Madonna

• Začetnik teme Začetnik teme @Xel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Juce sam rekla Gaju da smiri strasti i da ode do Madone, koja u Njujorku vezba u mom stanu i da malo provedu neko vreme zajedno. Madona se slozila, ali mi je on javio da je otisao. Mislim da ce sve biti u redu. Na zalost, ja sam sada na stubu srama, jer sam navodno ta koja potkopava njihovu srecu. To nije istina, sigurna sam da ce sve biti u redu. Gaj je obecao da se vise nece paliti na mene.:cool:

Filmography

AS ACTRESS

“A Certain Sacrifice” (1985) - (Bruna)
“Vision Quest” (1985) - (Singer at club)
“Desperately Seeking Susan” (1985) - (Susan)
“Shanghai Surprise” (1986) - (Gloria Tatlock)
“Who´s that Girl” (1987) - (Nikki Finn)
“Bloodhoundsof Broadway” (1989) - (Hortense Hathaway)
“Dick Tracy” (1990) - (Breathless Mahoney)
“Shadows and Fog” (1992) - (Marie)
“Rosanne & Tom Arnold/Red Hot Chili Peppers” (1992) - (Liz Rosenberg)
“Saturday Night Live” (1 episode, 1992) - (Liz Rosenberg)
“A Leage og Their Own” (1992) - (Mae Mordabito)
“Body of Evidence” (1993) - (Rebecca Carlson)
“Dangerous Game” (1993) - (Sarah Jenkins)
“Blue in The Face” (1995) - (Singing Telegram)
“Four Rooms” (1995) - (Elspeth)
“Girl 6″ (1996) - (Boss #3)
“Evita” (1996) - (Eva Perón)
“The Next Best Thing” (2000) - (Abbie Reynolds)
“Star” (2001) - uncredited - (Star)
“Swept Away” (2002) - (Amber Leighton)
“Die Another Day” (2002) - uncredited - (Verity)
“Dolls and Dolls” (2003) - TV episode - (Liz)
“Will and Grace” (2003) - 1 episode - (Liz)
“Arthur et Les Minimoys” (2006) - (Voice of Proncess Selemia)

Shto mi je ovaj film neshto veoma poznat! ... :mrgreen::super:

Madona i njen suprug Gaj Riči su posle nedelju dana ćutanja odlučili da demantuju priče o razvodu. U utorak su se, držeći se za ruke, pojavili u restoranu „Seska“ u Njujorku, a pedantni Englezi su primetili da nijedno od njih nije imalo burmu na ruci. Istog dana oglasila se i Liz Rozenberg, portparol Madone, koja je za magazin „Pipl“ izjavila:
- Riči je u Njujork doputovao u ponedeljak da bi bio sa svojom ženom i porodicom, a ne da bi, kako su pojedini listovi objavili, poslednji put pokušao da spase njihov brak, kojem inače ne treba spasavanje. Madona i Gaj ne planiraju da se razvedu.
U akciju „nema razvoda“ uključila se čak i Ričijeva majka Amber Lejton, koja je za londonski list „Dejli mejl“ rekla da su priče o razvodu potpuna glupost, kao i da Madona i Gaj, poput ostalih parova, imaju problema, ali da uvek nastoje da njihov brak bude „svež i srećan“.
U prethodnih nekoliko dana u Americi je udarna priča koju je objavio časopis „US Vikli“ da je Madona u vezi sa Aleksom Rodrigezom, velikom bejzbol zvezdom Njujork Jenkisa. Navodno, tridesetdvogodišnji Rodrigez je nekoliko puta kasno noću dolazio u Madonin stan u Njujorku. Popularni igrač, koji zarađuje 28 miliona dolara godišnje, šest godina je u braku i sa suprugom Sintijom ima dve kćerke. Ovo nije prvi put da se Rodrigez nalazi u centru pažnje američke javnosti - prošle godine je izbio veliki skandal kada su objavljene fotografije na kojima se vidi kako se Rodrigez u Majamiju i Dalasu opušta u društvu striptizeta.
- Madona i Aleks imaju istog menadžera, Gaja Osirija. Njih dvoje se poznaju, a ona je prošle nedelje vodila decu na utakmicu Jenkisa. Osim toga, zaista nema bilo šta drugo da se komentariše. Uostalom, nije ništa novo da ljudi objavljuju tone lažnih priča o Madoni - zaključila je Rozenbergova.
Da podsetimo, Madona i Riči su se venčali 2000. u Škotskoj, i imaju osmogodišnjeg sina Roka, usvojenog sina Dejvida Bandu, dok Madona iz veze sa fitnes trenerom Karlosom Leonom ima jedanaestogodišnju ćerku Lurd.

