- Poruka
- 16.741
Toma ili Tači?
Ovaj drugi barem liči na čoveka ...
Kad već dođosmo do toga ali i to...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Toma ili Tači?
Ovaj drugi barem liči na čoveka ...

S ovim ne mogu da se složim,meni je i najgori Srbin bolji od najboljeg šiptara.To što Toma seje decu okolo i ostavlja drugima da podižu,šiptari rade ko dobar dan,tek da neka žena ne ostane bez dece.A što se tiče ostalih stvari,Toma se ponaša isto kao šiptari.
Častim za ovo 

...najbolje oslikavaju moje reči ovuda...i ne samo ovuda
A i ne znamo da li ima vanbračnu decu ...
Mada nije Toma jadan kriv što mu supruga liči na Mariju iz reklame za Bonux.
pa nemam pojma , Tominica je naspram muza Grejs Keli
A i ne znamo da li ima vanbračnu decu ...
Mada nije Toma jadan kriv što mu supruga liči na Mariju iz reklame za Bonux.
Поносан сам што сам до скора гласао за СРС.
Од скора сам поносан што никада нисам био њихов члан....

A ono jes , a i Tachi nije nikoga izdao , cak ni rodjenog kuma![]()
Ako ovo nije najbolja ilustracija moralne fleksibilnosti politicara, ja ne znam sta je.
Grobarev bivsi sef i kum je Madjarima nudio svakom po dva sendvica za put do Madjarske, a sada ga Pastor privija na grudi junacke.
Ne zna se ko je tu ogavniji.
Ma da...sve ti verujem da ne čitaš šta pišem, a i pišem da bi i ti pročitao ( između ostalog)
Pa vidiš onda koliko mi je grobar odvratan kada bih pre izabrala ovog Srboubicu nego njega izdajničkog ljigavca...dalje ne treba![]()
Поводом 15. година од оснивања СВМ ( Савеза Војвођанских Мађара ) у Палићу је 13. и 14. јуна одржана велика свечаност којој су ......
...... pa lekovito je to blato !!!
Znači ti tvrdiš da Tači nije ubijao Srbe!?
I izabrala bi tačija!?
Izvini, ali moj svaki dalji razgovor sa tobom je nemoguć
Ti si jedan monstrum.
back to Ignore.

Зар те тако Дјука учио да се обраћаш колегиницама ...![]()
Ау, богати...Kad bi se biralo između Tačija i grobara bajčetinskog, ja bih svoj glas dala Tačiju...a nisam usamljena po tom mišljenju...eto čak i Tačija pišem velikim slovom , a grobara poništenog ne bih udostojila ni pravila pravopisa![]()

Neko ko voli Hašima Tačija, jednog od najpodmuklijih ubica- to ne može da mi bude koleginica.
KoLJeginica, moće da bude nekom na nekom šiptarskom forumu, ali ne meni.
Žao mi je što je takva. Uvek sam želeo dobre odnose sa njom, ali tako je sama izabrala.
I tebe sam vratio na Ignore, ne trudi se da odgovaraš.

Ау, богати...![]()
Ау, богати...![]()

Ne dao Bog nikome
Da neko VISE VOLI Tacija od bilo kog Srbina, bar da uemde da malo obrne, da ublazi ovu najvecu sramotu koju sam ovde IKAD procitala. Da rece da MANJE MRZI Tacija od Nikolica, pa i Boze pomozi
Prezivece Toma i ovakve izlive mrznje, njemu glasovi onih koji uopste mogu da vole TAcija (ne manje ili vise, uopste) ne trebaju.
Niti ijednom Srbinu!