magichne moci...

Electra:
Moon Child:
hmm...SVE
da letim
da citam misli(ali ne stalno,samo kad ja hocu)
da mogu da pretvorim nesto u nesto drugo
da mogu da budem nevidljiva ponekad
da mogu da putujem u proslost/buducnost
i naravno jedna od najlepsih-da razgovaram sa zivotinjama!
pa onda...
da mogu da stvorim sebi pare niotkuda
da mogu da stvorim sebi decka niotkuda
da mogu da stvorim sebi neke talente niotkuda
heh bas sam skromna?

Jao... super... posebno boldovano :P

Chitanje misli... onom mom retardu :( chini mi se da je to apsolutno jedini nachin na koji bih mogla saznati SHTA on, u stvari, misli :(

Teleportacija... to mi je super, super, super... Hop - i evo me u Indiji :P pa drugi hop, evo me na Havajima 8) ludilo 8)

A shto se tiche onog Teinog da hocje dechka niotkuda... :( Ja necju niotkuda :( ja hocju iz Vojvodjanske ulice, broj tri, ulaz jedan, stan jedan :(
da,da,zato i meni treba! :(

Pa dobro,mislila sam na jednog *odredjenog* decka :)

mortishaaa:
Swan:
da mogu da budem nevidljiva ponekad
ni poentu ovoga ne shvatam? zasto? RoLL
well,zanimljivo je :roll: i mozes svasta da vidis,cujes,uradis...zezas sve oko sebe :D
mortishaaa:
Swan:
da mogu da putujem u proslost/buducnost
nije lose (; mada ono sto je bilo - bilo je, a ono sto ce biti - bice ((; znaci opet ne (8
pa ne kazem da bih menjala nesto.Samo posmatrala (:
mortishaaa:
Swan:
da mogu da stvorim sebi pare niotkuda
materijalisto :pPp
mozda i jesam,pa sta...:p
mortishaaa:
Swan:
da mogu da stvorim sebi decka niotkuda
hm ... zasto? hm ... RoLL
zasto?zato sto mi se svidja jos od aprila(znas vec ko)....eto zato! :cry: :cry: :cry:
mortishaaa:
Swan:
uuuuuuuuuu ovo je taaaako glupo :p u cemu je fora znati nesto bez ikakvog truda? ROLL
pa za talente ti ne treba trud:p ili imas ili nemas.A da bi uspeo ti treba trud...e sad,ja bih mnoooogo htela da sam muzikalna...Onda bih se trudila i na rkjau bih mozda i snimila album :D
mortishaaa:
be_what_u_wanna_be:
i htela bih da mogu da pomeram stvari
izvini sto pitam, ali sta je tu toliko zanimljivo? OoPs
pa jeste!zamisli zvoni ti telefon dok sedis za kompom i mrzi te da se ustanes...samo *puc* i on je u tvojim rukama!Ili bilo sta drugo sto ti treba.Osim toga,ako ti je nesto zapalo iza kreveta,ormara ili sl mozes lako da ga dohvatis.A jos jedna prednost je sto mozes da pravis premestaj u sobi bilo kad! :D
mortishaaa:
maniaccc:
da mogu da imam neku moc kao primanja informacija tipa stavim ruku na knjigu i sve mi udje u mozak..
vec rekoh negde kako je to ~bzvz ...
nije bwe,bas je prakticno...

