Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moram da je pohvalim za pevanje! A u prvom delu mi se ne svidja jer je previse, ali bas previse nasminkana. I obucena je kao nafurana beogradjanka koja je krenula na splav da luduje uz Seve i Seku sto je uzas. Ali razlika je sto Madonu ne cini odeca, tako dok je to Madonna - nema veze.
To su te sise! 
ali WTF je nestao 
Obozavam ovu pesmu!
Kako je mocan Confessions albumNe mogu ni njega da stavim na 2 mesto!
I Confessions je na prvom!
![]()
![]()
To su te sise!
P.s WTF gde si? Za ovu drugu izdajicu znam da je tu vidjam ga na faceuali WTF je nestao
![]()
GGW je podcenjena!
Pa sve Madonine kvalitetne pesme su podcenjene. Jer ona ima W.E. i cetvoro dece i turneju
pa ne moze i pesmama da se bakce. Po meni su podcenjene sve: Get together, Love spent,
ima ih milion, nema smisla da nabrajam. Ali fanovi je oznaju po tim pesmama a ne po 4 minutes,
Hung up i GMAYL.
![]()
ready to kill some wannabes…

When she showed her tit, the whole stadium went absolutely crazy. It was a truly amazing moment!!! Great reviews on tv from Turkish celebrities etc this morning. It was really really spectacular.

GIRL GONE WILD
![]()
Je li to ona Madonna sto je par sati pre toga zavijena u crno isla u crkvu?
Imala je nesto u boji koze ispod da bi mi mislili da joj je ispala sisa 
Ovo na 2 snimku na Gang Bang nije do sad radila, samo sad tu izgleda da bi se pipkala i sa ovim