Naš drugarski sajt MadonnaTribe objavio je dosta detalja oko spiska pesama na turneji. Kako ekskluzivno saznaju, pesma koja će otvoriti turneju biće CANDY SHOP, verzija slična onoj sa promo turneje, koju će pratiti pesma BEAT GOES ON, verzija slična onoj sa albuma. I Pharrell i Kanye West će se pojaviti na video-bimu u pozadini. Treća pesma je prvo veliko iznenađenje: u pitanju je stari hit HUMAN NATURE, koja će biti izvedena u originalu i na vrlo jedinstven način, koji MadonnaTribe ne želi da otkrije, a i sigurni su da će mnogi fanovi biti vrlo srećni zbog ove pesme.

Još jedan staritet, INTO THE GROOVE, uz koju će Madonna koristiti kanape i u kojoj će se čuti semplovi pesme "Jump", koju će pratiti HEARTBEAT. Nakon toga remiks pesme MUSIC Feddea Le Granda, ista verzija kao sa promo turneje, a taj deo koncerta završava se pesmom SHE'S NOT ME.

Sledeći segment počinje pesmom DEVIL WOULND'T RECOGNIZE YOU, a pazite sad: Madonna će po prvi put u svojoj karijeri SVIRATI KLAVIR na sceni! Auh! Nakon toga, MILES AWAY, kao sa promo turneje (verovatno će preći na sledeći instrument, gitaru), pa onda španski klasik, koji i nije baš prošao kod fanova, SPANISH LESSON. Onda sledi klasik i veliki hit sa albuma "True Blue", LA ISLA BONITA, ali verzija LELA PALA TUTE, sa Live Eartha! Ovaj segment završava se Oscar-pesmom: u pitanju je dirljiva YOU MUST LOVE ME (yaaaaaay!!!), pesma iz filma "Evita" i ništa se neće razlikovati od originalne verzije.

Konačni deo koncerta započeće velikim hitom sa poslednjeg albuma, 4 MINUTES, koji će pratiti pesma sa albuma "Music", koju je jedino izvela na "Drowned World" turneji: u pitanju je IMPRESSIVE INSTANT!! Nakon nje ide RAY OF LIGHT, koja je u suštini ista, jedino će do promena doći negde u sredini pesme. Promo verzija pesme HUNG UP ide sledeća, a sve se završava drugim singlom sa "Hard Candy", dakle GIVE IT 2 ME, kao sa promo turneje.

ALI: To nije sve! Madonna će odraditi još jedan stari hit, BORDERLINE (I adore this song!), koju će izvesti prvi put posle turneje "Virgin". Biće to nastup kakav nikad niste videli, a ne zaboravite da će video-spotove u pozadini režirati STEVEN KLEIN, kako smo vam saopštili!

Nakon samo par dana otkad su karte za Madonnin prvi koncert u glavnom gradu Grčke ikada pustene u prodaju, svih 75 000 karata, koliko može da stane na Olympic Stadium u Atini, rasprodato je!

