Madonna

• Začetnik teme Začetnik teme @Xel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja ne vidim sladoled nigdje :dontunderstand: :eek: :dontunderstand:

Pa što ne kažeš odmah
450px-Ice_Cream_dessert_02.jpg

Madona najavljuje predah

Pop ikona Madona najavila je da ce napraviti predah pred svoju turneju da bi se posvetila porodici i prijateljima. Madona tvrdi da njen neumorni rad od 25 godina zahteva i mali odmor.
"Moj dan je izgledao kao robovski rad. Budjenje u 5.30. Trcanje od 6.00 do 8.00, tusiranje, dorucak od 9.00 do 10.00. Rad u studiju od 10. 05 do 15. 00, odlazak u teretanu od 15. 00 do 17. 00, casovi plesa od 17. 00 do 21.00, joga od 21.00 do 22.00, proucavanje Kabale od 22.00 do 24. I tako svakoga dana. Subota je dan kada sam posvecena svojoj porodici i mojoj najvecoj ljubavi Kabali i to jeste dan odmora, ali samo jedan. Odlucila sam da predahnem dve nedelje i opustim se u drustvu porodice i prijatelja." - rekla je popularna pevacica, koja je poznata po gvozedenoj disciplini.
Jos uvek se ne zna gde ce provesti taj odmor, ali bliski prijatelji tvrde da se Madona raspitivala za vile na oblama Ligurijskog mora. Pored toga, nada se da ce uspeti da prevazidje krizu, koju su joj nametnuli nediji u braku sa britanskim rediteljem Gajem Ricijem.
"Gaj i ja smo u poslednje vreme imali mnogo problema. Svakodnevna nagadjanja su dovela do toga smo se udaljili. On je jedini covek koga volim i kome verujem. Ova kriza je prolaznog karaktera, a sve zahvaljujuci jednoj nasoj zajednickoj prijateljici, koja je bila uz nas. Mediji su me povezivali sa razlicitim ljudima, ali to prosto nije istina." - objasnila je kraljica popa.
Knjiga njenog brata Kristofera Cikonea, koja otkriva intimne detalje iz njenog zivota je bila jos jedna od trzavica, koje su unele pometnju u njen skoriji zivot.
"Kristofer me je jako iznenadio. Cini mi se kao da hoce da mi se osvet za nesto, ali ne znam sta. Da li zato sto sam uspesnija od njega ili sto ga je ostavio njegov decko, ne znam, ali to me je jako pogodili. Slomio mi je srce i tesko da cemo biti zajedno. Mislim da pokusava da jeftin nacin zaradi prodajuci nase porodicne tajne, kao i objavljivanjem knjige o nasoj zajednickoj prijateljici, koja nam je godinama bila podrska i jedini pravi oslonac u zivotu" - rekla je Madona, dodavsi da nema nameru da se pomiri sa njim.:cool:

Back