Madonna

• Začetnik teme Začetnik teme @Xel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
:hahaha: :hahaha: Ovo na 2 snimku na Gang Bang nije do sad radila, samo sad tu izgleda da bi se pipkala i sa ovim :per:

Njega je hvatala i na Heartbeat. On je mnogo nizak!!!

2276401.jpg

ovo je slika kad krene da peva BTW
Pa vidis kako "monsters" jedu konzervisanu Madonnu :D Na savkoj konzervi je neki deo Madonne, spicasti brus, blond ambition rep, itd :lol:

Little monsters are being fed mass-produced canned food with contents that come from Bowie to Madonna. Now think of Imitation crab meat.

These very few seconds have more meaning than the entire BTW Ball Tour.

Madonna, always brilliant. As usual, you’ve got to keep your eyes opened to see the myriad of content a Madonna show has.

And she's not sorry :hahaha:
Najjace mi je kako posle toga hoce da umre od smeha!

A meni je najjace to koliki je ona pacenik, psihicki slucaj da posle 30 godina to isto radi neumorno i kao da je prvi put.
Forever Like a virgin. Ponekad se plasim da je shvatim. Ali njoj ne treba dijagnoza jer joj veoma dobro ide to sto radi.

let31.jpg

A meni je najjace to koliki je ona pacenik, psihicki slucaj da posle 30 godina to isto radi neumorno i kao da je prvi put.
Forever Like a virgin. Ponekad se plasim da je shvatim. Ali njoj ne treba dijagnoza jer joj veoma dobro ide to sto radi.

Fanovima se ovo svidja jedini sam ja crna ovca kome se ovo ne svidja :lol:

Pa da :lol: Msm ne znam..... menjam misljenje svakih 10 min
Ali sad kad gledam ovaj klip smejem se kao kreten zbog njene face posle toga "Uppss uradila sam to?? I don't give a! " :lol:

Pa ti fanovi su ono: Madonna je Bog, ako se skine i mi cemo!
Ali moze li neko ko neumorno 30 godina na neumorni i pobudnicki nacin eksploatise sebe da bude normalan.
Ona ima zdrave stavove i veoma mocne poteze i estetiku beskrajnu i perfekcionizam. Ali nesto drugo je nju guralo,
vidis da je niko zivi osim fanova ne voli. A to sto je uradila ima smisla za pesmu Human nature, to je veoma mocna pesma!

Pa ti fanovi su ono: Madonna je Bog, ako se skine i mi cemo!
Ali moze li neko ko neumorno 30 godina na neumorni i pobudnicki nacin eksploatise sebe da bude normalan.
Ona ima zdrave stavove i veoma mocne poteze i estetiku beskrajnu i perfekcionizam. Ali nesto drugo je nju guralo,
vidis da je niko zivi osim fanova ne voli. A to sto je uradila ima smisla za pesmu Human nature, to je veoma mocna pesma!

A i inace kazu da je publika bila najbolja tu u Istanbulu i sigurno ju je poneo trenutak inace ne znam da li bi to uradila!
Ma....posle svega It's human nature!!!!!!!
No Fear!

598441_10150996904190339_280343884_n.jpg

Boze, pa samo je pokazala sisu AGAIN! Videli smo to milion puta, nije nista novo. Ono sto odusevljava fanove je cinjenica da se ne menja i tim postupkom podseca na to sta je i ko je Madonna koju smo zavoleli uz Eroticu, BA... kao potpuno slobodnu osobu, a pre svega umetnika. Takodje i da joj nije zao i da bi opet isto uradila. Over and over and over....

Boze, pa samo je pokazala sisu AGAIN! Videli smo to milion puta, nije nista novo. Ono sto odusevljava fanove je cinjenica da se ne menja i tim postupkom podseca na to sta je i ko je Madonna koju smo zavoleli uz Eroticu, BA... kao potpuno slobodnu osobu, a pre svega umetnika. Takodje i da joj nije zao i da bi opet isto uradila. Over and over and over....

U pravu si :ok: :ok:

No other sound makes the hair stand up on the back of my arm.
All of the letters pushed to the front of my mouth and saying your
name is somewhere between a prayer and shout. And I can't
get it out.

51.jpg

Back