Naš drugarski sajt MadonnaTribe objavio je dosta detalja oko spiska pesama na turneji. Kako ekskluzivno saznaju, pesma koja će otvoriti turneju biće CANDY SHOP, verzija slična onoj sa promo turneje, koju će pratiti pesma BEAT GOES ON, verzija slična onoj sa albuma. I Pharrell i Kanye West će se pojaviti na video-bimu u pozadini. Treća pesma je prvo veliko iznenađenje: u pitanju je stari hit HUMAN NATURE, koja će biti izvedena u originalu i na vrlo jedinstven način, koji MadonnaTribe ne želi da otkrije, a i sigurni su da će mnogi fanovi biti vrlo srećni zbog ove pesme.

Još jedan staritet, INTO THE GROOVE, uz koju će Madonna koristiti kanape i u kojoj će se čuti semplovi pesme "Jump", koju će pratiti HEARTBEAT. Nakon toga remiks pesme MUSIC Feddea Le Granda, ista verzija kao sa promo turneje, a taj deo koncerta završava se pesmom SHE'S NOT ME.

Sledeći segment počinje pesmom DEVIL WOULND'T RECOGNIZE YOU, a pazite sad: Madonna će po prvi put u svojoj karijeri SVIRATI KLAVIR na sceni! Auh! Nakon toga, MILES AWAY, kao sa promo turneje (verovatno će preći na sledeći instrument, gitaru), pa onda španski klasik, koji i nije baš prošao kod fanova, SPANISH LESSON. Onda sledi klasik i veliki hit sa albuma "True Blue", LA ISLA BONITA, ali verzija LELA PALA TUTE, sa Live Eartha! Ovaj segment završava se Oscar-pesmom: u pitanju je dirljiva YOU MUST LOVE ME (yaaaaaay!!!), pesma iz filma "Evita" i ništa se neće razlikovati od originalne verzije.

Konačni deo koncerta započeće velikim hitom sa poslednjeg albuma, 4 MINUTES, koji će pratiti pesma sa albuma "Music", koju je jedino izvela na "Drowned World" turneji: u pitanju je IMPRESSIVE INSTANT!! Nakon nje ide RAY OF LIGHT, koja je u suštini ista, jedino će do promena doći negde u sredini pesme. Promo verzija pesme HUNG UP ide sledeća, a sve se završava drugim singlom sa "Hard Candy", dakle GIVE IT 2 ME, kao sa promo turneje.

ALI: To nije sve! Madonna će odraditi još jedan stari hit, BORDERLINE (I adore this song!), koju će izvesti prvi put posle turneje "Virgin". Biće to nastup kakav nikad niste videli, a ne zaboravite da će video-spotove u pozadini režirati STEVEN KLEIN, kako smo vam saopštili!

jel ovo pouzdano? meni se ovaj spisak uopste ne dopada! :otkacio: zasto se odrice toliko dobrih starih hitova! ?

Madonin koncert u Budvi potvrđen je i na zvaničnom sajtu popularne pevačice uz nekoliko „malih“ grešaka - naime, navodi se da će Madona 25. septembra pevati u Jugoslaviji, na plaži Jez!

Bez obzira na to što članovi Madoninog tima očigledno muku muče sa geografijom, najvažnije je da će kraljica popa nastupiti u Budvi i to će biti njen prvi koncert u zemljama bivše Jugoslavije.
Za nastup na Jazu štampano je 66.000 karata, a prodaja ulaznica po ceni od 35, 75 i 200 evra (VIP) počinje 11. jula. Po rečima Makse Ćatovića, direktora produkcijske kuće „Komuna“, koja organizuje gostovanje poznate pevačice, pravo preče kupovine karata će imati članovi Madoninog fan kluba. Takođe, prilikom kupovine ulaznica svi zainteresovani će moći da kupe i kartu za organizovani prevoz avionom, autobusom i vozom. Prevoz će najverovatnije biti organizovan iz Beograda, Niša, Novog Sada i Kragujevca. Madona će u Crnoj Gori nastupiti u okviru svetske turneje „Sticky & Sweet“ na kojoj promoviše novi album „Hard Candy“, a prema najavama, Madona će pevati dva i po sata. Kao predgrupa će nastupiti švedska pevačica Robin koja se proslavila hitovima „Show Me Love“ i „With Every Heartbeat“.

madona-v.jpg

Back