Madonna

• Začetnik teme Začetnik teme @Xel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
- Ekskluzivno vam prenosimo članak iz časopisa "The Sun".
Moraće da izmisle 27. slovo alfabeta za ovo.
Ako ste mislili da je Madonnin i Britnin nastup na VMA 2003 bio za X, njihova nova saradnja će potpuno zaseniti čak i to.
"The Sun" otkriva da će Kraljica popa i njegova posrnula princeza udružiti snage za Madonninu novu turneju.
Detalji o saradnji su stigli i do nas, i verujte, mnogo su zanimljiviji od Britninog vozikanja sinova.
Seksi igre ovog para će biti prikazivani na Madonninoj turneji putem ekrana od 6 metara. Kako zastrašujuća misao. Nadam se da Britnina zadnjica ne izgleda preveliko.
Izvodiće mash-up Madonnine "Beat Goes On" i Britnine "Piece of Me", u kostimima koji bi se mogli opisati kao "sado-mazo mumije".

Pop duo će biti u zavojima, sve dok ih gomila plesača u kožnim kostimima ne odvije u sceni koje bi se mnogi stideli.

Jedan izvor je rekao: "U pitanju je klasična Madonna. Verovatno najslobodnija stvar koju je ikada uradila. Ne ostavlja ništa mašti i biće veoma kontroverzno.
Britni i Madonna će nakon mumija-kostima, kada ih odviju, ostati samo u oskudnim pantalonama i čizmama do kolena, praktično gole.
Plesaće veoma blizu jedna druge, dodirujući se. Biće velikih rasprava oko toga da li je seksi, šokantno, ili oba."

Britni je već snimala scene u holivudskom studiju, i uhvaćena je kako izlazi iz salona izgledajući mnogo bolje nego u poslednjih par godina. Dobro je što joj Madonna pomaže u karijeri, ali ne bismo želeli da je vidimo skoro golu...

Pevačica "Toxica" će takođe "izvoditi" i pesmu "Human Nature" iz 1995.

U jednom delu koncerta, Britni gubi razum dok je zaglavljena u liftu, a sve u kratkom filmu koji je snimio njujorški fotograf Steven Klein. Izvor je dodao: "Videćemo Britni kako ludi u zatvorenom prostoru - vrišti, čupa kosu, i lupa o zidove lifta zaglavljenog izmedju spratova. Zaista se gubi!"

- Što se tiče tog kratkog filma, možete pročitati još neke informacije...
Navodno će taj film otvarati svaki koncert! Snimljen je sa sedam strateški postavljenih kamera u liftu, i scenu po scenu izgleda ovako:
Britni, delimično maskirana sivom kapuljačom, ulazi u lift. Dok počinje da se penje, deluje nervozno i napeto. Počinje da se trese napred-nazad, a posle nekog vremena počinje da lupa u zidove, da vrišti u kamere, a zatim i da se penje uz lift, i konačno, spušta kapuljaču uz reči "It's Britney, bitch!"

Izvori kažu da se tokom snimanja ponela "veoma profesionalno", ali i da je bila "veoma nervozna - stalno je grickala nokte"...

- Koncert u Rimu će započeti ni manje ni više, nego Benny Bennasy!
- Najaveljeni su i koncerti u Brazilu, za 13. i 14. decembar, što znači da će Madonna prvi put nakon 15 godina posetiti i Južnu Ameriku! A Australija?

"Life With My Sister Madonna" otkriva...

"Moji čitaoci bi mogli reći da me je moja mračna strana naterala da napišem ovu knjigu, drugi da je to učinila moja sestra. Neki će možda reći da je gledati Madonnu kroz moje oči način da je u potpunosti sagledaju, dok oni koji misle da ona hoda po vodi sigurno neće.

Postoji mnogo načina da sagledate ovu priču - kao memoare zajedničkog detinjstva, kao slavljenje ikone koja puni pedeset ove godine, kao moju autobiografiju... i kao moj odgovor na večno pitanje 'Kako je zaista biti Madonnin brat?'

