Magi, crna princeza Beograda

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Јесте трагедија да од лепе и паметне особе настане оно што сам тада видела на станици - подбула клошарка која се наслања на стубић да не би пала.
veoma moguće, da se bavila i prostitucijom...mada to niko nije pominjao

ne ulazim u to, u svakom slučaju tragično...narkodilere i službe, koji učestvuju u uništenju naroda, kazniti bez milosti...kao talibani...okačiti na trgovima, za opomenu ostalima
Поред стабилне особе можеш имати хиљаду дилера, не тиче је се. Како мене ни један дилер није стартовао?

da, a Dule Hercegovac ih snadbevao praškom
Taman posla!
Dule je strejt, bar u smislu narkotika!
I kad im je on postao menadžer, Magi je odavno bila navučena
Sve ih sticajem okolnosti poznajem i nije to tako jednostavno
U principu je svaka odrasla osoba odgovorna samo za sebe!
I Magi se davno zabavljala sa pokojnim Vdom iz Discipline i zajedno su uleteli u to
Uostalom, skupo su platili

Taman posla!
I Magi se davno zabavljala sa pokojnim Vdom iz Discipline i zajedno su uleteli u to
podatak je od jednog veoma upućenog lika, bio je policajac, sada pokojnik...pominjao je, da su ovi iz EKV imali poseban tretman, ne kao ostali uživaoci narkotika

podatak je od jednog veoma upućenog lika, bio je policajac, sada pokojnik...pominjao je, da su ovi iz EKV imali poseban tretman, ne kao ostali uživaoci narkotika
A ja ih sve lično poznajem decenijama uključujući i dotičnog Duleta
Nebitno
Suština je ista
Dule je eventualno mogao da ima veze u muriji
Obaška što su oni bili konzumenti a ne dileri
Najmanje od svih je zabrazdio pokojni Milan
On sebi nikad nije dopustio da se navuče ko svinja

Taman posla!
tačniji podatak...nadimak nije bio Hercegovac, već Ercegovac

Поред стабилне особе можеш имати хиљаду дилера, не тиче је се. Како мене ни један дилер није стартовао?
moj rođak, bio je veoma talentovan fudbaler...slomio nogu sa 17g i kraj karijere, sada živi u Nemačkoj...negde 2002, menadžer ga odvede na jednu zabavu...puno fudbalera, veoma poznatih, a onda lik koji je tada igrao u Italiji ,,časti društvo"...šmrkalo se do besvesti...naravno, bilo je i puno lepih devojaka

moj rođak, bio je veoma talentovan fudbaler...slomio nogu sa 17g i kraj karijere, sada živi u Nemačkoj...negde 2002, menadžer ga odvede na jednu zabavu...puno fudbalera, veoma poznatih, a onda lik koji je tada igrao u Italiji ,,časti društvo"...šmrkalo se do besvesti...naravno, bilo je i puno lepih devojaka
Ако се неко вукао по кафанчинама, буџацима и базао улицама - то сам ја. И - ништа.

Ja zato i iznosim podatke da bi ljudi znali istinu a ne da se ispredaju urbane legende
u redu je to, ali ti nisi živela sa tim ljudima, mislim u bukvalnom smislu...ovaj policajac se bavio narkoticima, svakog dana je bio u kontaktu sa narkodilerima i narkomanima...to je drugačiji pogled na njih ii slične osobe, od tvog ili mog ugla gledanja...mada, ti si poznavala njih...ja ih nisam poznavao, a i u KŠ nisam bio u sličnom društvu...znam neke iz viđenja ili priče, ali sam na distanci

u redu je to, ali ti nisi živela sa tim ljudima, mislim u bukvalnom smislu...ovaj policajac se bavio narkoticima, svakog dana je bio u kontaktu sa narkodilerima i narkomanima...to je drugačiji pogled na njih ii slične osobe, od tvog ili mog ugla gledanja...mada, ti si poznavala njih...ja ih nisam poznavao, a i u KŠ nisam bio u sličnom društvu...znam neke iz viđenja ili priče, ali sam na distanci
Otkud znaš da nisam živela?
Samo ne mora baš cela Krsta da zna moj privatni život

Back