Madžari voledu čika Tomu

S ovim ne mogu da se složim,meni je i najgori Srbin bolji od najboljeg šiptara.To što Toma seje decu okolo i ostavlja drugima da podižu,šiptari rade ko dobar dan,tek da neka žena ne ostane bez dece.A što se tiče ostalih stvari,Toma se ponaša isto kao šiptari.

:ok: Častim za ovo :)

Vidiš dokle je došlo kada čak šiptarskog ubicu i zločinca predpostavljam ovom ljigavcu...dalje i gore ne ide...zaista nisam ni na koga do sada bila ovoliko gadljiva kao što sam na ovaj prevratnički dvojac:sad2:

Među politikantima sam nekada imala svoje simpatije i antipatije , podržavala i ismevala ali ovaj osećaj kada čujem ova imena ili ne d'o Bog vidim ove face...:sad2:...najbolje oslikavaju moje reči ovuda...i ne samo ovuda:zper:

Ako ovo nije najbolja ilustracija moralne fleksibilnosti politicara, ja ne znam sta je.

Grobarev bivsi sef i kum je Madjarima nudio svakom po dva sendvica za put do Madjarske, a sada ga Pastor privija na grudi junacke.

Ne zna se ko je tu ogavniji.

Ako ovo nije najbolja ilustracija moralne fleksibilnosti politicara, ja ne znam sta je.

Grobarev bivsi sef i kum je Madjarima nudio svakom po dva sendvica za put do Madjarske, a sada ga Pastor privija na grudi junacke.

Ne zna se ko je tu ogavniji.

Pasztor je uvek bio jedan od onih koji bi da se uvuku u svaku vlast. Boli njega za njegovo biračko telo, čika gleda da uvali sebe i sina.

Ma da...sve ti verujem da ne čitaš šta pišem, a i pišem da bi i ti pročitao ( između ostalog):mrgreen:

Pa vidiš onda koliko mi je grobar odvratan kada bih pre izabrala ovog Srboubicu nego njega izdajničkog ljigavca...dalje ne treba:sad2::thumbdown:

Znači ti tvrdiš da Tači nije ubijao Srbe!?
I izabrala bi tačija!?

Izvini, ali moj svaki dalji razgovor sa tobom je nemoguć

back to Ignore.

Poslednja izmena od moderatora:
Зар те тако Дјука учио да се обраћаш колегиницама ... :eek::eek::eek:

Neko ko voli Hašima Tačija, jednog od najpodmuklijih ubica- to ne može da mi bude koleginica.
KoLJeginica, moće da bude nekom na nekom šiptarskom forumu, ali ne meni.

Žao mi je što je takva. Uvek sam želeo dobre odnose sa njom, ali tako je sama izabrala.

I tebe sam vratio na Ignore, ne trudi se da odgovaraš.

Neko ko voli Hašima Tačija, jednog od najpodmuklijih ubica- to ne može da mi bude koleginica.
KoLJeginica, moće da bude nekom na nekom šiptarskom forumu, ali ne meni.

Žao mi je što je takva. Uvek sam želeo dobre odnose sa njom, ali tako je sama izabrala.

I tebe sam vratio na Ignore, ne trudi se da odgovaraš.

Па ти ћеш ускоро сам са собом да пишеш на форуму ...

Благо теби, бићеш најпаметнији ...
:hahaha::hahaha::hahaha:

Ау, богати... :sad2:

Отприлике тако се постаје издајник.
Прво будеш веееееелики патриота, машеш заставом, место "Оченаш" изговараш речи патриотских песама, а онда замрзиш део СОПСТВЕНОГ народа који се не диви твом вољеном вођи и тада баш као Сандрина за пријатеља узмеш Тачија или како је то Љотић урадио Немце, и убијаш сопствени народ- да спасиш сопсвени народ.
Сарађујеш са непријатељима сопственог народа - да би "спасао" сопствени народ.

Иако сарађујеш са непријатељем и окупатором, ти себе сматраш "патриотом" а онај део свог народа који не воли твог вођу прогласиш за "Издајнике, уништитељр и стране плаћенике"

Дакле на овом примеру може да се види пут који води у издају.

Тако је и Љотић - водио Србе на стрељање у Крагујевцу пред Немачке митраљезе - опд изговором да су ОНИ у ствари издајници.

Сада сасвим разумем психологију Љотића, Сандрине и још пар њих који су застранили.

Ау, богати... :sad2:

Ne dao Bog nikome:roll:
Da neko VISE VOLI Tacija od bilo kog Srbina, bar da uemde da malo obrne, da ublazi ovu najvecu sramotu koju sam ovde IKAD procitala. Da rece da MANJE MRZI Tacija od Nikolica, pa i Boze pomozi:sad2:

Prezivece Toma i ovakve izlive mrznje, njemu glasovi onih koji uopste mogu da vole TAcija (ne manje ili vise, uopste) ne trebaju.

Niti ijednom Srbinu!

Ne dao Bog nikome:roll:
Da neko VISE VOLI Tacija od bilo kog Srbina, bar da uemde da malo obrne, da ublazi ovu najvecu sramotu koju sam ovde IKAD procitala. Da rece da MANJE MRZI Tacija od Nikolica, pa i Boze pomozi:sad2:

Prezivece Toma i ovakve izlive mrznje, njemu glasovi onih koji uopste mogu da vole TAcija (ne manje ili vise, uopste) ne trebaju.

Niti ijednom Srbinu!

Тома може да преживи овакве Радикале, али бојим се, Србија не може.
Види шта је писала. То нико нормалан не би.

Back