijali Isusa i proroke jer su mislili da šire laži i nebuloze. Trebalo bi ti to barem da znaš.
Činjenica je da je Islamu istekao rok. Za 1400 godina samo 25% populacije je prihvatilo Islam, a i ti što su prihvatili duboko su podeljeni između sebe. Svako ima svoje verske spise, svoja tumačenja. ne možete da se dogovorite između sebe šta je Muhamed rekao, a šta ne, a i kada se dogovorite njegov reči na kraju različito tumačite. Nekada idete toliko daleko da se zbog tih razlika i ubijate između sebe.
To više ne može biti pravi, Božiji put. Islam je iskvaren, iskorišten, izgubio je svoju svrhu. Potrebno je nešto nov i neko novi da obnovi istinu i zavet između Boga i ljudi.
Čak je i po islamskoj tradiciji Muhamed rekao da će u Islamu postojati 73 sekte i da će samo 1 biti na pravom putu. Kako znaš da ovo nije to?

ti si pusten niz vodu, i ti ces po defaultu uvijek izabrati zabludu prije prave istine....osudjen si na to...jednostavno moras tako :) koga bog od sebe odbaci kazna mu je momentalna da se lijepi na zabludu a odbija od istine kao da minus polovi magneta repeliraju jedno drugo. tako i tebe....

ti si pusten niz vodu, i ti ces po defaultu uvijek izabrati zabludu prije prave istine....osudjen si na to...jednostavno moras tako :) koga bog od sebe odbaci kazna mu je momentalna da se lijepi na zabludu a odbija od istine kao da minus polovi magneta repeliraju jedno drugo. tako i tebe....
Ja kada god ponudim jak argument tvoj odgovor je ''ti si pušten niz vodu''. To dovoljno govori na čijoj je strani istina. Oni koji nemaju istinu, dgovore i rešenja jedino što zauzvrat nude su pretnje, uvrede i zastrašivanja. Upravo si ti dokaz koliko je Islam istrošen i koliko je potreban novi zavet između Boga i ljudi.

Vi pričate o dokazima i logici, a klečite pred ikonima niz kojih kaplje voda.
ne, ja sam konkretno mislio na ljude koji su cinili nebrojena cuda za zivota, i to npr. Saint John of Kronstadt, a prominent Russian Orthodox saint, was widely known for his numerous miraculous healings and intercessions.

dakle navodi se u jednoj knjizi na 100-ine primera imenom i prezimenom vrstom bolesti i ishodom, isceljenjem, a sve se desavalo u skorijoj istoriji, i bilo proverljivo - znaci, nemoguce je sve to falsifikovati i izmisliti,a ovo tvoje je iskreno receno isuvise tanko, neuverljivo, a ja nisam a priori protiv tog abdula, nemam predrasuda kao neki

e, a ovoga sam uzeo za primer jer je prosto nemoguce toliki broj cuda izmisliti:
Saint John has performed more miracles than almost any other saint, with the possible exception of Saint Nicholas.

St. John of Kronstadt: A Prophet Who Raised the Dead

1747684522505.png
ORTHODOX CHRISTIANITY THEN AND NOW
https://www.johnsanidopoulos.com › 2019/12 › st-john...

Dec 20, 2019 — Even in his own lifetime he performed, by the power of God, countless miracles. For believing Christians he was a fervent intercessor, and ...

Poslednja izmena:
Ja kada god ponudim jak argument tvoj odgovor je ''ti si pušten niz vodu''. To dovoljno govori na čijoj je strani istina. Oni koji nemaju istinu, dgovore i rešenja jedino što zauzvrat nude su pretnje, uvrede i zastrašivanja. Upravo si ti dokaz koliko je Islam istrošen i koliko je potreban novi zavet između Boga i ljudi.

nikakve ti argumente nemas niti si ikad imao....pa evo samo ovo dovoljno je pogledati da si se navukao na ocitu zabludu o ovo sa sharlatanom takozvanim mehdije.....to ti je ocit dokaz da se lahko liepis na zabludu a od istine repeliras jako i zestoko....

Upravo si ti dokaz koliko je Islam istrošen i koliko je potreban novi zavet između Boga i ljudi.

nikakav ja nisam dokaz, ti si sam sebi presudio....

Back