Swan:
well,zanimljivo je :roll: i mozes svasta da vidis,cujes,uradis...zezas sve oko sebe :D
iiiiiiiiiiiii to je jako lepo i zanimljivo ... ti si zla devojcica :p ja nikad to ne bih volela ... sigurno postoji razlog zasto to ne mozemo ... zasto bi to menjali ? ... mislim, sigurno postoji razlog zasto ne bi trebala sve da cujes i znas ... sve u svoje vreme ... (8
Swan:
p dobro ... ali zasto biti samo obican Posmatrac ... ne uestvovati u dogadjajima ... gledati kako se nosto desava a da ~ne mozes to promeniti ... a zelis ... kako to onda izdrzati? videti buducnost? a onda vratiti se u sadasnjost i ziveti normalno? sumnjam ...
Swan:
ja:
materijalisto :pPp
mozda i jesam,pa sta...:p
nista Mala, nista (8 (((;
Swan:
zasto?zato sto mi se svidja jos od aprila(znas vec ko)....eto zato! :cry: :cry: :cry:
ali lepse je to sam postici ... ne sumnjaj u sebe D: govoris o Ukiju, zar ne?
Swan:
pa za talente ti ne treba trud:p ili imas ili nemas.A da bi uspeo ti treba trud...e sad,ja bih mnoooogo htela da sam muzikalna...Onda bih se trudila i na rkjau bih mozda i snimila album :D
/me stjupid OoPs totalno sam pobrkala stvari OOPS u svakom slucaju ... sigurno postoji u tebi neki talenat ... tj Znam da postoji ... on ne mora biti ~umetnicki ... u pravom smislu umetnicki ... bzvz bi bilo kad bi svi umeli da sviramo, srtamo i sl ... ti imas drugih talenata i to se ceni D: sve ima svoj razlog (;
Swan:
pa jeste!zamisli zvoni ti telefon dok sedis za kompom i mrzi te da se ustanes...samo *puc* i on je u tvojim rukama!Ili bilo sta drugo sto ti treba.Osim toga,ako ti je nesto zapalo iza kreveta,ormara ili sl mozes lako da ga dohvatis.A jos jedna prednost je sto mozes da pravis premestaj u sobi bilo kad! :D
i onda postanes pravi snob :p mrzi te da se pomeras ... i tako samo sedis ... sve dolazi ka tebi ... bzvz (8
Swan:
nije bwe,bas je prakticno...
prakticno ... mozda ... ali samo trenutno ... i tako uzmes i sve sto te zanima ~naucis ... ponestane ti stvari za ~ucenje ... i onda? zivot ti dosadi? sve sto te zanima - znas, sve sto hoces - imas ... i cemu onda teziti? (:

22.gif

~ ~ ~ ~ ~
Jungle is nothing without animals, animals are nothing without jungle!
~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE

mislim da cu ubuduce temu samo iscitavati, a ne komentarisati, jer cu svakoj moci cu naci ~manu OOPS a onda cu posle odrecenog vremena dobiti batine od nekog OOPS

22.gif

~ ~ ~ ~ ~
~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE

mortishaaa:
mislim da cu ubuduce temu samo iscitavati, a ne komentarisati, jer cu svakoj moci cu naci ~manu OOPS a onda cu posle odrecenog vremena dobiti batine od nekog OOPS

22.gif

~ ~ ~ ~ ~
~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE
ja mislim da ti je u tom slucaju potrebna magicna moc izbegavanja batina....nesto kao zastitni oklop... :roll:

:wink:

mortishaaa:
Swan:
uuuuuuuuuu ovo je taaaako glupo :p u cemu je fora znati nesto bez ikakvog truda? ROLL
22.gif

~ ~ ~ ~ ~
~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE
pa mozes ti da imas koliko hoces talenata, a da se ne trudis i sve ti pada u vodu :pPp a mozes i da se trudis, opet, to nije isto kao da imas talenat... (8
uf, sto mi nije do pisanja, kapiras? (:

procitaj samo svoj post, poslednji na 3oj strani :shock: nista ti se bwe nije svidelo :lol: ali na svaki predlog ti si rekla bzvz... :pPp

Moon Child:
mortishaaa:
be_what_u_wanna_be:
i htela bih da mogu da pomeram stvari
izvini sto pitam, ali sta je tu toliko zanimljivo? OoPs
hehehe...kako je samo swatko citati ove postove... ;)
vis' kakva prakticna primena... :pPp

mortishaaa:
Swan:
iiiiiiiiiiiii to je jako lepo i zanimljivo ... ti si zla devojcica :p ja nikad to ne bih volela ... sigurno postoji razlog zasto to ne mozemo ... zasto bi to menjali ? ... mislim, sigurno postoji razlog zasto ne bi trebala sve da cujes i znas ... sve u svoje vreme ... (8
kako ti lepo pricas, Milice, znaci svaka ti cast...
bas dugo nisam citala tvoje postove ): lepo je podsetiti se, zaista... predivno ;) ***:

