zlatko01
Buduća legenda
- Poruka
- 27.420
ima jedan dobar stari film ,,Pejzaži u magli"
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
veoma moguće, da se bavila i prostitucijom...mada to niko nije pominjaoЈесте трагедија да од лепе и паметне особе настане оно што сам тада видела на станици - подбула клошарка која се наслања на стубић да не би пала.
Није, имала је своје помагаче и хранитеље.veoma moguće, da se bavila i prostitucijom...mada to niko nije pominjao
ne ulazim u to, u svakom slučaju tragično...narkodilere i službe, koji učestvuju u uništenju naroda, kazniti bez milosti...kao talibani...okačiti na trgovima, za opomenu ostalimaНије, имала је своје помагаче и хранитеље.
Поред стабилне особе можеш имати хиљаду дилера, не тиче је се. Како мене ни један дилер није стартовао?ne ulazim u to, u svakom slučaju tragično...narkodilere i službe, koji učestvuju u uništenju naroda, kazniti bez milosti...kao talibani...okačiti na trgovima, za opomenu ostalima
Taman posla!da, a Dule Hercegovac ih snadbevao praškom
podatak je od jednog veoma upućenog lika, bio je policajac, sada pokojnik...pominjao je, da su ovi iz EKV imali poseban tretman, ne kao ostali uživaoci narkotikaTaman posla!
Dule je strejt, bar u smislu narkotika!
I kad im je on postao menadžer, Magi je odavno bila navučena
Sve ih sticajem okolnosti poznajem i nije to tako jednostavno
U principu je svaka odrasla osoba odgovorna samo za sebe!
I Magi se davno zabavljala sa pokojnim Vdom iz Discipline i zajedno su uleteli u to
Uostalom, skupo su platili
splet okolnosti, koji te može odvesti do pravih ili loših ljudiПоред стабилне особе можеш имати хиљаду дилера, не тиче је се. Како мене ни један дилер није стартовао?
A ja ih sve lično poznajem decenijama uključujući i dotičnog Duletapodatak je od jednog veoma upućenog lika, bio je policajac, sada pokojnik...pominjao je, da su ovi iz EKV imali poseban tretman, ne kao ostali uživaoci narkotika
tačniji podatak...nadimak nije bio Hercegovac, već ErcegovacTaman posla!
Dule je strejt, bar u smislu narkotika!
I kad im je on postao menadžer, Magi je odavno bila navučena
Sve ih sticajem okolnosti poznajem i nije to tako jednostavno
U principu je svaka odrasla osoba odgovorna samo za sebe!
I Magi se davno zabavljala sa pokojnim Vdom iz Discipline i zajedno su uleteli u to
Uostalom, skupo su platili
ja nisam živeo, niti živim sa njima...suština je jedna...droga je zlo, nema tu sreće, što dalje od narkotikaA ja ih sve lično poznajem decenijama uključujući i dotičnog Duleta
Nebitno
Suština je ista
Nije mu to nadimak nego prezimetačniji podatak...nadimak nije bio Hercegovac, već Ercegovac
Ovo je živa istina!Поред стабилне особе можеш имати хиљаду дилера, не тиче је се. Како мене ни један дилер није стартовао?
moj rođak, bio je veoma talentovan fudbaler...slomio nogu sa 17g i kraj karijere, sada živi u Nemačkoj...negde 2002, menadžer ga odvede na jednu zabavu...puno fudbalera, veoma poznatih, a onda lik koji je tada igrao u Italiji ,,časti društvo"...šmrkalo se do besvesti...naravno, bilo je i puno lepih devojakaПоред стабилне особе можеш имати хиљаду дилера, не тиче је се. Како мене ни један дилер није стартовао?
Ако се неко вукао по кафанчинама, буџацима и базао улицама - то сам ја. И - ништа.moj rođak, bio je veoma talentovan fudbaler...slomio nogu sa 17g i kraj karijere, sada živi u Nemačkoj...negde 2002, menadžer ga odvede na jednu zabavu...puno fudbalera, veoma poznatih, a onda lik koji je tada igrao u Italiji ,,časti društvo"...šmrkalo se do besvesti...naravno, bilo je i puno lepih devojaka
ja sam iz Kruševca, ovi podaci su od jednog pokojnog policajca...bio je na službi u BG...nemam nikakvih dodirnih tačaka sa članovima EKV i ljudima oko njih...njihovu muziku nisam voleo, bila mi je odbojna...svako ima svoje ukuseNije mu to nadimak nego prezime
splet okolnosti, što ne znači da droge nema u izobilju oko tebe...nije te zanimalo i to je toАко се неко вукао по кафанчинама, буџацима и базао улицама - то сам ја. И - ништа.
Била сам здрава и права особа, другим речима.splet okolnosti, što ne znači da droge nema u izobilju oko tebe...nije te zanimalo i to je to
zaljubiš se u pogrešnu osobu i eto problema...kada uđeš u pogrešan voz, sve stanice su pogrešneБила сам здрава и права особа, другим речима.
Ja zato i iznosim podatke da bi ljudi znali istinu a ne da se ispredaju urbane legendeja sam iz Kruševca, ovi podaci su od jednog pokojnog policajca...bio je na službi u BG...nemam nikakvih dodirnih tačaka sa članovima EKV i ljudima oko njih...njihovu muziku nisam voleo, bila mi je odbojna...svako ima svoje ukuse
Bojan Pečar se tako spasaozaljubiš se u pogrešnu osobu i eto problema...kada uđeš u pogrešan voz, sve stanice su pogrešne
u redu je to, ali ti nisi živela sa tim ljudima, mislim u bukvalnom smislu...ovaj policajac se bavio narkoticima, svakog dana je bio u kontaktu sa narkodilerima i narkomanima...to je drugačiji pogled na njih ii slične osobe, od tvog ili mog ugla gledanja...mada, ti si poznavala njih...ja ih nisam poznavao, a i u KŠ nisam bio u sličnom društvu...znam neke iz viđenja ili priče, ali sam na distanciJa zato i iznosim podatke da bi ljudi znali istinu a ne da se ispredaju urbane legende
Otkud znaš da nisam živela?u redu je to, ali ti nisi živela sa tim ljudima, mislim u bukvalnom smislu...ovaj policajac se bavio narkoticima, svakog dana je bio u kontaktu sa narkodilerima i narkomanima...to je drugačiji pogled na njih ii slične osobe, od tvog ili mog ugla gledanja...mada, ti si poznavala njih...ja ih nisam poznavao, a i u KŠ nisam bio u sličnom društvu...znam neke iz viđenja ili priče, ali sam na distanci