magichne moci...

Kad_LupimLupim:
Ja bih neki power leech, pa vi ostali birajte moci za mene i gledajte da mi ne prilazite :twisted: :twisted: :twisted:
Ovo je najpametnije, ali se ne osecash lepo poshto si parazit. :wink:
Ja bih volela da mogu da chitam misli (kad hocu, naravno), da putujem kroz vreme, da budem nevidljiva i da mogu da nateram ljude da govore istinu. That would be nice. :D

Moon Child:
hmm...SVE
da letim
da citam misli(ali ne stalno,samo kad ja hocu)
da mogu da pretvorim nesto u nesto drugo
da mogu da budem nevidljiva ponekad
da mogu da putujem u proslost/buducnost
i naravno jedna od najlepsih-da razgovaram sa zivotinjama! :wink:
pa onda...
da mogu da stvorim sebi pare niotkuda
da mogu da stvorim sebi decka niotkuda
da mogu da stvorim sebi neke talente niotkuda
heh bas sam skromna? :wink:

e, ma moze sve ovo :wink:
i mozda po jos nesto, ako se setim, dodacu..

Rain:
Volela bih da mogu da citam misli drugima :twisted: mada ni telekineza nije losa stvar :wink:

jeste culi za onaj film gde je neki covek mogao da cita misli drugima? to je stvorilo bas, bas ogromni haos u njegovoj glavi.
ja bih volela da mogu da letim, ili da se pretvorim u neku majusnu zivotinju, pa da mogu da spijuniram...
eh, puste mastarije

Uh sad kad krenem da nabrajam...
1. ne bi voleo da letim ali bi voleo da mogu da imam neku moc skakanja pa da mogu da skacem na zgrade i tako to..
2.da mogu sa se prebacujem...kao belosvici iz chari...
3. da mogu da zumiram ocima i da sve vidim ma koliko god bilo udaljeno..kao dark angel... :shock:
4. da mogu da citam misli...
5. da mogu da imam neku moc kao primanja informacija tipa stavim ruku na knjigu i sve mi udje u mozak.. :lol:
6. Moc da lecim ljude..
7.Da mogu da izdrzim koliko god hocu pod vodom..
Seticu se ja jos pa cu dodati..

maniaccc:
2.da mogu sa se prebacujem...kao belosvici iz chari...
5. da mogu da imam neku moc kao primanja informacija tipa stavim ruku na knjigu i sve mi udje u mozak.. :lol:
6. Moc da lecim ljude..
7.Da mogu da izdrzim koliko god hocu pod vodom..
Seticu se ja jos pa cu dodati..

ovo definitivno!
i ako sam zaboravila :arrow: letenje obavezno!!!to je najjace!

da letim D: kako bi to bilo divno D: mada se plasim visine ):

22.gif

~ ~ ~ ~ ~
Jungle is nothing without animals, animals are nothing without jungle!
~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE

kalliope:
jeste culi za onaj film gde je neki covek mogao da cita misli drugima? to je stvorilo bas, bas ogromni haos u njegovoj glavi.
taj 'motiv' postoji u vise filmova ... bio je u filmu 'Sta zene zele' mada se ne secam da li je bila bas ~velika zbrka ... a bilo je jos negde, ali ja ne znam gde OOPS ja ne bih volela da ~umem da citam misli ... to je isuvise veliko zaviranje u neciju privatnost ... a i ne bi(h) to volela jer mi je ionako vec zbrka u glavi od svojih silnih misli, ne trebaju mi i tudja (8 p zar vi u jednom trenutku razmisljate o samo jednoj stvari ... evo banalan primer ja dok ovo kucam, razmisljam sta cu da napisem, a i pritom povezano sa tim ~ gde mi se nalazi koje slovo koje cu da otkucam i napr. sta cu raditi kad ovo otkucam ... koju bi vi misao od tih culi kad bi mi ~zaronili u ~glavu ... LoL meni je to bzvz u svakom slucaju (8
Swan:
ni poentu ovoga ne shvatam? zasto? RoLL
Swan:
nije lose (; mada ono sto je bilo - bilo je, a ono sto ce biti - bice ((; znaci opet ne (8
Swan:
i naravno jedna od najlepsih-da razgovaram sa zivotinjama! ;)
jaaaaaoooooooooo Nemusti jezik OOPS to je tako diiiiiiiiiiivno ... da! to bi i ja volela! (((:
Swan:
materijalisto :pPp
Swan:
hm ... zasto? hm ... RoLL
Swan:
uuuuuuuuuu ovo je taaaako glupo :p u cemu je fora znati nesto bez ikakvog truda? ROLL
be_what_u_wanna_be:
ja bih htela da sam vestica ali sa sve kazanom i svim onim zacinima.
mislis htela bi da pravis napitke i sl. cuda? RoLL p to i ~mozes da budes ... samo je potrebno da poznajes ~biljke ... i gde cuda ti si vestica D:
be_what_u_wanna_be:
i htela bih da mogu da pomeram stvari
izvini sto pitam, ali sta je tu toliko zanimljivo? OoPs
Tinar:
da mogu da nateram ljude da govore istinu
a kojom to moci mislis da bi uspela ... to i neki obican ~smrnik mozda moze ... (;
kalliope:
ili da se pretvorim u neku majusnu zivotinju, pa da mogu da spijuniram...
aaaaaaaaaa kako je ovo podlo! :ne: :ne: mislim, jeste culi nekad za ~poverenje? RoLL
maniaccc:
ne bi voleo da letim ali bi voleo da mogu da imam neku moc skakanja pa da mogu da skacem na zgrade i tako to..
kao u onim kineskim filmovima :pPp
maniaccc:
da mogu da imam neku moc kao primanja informacija tipa stavim ruku na knjigu i sve mi udje u mozak..
vec rekoh negde kako je to ~bzvz ...

22.gif

~ ~ ~ ~ ~
Jungle is nothing without animals, animals are nothing without jungle!
~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE

Moon Child:
hmm...SVE
da letim
da citam misli(ali ne stalno,samo kad ja hocu)
da mogu da pretvorim nesto u nesto drugo
i naravno jedna od najlepsih-da razgovaram sa zivotinjama!
pa onda...
heh bas sam skromna?

Jao... super... posebno boldovano :P

Chitanje misli... onom mom retardu :( chini mi se da je to apsolutno jedini nachin na koji bih mogla saznati SHTA on, u stvari, misli :(

Teleportacija... to mi je super, super, super... Hop - i evo me u Indiji :P pa drugi hop, evo me na Havajima 8) ludilo 8)

A shto se tiche onog Teinog da hocje dechka niotkuda... :( Ja necju niotkuda :( ja hocju iz Vojvodjanske ulice, broj tri, ulaz jedan, stan jedan :(

JaH_G|rL:
Dakle da mozete da birate neku magicnu moc... koju biste izabrali? Bilo da je letenje, zaustavljanje vremena...itd.??

uh ja bih bas volela da letim, ali kad bolje razmislim sigurno bi se toga zasitila, pa sta je onda savrsena moc?

...ako je i ima, to je onda sposobnost za vecnu srecu, ali zar mi u sebi nemamo bar deo nje? :wink:

Back