omen.1608
Aktivan član
- Poruka
- 1.951
A zasto ona nebi iznijela svoje misljenje ?
Rekla je da nije perverzna

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A zasto ona nebi iznijela svoje misljenje ?

Sto znaci..ni ja ne volim perverzije - onda je moja riba !Rekla je da nije perverzna![]()
Evo, pitaj je. Ona to najbolje zna.A, ne, ne, ne volis![]()

Filmography
AS ACTRESS
“A Certain Sacrifice” (1985) - (Bruna)
“Vision Quest” (1985) - (Singer at club)
“Desperately Seeking Susan” (1985) - (Susan)
“Shanghai Surprise” (1986) - (Gloria Tatlock)
“Who´s that Girl” (1987) - (Nikki Finn)
“Bloodhoundsof Broadway” (1989) - (Hortense Hathaway)
“Dick Tracy” (1990) - (Breathless Mahoney)
“Shadows and Fog” (1992) - (Marie)
“Rosanne & Tom Arnold/Red Hot Chili Peppers” (1992) - (Liz Rosenberg)
“Saturday Night Live” (1 episode, 1992) - (Liz Rosenberg)
“A Leage og Their Own” (1992) - (Mae Mordabito)
“Body of Evidence” (1993) - (Rebecca Carlson)
“Dangerous Game” (1993) - (Sarah Jenkins)
“Blue in The Face” (1995) - (Singing Telegram)
“Four Rooms” (1995) - (Elspeth)
“Girl 6″ (1996) - (Boss #3)
“Evita” (1996) - (Eva Perón)
“The Next Best Thing” (2000) - (Abbie Reynolds)
“Star” (2001) - uncredited - (Star)
“Swept Away” (2002) - (Amber Leighton)
“Die Another Day” (2002) - uncredited - (Verity)
“Dolls and Dolls” (2003) - TV episode - (Liz)
“Will and Grace” (2003) - 1 episode - (Liz)
“Arthur et Les Minimoys” (2006) - (Voice of Proncess Selemia)

Naš drugarski sajt MadonnaTribe objavio je dosta detalja oko spiska pesama na turneji. Kako ekskluzivno saznaju, pesma koja će otvoriti turneju biće CANDY SHOP, verzija slična onoj sa promo turneje, koju će pratiti pesma BEAT GOES ON, verzija slična onoj sa albuma. I Pharrell i Kanye West će se pojaviti na video-bimu u pozadini. Treća pesma je prvo veliko iznenađenje: u pitanju je stari hit HUMAN NATURE, koja će biti izvedena u originalu i na vrlo jedinstven način, koji MadonnaTribe ne želi da otkrije, a i sigurni su da će mnogi fanovi biti vrlo srećni zbog ove pesme.
Još jedan staritet, INTO THE GROOVE, uz koju će Madonna koristiti kanape i u kojoj će se čuti semplovi pesme "Jump", koju će pratiti HEARTBEAT. Nakon toga remiks pesme MUSIC Feddea Le Granda, ista verzija kao sa promo turneje, a taj deo koncerta završava se pesmom SHE'S NOT ME.
Sledeći segment počinje pesmom DEVIL WOULND'T RECOGNIZE YOU, a pazite sad: Madonna će po prvi put u svojoj karijeri SVIRATI KLAVIR na sceni! Auh! Nakon toga, MILES AWAY, kao sa promo turneje (verovatno će preći na sledeći instrument, gitaru), pa onda španski klasik, koji i nije baš prošao kod fanova, SPANISH LESSON. Onda sledi klasik i veliki hit sa albuma "True Blue", LA ISLA BONITA, ali verzija LELA PALA TUTE, sa Live Eartha! Ovaj segment završava se Oscar-pesmom: u pitanju je dirljiva YOU MUST LOVE ME (yaaaaaay!!!), pesma iz filma "Evita" i ništa se neće razlikovati od originalne verzije.
Konačni deo koncerta započeće velikim hitom sa poslednjeg albuma, 4 MINUTES, koji će pratiti pesma sa albuma "Music", koju je jedino izvela na "Drowned World" turneji: u pitanju je IMPRESSIVE INSTANT!! Nakon nje ide RAY OF LIGHT, koja je u suštini ista, jedino će do promena doći negde u sredini pesme. Promo verzija pesme HUNG UP ide sledeća, a sve se završava drugim singlom sa "Hard Candy", dakle GIVE IT 2 ME, kao sa promo turneje.
ALI: To nije sve! Madonna će odraditi još jedan stari hit, BORDERLINE (I adore this song!), koju će izvesti prvi put posle turneje "Virgin". Biće to nastup kakav nikad niste videli, a ne zaboravite da će video-spotove u pozadini režirati STEVEN KLEIN, kako smo vam saopštili!
tkacio: zasto se odrice toliko dobrih starih hitova! ?