Madonna

• Začetnik teme Začetnik teme @Xel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Madonna s bratom:

christopher1.jpg

Volim da saradjujem sa Madonnom. Ona me uvek poslusa, sta god joj kazem da uradi. Uvek dolazi na vreme kod frizera i uvek pere ruke posle toaleta. Prava je profesionalka. Ja sam joj dala i pare za prvi album i ona mi je uvek zahvalna. Uskoro vam spremamo nesto novo. Kao i uvek. 8)

Volim da saradjujem sa Madonnom. Ona me uvek poslusa, sta god joj kazem da uradi. Uvek dolazi na vreme kod frizera i uvek pere ruke posle toaleta. Prava je profesionalka. Ja sam joj dala i pare za prvi album i ona mi je uvek zahvalna. Uskoro vam spremamo nesto novo. Kao i uvek. 8)

Lisa..jesil' popila lekic u 6..ajde..8)

Pop zvezda Madona i njen suprug reditelj Gaj Riči dočekali su Novu godinu u jednom usamljenom selu u Radžastanu, pustinjskoj državi na severozapadu Indije, javili su indijski mediji.

Američka pevačica, njen muž i petoro prijatelja, došli su sa Maldiva i prvo posetili istorijski grad Džodpur, da bi potom otišli u selo Deču.

Madona (49) planira i da poseti Džaisalmer, čuven po tvrđavi od peščanog kamena i dinama, koji se nalazi stotinak kilometara od granice sa Pakistanom, piše Hindustan Times. "Zvezda će ostati u Radžastanu pet-šest dana", dodaje list.

U martu prošle godine u jednoj drevnoj palati u Džodpuru, venčali su se britanska manekenka Liz Harli i indijski biznismen Arun Najar.

Gledala sam Evitu...:D prvi put u zivotu :oops:
A, pre Evite sam gledala još neki film sa Madonnom...mada ne ceo...kao, ubije je neki čovek...upuca je i ona padne kroz prozor u bazen...obučena u belo, pidjama valjjda :-)

Taj film se zove "Body Of Evidence". Super je! Pravi erotski triler! Kad si ga gledala?

Ja sam Evitu gledala vec nekoliko puta...
Smatram da je to najbolja uloga za Madonnu
Btw, zna li neko gde mogu da nadjem soundtrack, posto ga vec dugo "iskopavam", a nikako da iskopam :)

Zao mi je sto ga nisam ponovo gledao. SHIT!
Super glumi, mada je i u realnom zivotu skroz otvorena. Ne libi se da kaze sta misli. Samo to ona ume!

pa to i kažem...u pravom zivotu je otvorena i zato joj gluma super leži!!! Bar je takav utisak ostavila na mene dok sam gledala Evitu Peron i mali delić Body of evidence ;)

Back