Magi, crna princeza Beograda

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Кад није могла да буде пијанисткиња, постала је рок музичарка. У сваком случају је успела, штета што је платила животом.
imala je poseban odnos sa pijanistom Ivom Pogorelicem...druzili su se tokom osnovne i srednje muzicke skole..
Bili su odusevljeni jer su dobili priliku da nastave u skoli za talente u Moskvi, alli je Margitina majka odlucila da ona nece ici......
i eto....

Poslednja izmena:
Ne trebaju mi saveti od policajaca:zcepanje:
Al u pravu si,jeste retko ali ne i nemoguće
Kao i sa alkosima, isti da ne kažem šta, samo legalan
taj savet, policajac bi dao i svom detetu...tAko da taj savet nije uopšte loš...policiju ne volim, gomila veoma loših ljudi, ali ima tu i dobrih policajaca...kakav narod, takvo i društvo...da ne idem u dublju temu, da je ovaj narod siroče....ovde bih morao spomenuti i pokojnu Smilju Avramov, ali bi to bila totallno druga tema

33606861_123401907536.jpg

mnogi tvrde da su njen talenat i muzičko obrazovanje činili srž te grupe, te da bi se mogli vrednovati i u svetskim razmerima...

nije ti adekvatno poređenje, nisam to hteo reći...već sam spomenuo jedini lek, koji može sprečiti narkotike

U pravu si ali lek za trgovinu ne rešava razloge.
Mislim da bi ti bila zanimljiva knjiga "In The Realm Of Hungry Ghosts" od Gabor Mate (ima i predavanja na YT) o samo-medikaciji duševnog bola.

Zanimljivo je nečije spominjanje "običnog narkomana" što predlaže i moguće kategorije "elitnog", "uzvišenog" itd, koje bi išle pod ruku sa pomodarskom "neshvatanju" privilegovanih (bilo rođenjem bilo talentom i uspehom) što navodi na opšte društvene pogubnosti idolatrije, ikonografije i kultizma koje dodatno otežavaju društveno orijentisanje "običnog narkomana" koji prepušten sebi obično "leči" stvarni bol.

Interesantna je bila cela ta ekipa, da su imali neviđeno brojan krug mladih ljudi u blizini, kojima su prilazili sa, kao,kako si pametna i slatka, divna i talentovana, a to zaista i jesu bila, isto kao oni, talentovani mladi ljudi. Nešto mlađi od njih Tako su vrbovali i moju jednu sestru koja je stanovala blizu Magi..al im nije prošlo. Iako je i za njih bila klinka, ostalo je da voli njihovu muziku, al ne i da bude deo tog kruga, jbo ih krug.
Svi znaju da se oko boje meda zove kašika sa heroinom, a klinci misle to je neka ljubavna pesma prema voljenom biću. I jeste. Oči nije meda je pesma o ljubavi prema žutom.

Mene baš zanima zašto im je bio potreban krug ljudi, da oni prilaze dečacima i devojčicama iz dobrih kuća, zovu ih u svoje društvo, a da sami nisu dilovali....
Normalno da svesniji nisu hteli da se druže sa njima, ma kako im bili interesantni.

Poslednja izmena:
Greota da se Ninina tema pretvara u kopanje tuđeg prljavog veša ko u najgorem tabloidu, pa još da se dogura o drakonskim zakonima i pubovima
Nije tema narkomanija, dileri i pubovi, već Margita Stefanović
A ona je bila mnogo više od običnog narkomana, zar ne?
valjda smo morali da saznamo sta je mislio i znao preminuli policajac :)

a Magi je sto vise citam o njoj zaista bila legenda

Back