Dakle da mozete da birate neku magicnu moc... koju biste izabrali? Bilo da je letenje, zaustavljanje vremena...itd.??
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Da budem magnet za ribeJaH_G|rL:Dakle da mozete da birate neku magicnu moc... koju biste izabrali? Bilo da je letenje, zaustavljanje vremena...itd.??
Isto.Fizioskrbina:Da citam misli i da mogu da putujem kroz vreme
KOMUNIKACIJA SA ZIVOTINJAMA.GOSPODAR ZVERIJaH_G|rL:Dakle da mozete da birate neku magicnu moc... koju biste izabrali? Bilo da je letenje, zaustavljanje vremena...itd.??
Nemoj da ti bude žao što krećeš u školu.Veruj mi upravo ti počinje najlepši period života, a to je srednja škola.Videćeš uostalom. :wink:snaja88:Da zaustavim vreme sigurno!Evo ja sutra krecem u 1. razred gimnazije i velika mi je frka.Ne,ja bih htela da produzim raspust,a da sve ide kao i uvek.
I putovanje kroz vreme nije lose...(sad bi se vratila u 7.razred)
Evo,ja se pridruzujem njegovom misljenju!fizio:Nemoj da ti bude žao što krećeš u školu.Veruj mi upravo ti počinje najlepši period života, a to je srednja škola.Videćeš uostalom. :wink:snaja88:Da zaustavim vreme sigurno!Evo ja sutra krecem u 1. razred gimnazije i velika mi je frka.Ne,ja bih htela da produzim raspust,a da sve ide kao i uvek.
STA FALI SVI SE STALNO ZALE KAKO JE U SKOLI DOSADNO ITD........A U STVARI NAJBOLJE DRUSTVO NALAZI SE U SREDNJOJ. I KOLIKO GOD SKOLA BILA TESKA UVEK IMA VREMENA ZA DRUZENJE ITD.......fizio:Nemoj da ti bude žao što krećeš u školu.Veruj mi upravo ti počinje najlepši period života, a to je srednja škola.Videćeš uostalom. :wink:snaja88:Da zaustavim vreme sigurno!Evo ja sutra krecem u 1. razred gimnazije i velika mi je frka.Ne,ja bih htela da produzim raspust,a da sve ide kao i uvek.