mortishaaa:
Swan:
p dobro ... ali zasto biti samo obican Posmatrac ... ne uestvovati u dogadjajima ... gledati kako se nosto desava a da ~ne mozes to promeniti ... a zelis ... kako to onda izdrzati? videti buducnost? a onda vratiti se u sadasnjost i ziveti normalno? sumnjam ...
mislis da ne bi imali snage da se nosimo sa sobom i suzdrzimo se da sprecimo nesto?... p da, sasvim moguce...

~~~ ~~~ ~~~

sta da kazem?... nemam pojma...
bilo bi lepo znati leteti (((: samo da se pustis i ne gledas dole... fenomenalno...
volela bih da mogu malo da se 'iglam' sa vremenom... ne bas putovanje kroz vreme (shvatila sam ~mortishuuu (8 ), ali volela bih da mogu da ga zaustavim po potrebi... (8
onda bi moj zivot bio jedan isprekidani film (Stasha film... heh :pPp) jer bi svaki cas zaustavljala sliku da razmislim sta cu sa sobom... pa se smislim, pa pustim dalje da tece... i tako...

JA BIH VOLELA:DA ZAUSTAVIM VREME I DA PUTUJEM U PROSLOST I BUDUCNOST,DA POMERAM STVARI I DA IH STVARAM,I SVE POMENUTO(VIDOVITOST.TELEKINEZA..)ALI JOS VECA I VREDNIJA MOC BI BILA LECITI LJUDE I ICI PO SVETU I POMAGATI IM.MNOGO BIH TO VOLELA..CEO SVET BI BIO SRECNIJI I VESELIJI.USTVARI NE BI BIO SAVRSEN VEC BOLJI.KADA BI TUZNO LICE MOJIM DODIROM POSTALO SRECNO,A BOLESTAN COVEK ZDRAV,SIROMASAN -BOGATIJI I DECI BEZ RODITELJA ISPUNILA ZELJE,DAVALA VODU I HRANU...OOO I TO SVE PUTUJUCI!!!TA MOC JE CINI MI SE NAJBOLJA :D BAREM SE MENI TAKO CINI...

miss:
ja mislim da ti je u tom slucaju potrebna magicna moc izbegavanja batina....nesto kao zastitni oklop... :roll:

;)[/quot]LoooooooooL Lol loololllllllolllllllllololoooooooool jao kako si me nasmeja (((; tnx (;
bleach:
pa mozes ti da imas koliko hoces talenata, a da se ne trudis i sve ti pada u vodu :pPp a mozes i da se trudis, opet, to nije isto kao da imas talenat... (8
uf, sto mi nije do pisanja, kapiras? (:
sasvim sasvim i sasvim!!! ((; super si napisala, razumljivo je .. ja sam to isto htela da dodam, ali sve zaboravim OoPs ali ima ko ce to da uradi umesto mene ((;
bleach:
procitaj samo svoj post, poslednji na 3oj strani :shock: nista ti se bwe nije svidelo :lol: ali na svaki predlog ti si rekla bzvz... :pPp
znam SHOCK a imala sam i na ~nove primedbe ... zato sam i rekla da cu da izbegavam temu ubuduce OOPS p daj mi protivargument ako mislis da je bilo sta od toga dobro ROlL[/colo] :pPp
bleach:
kako ti lepo pricas, Milice, znaci svaka ti cast...
bas dugo nisam citala tvoje postove ): lepo je podsetiti se, zaista... predivno ;)***:
jao bwe Mala ... mojne to da mi radis OoPs OoPs OoPs OoPs OoPs OoPs OoPs OoPs OoPs OoPs OoPs hvala ... ali ne znam da li zasluzujem toliku ~pohvali OoPs u svakom slucaju hvala ...
bleach:
mislis da ne bi imali snage da se nosimo sa sobom i suzdrzimo se da sprecimo nesto?... p da, sasvim moguce...
sigurno da ne bi (; mada svako valjda najbolje poznaje sebe (??) p on neka odluci da li bi posle mogao da zivi sa tim ... ali ljudi sa ... hm ... bar malo ~savesti (?) ne bi sigurno ...
bleach:
ne bas putovanje kroz vreme (shvatila sam ~mortishuuu (8 )
OoPs oOpS OOPS OopS oOPs ...
bleach:
ali volela bih da mogu da ga zaustavim po potrebi... (8
onda bi moj zivot bio jedan isprekidani film (Stasha film... heh :pPp) jer bi svaki cas zaustavljala sliku da razmislim sta cu sa sobom... pa se smislim, pa pustim dalje da tece... i tako...
hehe ... (: ... zasto verujem da bi se to bas uklopilo kod tebe u zivot ...

22.gif

~ ~ ~ ~ ~
~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE

Back