Madonna

• Začetnik teme Začetnik teme @Xel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Madonna's MDNA Show In Dallas October 20th Is Cancelled Due To 'Severe Laryngitis'
Madonna has been forced to cancel her Saturday, October 20th show at Dallas' American Airlines Center due to "severe laryngitis", it was announced today by the tour's promoter Live Nation.

Under doctor's orders, the Material Girl has been put on "complete vocal rest" for the next 36 hours. All tickets for the October 20th show to be refunded at the point of purchase. Tickets purchased online will refunded directly. Madonna regrets any inconvenience to her fans.

The second scheduled show in Dallas on Sunday, October 21st is expected to go on. There are a very limited number of seats currently available for that show.

To ju je zadesilo i na Blond Ambition. Ja se iskreno nadam da ce samo jedan sou biti odlozen. Jadni ti ljidu sto su kupili karte. Jadni ljudi koji su tu specijalno dosli i isplanirali sve a posebno oni koji su vec spavali na ulicama cekajuci red. Dobro je dok je samo glas u pitanju :)
Ali bez sumnje, preforsirana je. Turneja je mnogo zahtevna cak i za Madonu.
Vec vidim sve zive naslove: Baba ne moze vise; u penziju; Madonna, to je za mlade...

You're only here to win,
Get what they say
Your're only here to win
Get what they do
They'd do it to if they were you
You've done it all before
It ain't nothing new.

tumblr_mc1qi5YxPU1qj28qwo1_500.gif

p.s. hvala vam sto biste glasale, ali i dalje bi nas bilo cetvoro, sto je za bilo kakvo glasanje besmisleno, ipak kod MJ ocekujem vise ljudi...

Poslednja izmena:
http://1.***************/-5W7BO6ic3KQ/UIJ1AmEyE1I/AAAAAAAAY6A/X1c9PsZeQZw/s400/Madonna-Erotica-Frontal.jpg

Madonnin peti studijski album, EROTICA, danas slavi dvadeseti rođendan!
Omiljeni album mnogih fanova izašao je 20. oktobra 1992. godine, zajedno sa knjigom fotografija SEX, i erotskim trilerom BODY OF EVIDENCE.
Album je izdao šest singlova: "Erotica", "Deeper and Deeper", "Bad Girl", "Fever", "Rain" i "Bye Bye Baby", a promovisan je turnejom The Girlie Show 1993 godine.

madonna-erotica-video-set-0004.jpg

Once you put your hands in the flame, you can never be the same.
I'm not gonna hurt you, just close your eyes.
All over.

Zanimljivo, odlican intervju! :) http://www.madonnatribe.com/idol/tony_shimkin.htm

Zamisljam je u ovoj situaciji :hahaha: :hahaha:

I remember once during the preproduction of one of the songs on Erotica, on one of our first days really working closely together a funny story.
I was arranging stuff on the computer and she was wanting to try something, she asked me if i was done yet. I said no, a few minutes later she asked again. Again I said no, a minute later she asked again. I threw a pencil across the room and said loudly "NO..." "Why don't you go downstairs make some popcorn... make a phonecall... and I'll let you know when I'm ready."

She was quiet (probably a little taken aback at this 22 year old kid saying this to her)... then said ok and went downstairs. From that point on she had the same respect for me that I had for her and we got along extremely well from then on.

Poslednja izmena:
:zima2::zima2::zima2::zima2::zima2:
Nakon što je otkazala prvi koncert, Madonna je bila u mogućnosti da nastupi druge večeri u American Airlines Center-u u Dalasu, Teksas! Iako nije bila u potpunosti glasovno spremna, show je bio sjajan, kao i do sada. Benny Benassi zagrevao je publiku pre početka.
Madonna je izvela i "Love Spent", ali je tokom "Like A Virgin" jedan od fanova iz Zlatnog trougla povukao za ruku, te je pala. Fan je odmah izbačen sa koncerta, dok je Madonna nastavila da peva.
M se takođe izvinila publici zbog prethodne večeri

:zima2::zima2::zima2::zima2::zima2:
Nakon što je otkazala prvi koncert, Madonna je bila u mogućnosti da nastupi druge večeri u American Airlines Center-u u Dalasu, Teksas! Iako nije bila u potpunosti glasovno spremna, show je bio sjajan, kao i do sada. Benny Benassi zagrevao je publiku pre početka.
Madonna je izvela i "Love Spent", ali je tokom "Like A Virgin" jedan od fanova iz Zlatnog trougla povukao za ruku, te je pala. Fan je odmah izbačen sa koncerta, dok je Madonna nastavila da peva.
M se takođe izvinila publici zbog prethodne večeri

Zelim to da vidim. Verovatno je poludela!!!!!!!!!!!!!!!

A i ti fanovi nekad nisu normalni... :(

That's the crazy little game!
Mislim oni spavaju tu na ulicama i gladuju zbog nje (sto je slazem se potpuno nerealno i malo bolesno) i ona to zna,
ali u isto vreme ne podrzava to jer ona zeli da prenese poruku o kvaltetnom zivotu a ne zaludjenom... I onda su u sukobu
kad im je ona tu blizu. Ti zelis sto veci kontakt da uspostavis, a ona je u fazonu: ja sam ovde da otpevam, zabavim vas, pruzim
najbolji sou i da odete. Ali nije bas tako lako, ja svaki put kad sam je video na koncertu i kad te pogleda u oci jednostavno ne mozes
da se ne smejes od radosti... Ima mnogo cudan pogled, detinjast, zeljan necega, pun neke price i zivota.

Evo jedne moje slike sa koncerta i sa probe:

dscn1268u.jpg
dscn1156b.jpg

Poslednja izmena:
People are afraid to say what they want, that's why they don't get what they want!

tumblr_mb9ru1IZhk1rdpvfvo4_400.gif

Do not be afraid, I am not afraid of who you are.

tumblr_matzamSECp1rbai7eo1_400.gif

Tell me your stories, we can fly! Tell me your dreams, am I in them?

tumblr_lwgp3ymeBC1r18azjo1_400.gif

Back