Gedeon
Elita
- Poruka
- 15.046
Jes, jes. Ma da! Što onda ne propoveda ljudima jevanđelje?Pa Mahdi potvrđuje Isusa. Oni su na istoj strani.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jes, jes. Ma da! Što onda ne propoveda ljudima jevanđelje?Pa Mahdi potvrđuje Isusa. Oni su na istoj strani.
Propoveda, ali ti ne znaš šta je Jevanđelje.Jes, jes. Ma da! Što onda ne propoveda ljudima jevanđelje?
Kako ne znam. Stoji mi na stolu svaki dan i čitam ga svaki dan!Propoveda, ali ti ne znaš šta je Jevanđelje.
Zbog ovakvih stvari se Islam smatra iskvarenim i da je odslužio svoj rok trajanja.
Zato je Bog poslao Mahdija da uspostavi novi zavet između Boga i ljudi.
Zbog ovakvih stvari se Islam smatra iskvarenim i da je odslužio svoj rok trajanja.
Zato je Bog poslao Mahdija da uspostavi novi zavet između Boga i ljudi.
I Muhamedu su se takvi kao ti podsmevali.nisi svjestan svojih gluposti....toliko glupo da sa podsmjehom sve to citam te tvoje nebuloze
Raste i tumor, pa? Ako raste ne znači da je ispravan. I Hrišćanstvo raste 2000 godina, pa ti veruješ da je neispravno od samog početka.ti lik koji blage veze o islamu nemas da donosis zakljucak da je islam iskvaren i odsluzio rok trajanja, a Islam evo 1400 godina sve vise i vise raste....da bi ti dosao da kaze da je odsluzio rok trajanja.
Imaš takvih stvari koliko želiš. Ranije sam postavio video klip gde imam objašnjava kako je OK jesti zemlju i blatu oko grobova prvih imama.zbog kakvi bolan stvari, pa to prvi put vidim u zivoti da neko tako nesto radi, ko ce znati ko je to , jeli to neka sekta nesto, uglavnom veze s vezom nema, niti islam to naredjiva cak zabranjiva takve gluposti i devijacije
Čitam, gledam, zanimam se, slušam ga. Mnogo zanimljivo priča, oko dosta toga je u pravu i ima logike.sto ga ne slijedis??? jedno govoris a drugo radis
U Isusu Hristu je spas, a ne u mahdijima, ajatolasima, imamima i rimskim papama.Bože sačuvaj! Kakav je ovo čin? Kakvo je ovo sujeverje? Kakve veze ovo ima sa monoteizmom i verom?
Mahdi spasi nas!
Ako je u njemu spas zašto ne koristiš njegovo pravo ime već grčki oblik imena izveden od imena boga Zevsa?U Isusu Hristu je spas, a ne u mahdijima, ajatolasima, imamima i rimskim papama.
Koristim zato što pripadam grčkoj crkvi i vizantijskom komonveltu.Ako je u njemu spas zašto ne koristiš njegovo pravo ime već grčki oblik imena izveden od imena boga Zevsa?
I zašto koristiš grčki naziv za njegovu titulu, a ne originalni Mašijah? Isus nije bio Grk i nije govorio grčki.
Zašto ga zoveš Isus kada mu to nije ime?Koristim zato što pripadam grčkoj crkvi i vizantijskom komonveltu.
Zato što je to u našoj srpskoj tradiciji. A, kako da ga zovem? Jošua? Jehošua? Ili Isa po mesečarski?Zašto ga zoveš Isus kada mu to nije ime?
To nije srpska, već grčka tradicija. Ako si hrišćanin i veruješ u Novi Zavet onda znaš da je anđeo došao Josifu i rekao da će se dečak zvati Jehošua zato što to ime ima prevod i značenje na hebrejskom koje je vezano za njegovu ulogu i misiju. ''Isus'' ne znači ama baš ništa.Zato što je to u našoj srpskoj tradiciji. A, kako da ga zovem? Jošua? Jehošua? Ili Isa po mesečarski?
Muslimani su mnogobošci koji se klanjaju Bogu meseca. U Ćabi je bilo mnogo idola raznih bogova, a alah je bio samo jedan od bogova. Zato i (polu)mesec jeste simbol islama.To nije srpska, već grčka tradicija. Ako si hrišćanin i veruješ u Novi Zavet onda znaš da je anđeo došao Josifu i rekao da će se dečak zvati Jehošua zato što to ime ima prevod i značenje na hebrejskom koje je vezano za njegovu ulogu i misiju. ''Isus'' ne znači ama baš ništa.
Muslimani barem daju svojoj deci ime Isa u znak poštovanja prema Isusu. Kod hrišćana jedino gvornici španskog jezika koriste ime Hesus.
Molim te ne lupaj gluposti i ne teraj me da branim Islam.Muslimani su mnogobošci koji se klanjaju Bogu meseca. U Ćabi je bilo mnogo idola raznih bogova, a alah je bio samo jedan od bogova. Zato i (polu)mesec jeste simbol islama.
U čemu sam pogrešio?Molim te ne lupaj gluposti i ne teraj me da branim Islam.
Sve. I da su muslimani mnogobošci i to za polumesec.U čemu sam pogrešio?
Muslimani obožavaju noga meseca alaha i Muhameda kao bogove. To su dva boga.Sve. I da su muslimani mnogobošci i to za polumesec.
Kada je Allah nazivan bogom Meseca? Polumesec kao simbol je ušao u islamsku kulturu preko Persijanaca i nije ga bilo u početku i nema veze sa bogovima Meseca. Kako to obožavaju Muhameda kao Boga?Muslimani obožavaju noga meseca alaha i Muhameda kao bogove. To su dva boga.
Pevaju mu:Kako to obožavaju Muhameda kao Boga?
Za vređanje Muhameda odsecaju glave.Kada je Allah nazivan bogom Meseca? Polumesec kao simbol je ušao u islamsku kulturu preko Persijanaca i nije ga bilo u početku i nema veze sa bogovima Meseca. Kako to obožavaju Muhameda kao Boga?
I?Za vređanje Muhameda odsecaju glave.
Pa nisam čuo da su još nekom odsekli glavu za vređanje alaha.