Nadao sam se da će ova knjiga biti način da se konačno definišem odvojeno od svoje sestre. Umesto toga, bila je to katarza. Kad sam sagledao celu našu priču, shvatio sam onaj deo mog života koji se nikad neće promeniti: rođen sam kao sin svoje majke, ali umreću kao brat svoje sestre.

Više ne zaustavljam istinu, jer kad je sve rečeno i učinjeno i napisano, ja sam zaista ponosan što je Madonna moja sestra i uvek ću biti."

Ovo je predgovor kontroverzne knjige Christophera Cicconea, Madonninog brata, koja je od danas u prodaji širom Ujedinjenog Kraljevstva. U njoj, autor otkriva kako je bilo odrastati sa legendom pop muzike, i sitne detalje njenog života o kojima fanovi ništa ne znaju.

Možete pročitati svašta: kako je Madonnina prava ljubav zapravo "ona sama, kao i njena karijera", ali i da su pored svega "ona i njen muž neverovatno privrženi jedno drugom"; kako je "Guy Ritchie veliki homofob"; kako je "Madonna poljubila Gwyneth Palthrow"; detalje o braku sa Seanom Penom; i konačno, zašto Chris i Madonna više nisu tako bliski...

article103463501e8e8320ba0.jpg

Madonna je za dlaku izbegla gadan napad juče kada je bačen kamen na njeno vozilo. Njen auto je prolazio kroz Central Park u Njujorku kada je kamen bačen na prozor sa zadnje strane. Na svu sreću, Madonna i njena deca nisu bila u automobilu kada se incident dogodio, a policija će istražiti ovaj napad.

Nekadašnja glavna pevačica glupe Blondie, Debbie Harry, okrivila je Madonnu što je oterala sa vrha svetskih top lista. Pevačica je prestala sa svojom turnejom na vrhuncu karijere zbog bolesti kolege iz benda i tadašnjeg dečka, Chrisa Steina. Kada se grupa konačno vratila na scenu 1997. godine, Madonna se nalazina na samom vrhu popularnosti i postala je najpoznatija muzičarka sveta. Šezdesettrogodišnja pevačica priznaje da je time bila 'malo šokirana i ne baš srećna' i da je čudi kako je Madonna uspela tako dugo da opstane na muzičkoj sceni: i to tako uspešno!
"Ja sam sve vreme nastupala, imala sam jedan ili dva solo albuma, ali Blondie nije mogao ponovo da se okupi zbig nekih problema. Bilo je nesporazuma oko marketinga i ugovora sa izdavačkom kućom. Ali mislim da je oko tih stvari Madonna bila jako pametna i to je stvarno za pohvalu".
Ali Harry ističe da ne gaji loša osećanja prema Madonni, dodavši: "Ona kaže da sluša moje pesme kako bi dobila inspiraciju i ja to moram da shvaatim kao kompliment. Ali, nas dve smo jako različite".

Krajem mjeseca izlazi knjiga 'Life With My Sister Madonna', u kojoj će brat superzvijezde Madonne, Christopher Ciccone, iznijeti puno sočnih detalja o svojoj sestri. Chris tvrdi da je njegova seka već petnaest godina u tajnoj lezbijskoj vezi s Ingrid Casares, bivšom curom lezbijske komičarke Sandre Bernhard. Navodno je Ingrid služila kao Madonnina desna ruka i ispunjavala sve njezine želje.

1216030654_0.36500900_9114_.jpg

A u lezbijsku priču braco Christopher je umiješao i Gwyneth Paltrow, koju je Madonna navodna poljubila na jednom novogodišnjem partyju. Knjiga opisuje i Madonninog bivšeg dečka Warrena Beattyja kao vrlo ljubomornog tipa, koji je prekopavao po njezinom smeću, tražeći dokaze nevjere. PR-ovci navedenih slavnih osoba baš se i nisu oglašavali, jedino je Madonna izjavila da ovo neće pripomoći pomirenju između nje i brbljavog brata.

Back