Madonna

• Začetnik teme Začetnik teme @Xel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Imam Movie Maker,ali 25092008091.mp4 is not a supported file type, and it cannot be imported into Windows Movie Maker.
U mp4 formatu je..
:)

Znaci snimano sa Nokie, imas po netu konvertera da prebacis fajl iz jednog formata u drugi. A i ja sam jednom uploadovao na youtube mp4 snimak i moglo je. No meni nisu mogu wmv fajlovi, pa sam njima mijenjao kapacitet.

Koncert je bio dobar.

Ipak, The Rolling Stones koncert je bio bolji. Sve je bilo dobro na Madonninom koncertu ali ko nije bio na Stonesima, mislim da ne moze objektivno da donosi sud o tome.
Upravo se desilo ono cega sam se pribojavao nakon koncerta The Rolling Stones-a... a to je ono pitanje: " sa cime cu biti zadovoljan nakon takvog spektakla?"

Fotografije kao i video djelove koncerta (imam citav koncert snimljen) cu hostovati naknadno. Sada nisam u mogucnosti to da uradim iz tehnickih razloga.

Moja prijateljica je bila na koncertu i kaze da je organizacija bila nula, koncert odradjen profesionalno, ali bez emocija i osmeha, te da Roling Stonsima nije ni do peta.
To su njene reci.

Moja prijateljica je bila na koncertu i kaze da je organizacija bila nula, koncert odradjen profesionalno, ali bez emocija i osmeha, te da Roling Stonsima nije ni do peta.
To su njene reci.
potpuno je bila u pravu;)..
Madonna nije imala nikakvu komunikaciju sa publikom,za razliku od stonesa posebno Micka Jaggera koji je barem govorio:
"Zdravo Budva"
"Divna publika veceras"
"Hvala Crna Goro,hvali sto ste doslii,takodje vi iz serbie,Hvatska,makedonija,rusija...":cool:
vidi se da je covjek profesionalac;)

E pa muka mi je sad traziti program,pa konvertovati..:)A sa nokiom sam snimala jer su ,,kao" bile zabranjene camere..

A moonwalker92,
Govorila je i Madonna: ,,I love you Budva", pa je trazila onu jaknu u publiku, pa smo kao pjevali pjesmu samo mi (mada pola nije znalo text)..:P

Aukcijska kuća „Kristi“ očekuje da će „omastiti brke“ i za fotografiju gole Madone dobiti najmanje 10.000 dolara. Matje Hjumeri, direktor odeljenja za fotografije ove aukcijske kuće, ispričao je da je davne 1979. godine, kad su nastale fotografije, Madona bila obična dvadesetogodišnja plesačica koja je jedva zarađivala za pristojan život. Kad je u novinama videla oglas fotografa Lija Fridlendera u kom se tražio ženski model za snimanje aktova, nije časila ni časa, već se bez razmišljanja prijavila da pozira bez ijedne krpice na sebi.

- Skoro da je bila dete, imala je nepunih dvadeset godina, ali bila je veoma odlučna da sa sebe skine sve krpice. Ponašala se veoma profesionalno, kao pravi foto-model - rekao je Li.

Madona je, usput rečeno, za to snimanje dobila honorar od samo 25 dolara.
Šest fotografija prodato je tada magazinu Plejboj, a jedna, možda najeksplicitnija, došla je u ruke aukcijske kuće, i kupci zainteresovani za nju moći će da licitiraju u februaru. U sklopu aukcije naći će se još jedna Madonina fotografija, fotografa Helmuta Njutna, na kojoj je uslikana u donjem vešu. I neka vas ne zbunjuje količina dlaka koju je pevačica imala na telu. To je tada, kažu, bilo sasvim normalno...

Poslednja izmena od moderatora:
Madonna mi je oduvek bila antipaticna... uvek mi je delovala kao da se sama duvala i pravila pompu od same sebe... Vecito u centru paznje. Imam njen CD "American Life", nista mi se ne svidja sem "Love Profusion".

Ako se ja pitam, Anastacia ima velike sanse da postane vece ime od nje. Samo da nastavi ovako.

2njvx42.jpg

Nepodnosim je!Definitivno precenjena!Ona je cist prikaz sta se desi kada se pomesa sa muzickom telezvizijom oni programi koji se pustaju posle ponoci samo zbog para!

Madona nastavlja svoju svetsku turneju "Sticky & Sweet" koncertima u Marseju i Milanu. Kako piše na pevačicinom zvaničnom sajtu, koncerti će biti održani u julu i avgustu, i to po gradovima koje nije uspela da poseti u prvom delu svoje turneje kada je nastupala i na plaži Jaz. Spisak gradova u kojima će Madona nastupati nije konačan, tako da postoji šansa da kraljica popa poseti i Beograd.

Kako je ranije najavljeno, pregovori o dolasku pevačice vode se s kompanijom "Live nation", a među potencijalnim organizatorima navodi se i "Exit tim".

Turneja "Sticky & Sweet", koja je počela prošlog leta u Kardifu, a završila se u decembru u Sao Paulu, proglašena je za najprofitabilniju u 2008. godini.

To su njene reci.

Pa dobro.
Tvoja prijateljica ima takvo misljenje a ja ipak imam malo vise iskustva sa velikim rock spektaklima i znam sto jeste i sto nije obaveza organizatora koncerata.
Znao sam da ce biti velikih problema u saobracaju sto pak po meni ne ide na dusu organizatora koncerta.
Rolling Stones su institucija.

Neko je požurio da zatvori onu temu na kojoj se kao nezvaničan datum pominje 26. avgust, Ušće... Evo potvrde sa oficijelnog sajta, doduše još uvek bez tačnog datuma i lokacije...

Madonna's phenomenally successful 'Sticky & Sweet Tour', already the #1 Biggest Grossing Tour in history for a solo artist, will embark on another series of shows beginning July 4th in London. (Schedule follows this release). Stops will include appearances in never before played markets such as Werchter Belgium, Marseille France, Hamburg Germany, Oslo Norway, Helsinki Finland, Tallinn Estonia, Ljubljana Slovenia as well as stops in Romania, Hungary, Serbia and Bulgaria it was confirmed today by Live Nation. Additional appearances by Madonna will include return visits after more than 15 years to Madrid, Gothenburg and Munich.

Ja se samo nadam da ću kao i za Budvu da dobijem neke karte pa prodam da bih imao za par zanimljivijih koncerata. :mrgreen:

Back