Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Don't play the stupid game.

.I am stunned with all these videos. Madonna looks and sounds awesome. She is dancing and singing like there is no tomorrow. Giving all her luvin to us fans. All the while being true to herself. From a spectacular entrance: religious chants singing “Madonna is the mother of Jesus” in Latin, all in a beautiful but cathedral, populated by demons and monks in high heels, and Madonna entering as a woman in rage, ready to her over her live. To a spiritual apotheosis at the end with i’m a sinner, cyberraga, and like a prayer, where western and oriental spiritual beliefs come together in a psychedelic orgy of love, great music, and frenetic dancing. I love her so much for all she gives me. Maddy is the mother of God. She is my religion
Meni je ovo omiljeno:
for the very first time
![]()
A najjace je Brahim u stiklama!
Bas mi se svidja Express Yourself
Ona je IXIN (isus hrist car nazarecanski ili car izrailja, kako gde) ladno zamenila sa MDNA ....
A ovi u frigijskim kapama najladnije referiraju na stare anadolske i egipatske kultove boginja majki, izida, kibela i artemida .....
Dok je ona u ispovedaonici sa sve krunom koju nosi Madonna "spasiteljka grehova" (ona koja stoji na zmiji s polumesecom u pozadini u katolickoj ikonografiji) i puca u crkvu da bi uspela da iz nje izadje kao zena a ne devica (go wild, have fun) ..... shvati covek koliko je zapravo daleko od istinske emancipacije .... i koliko je navikao na tiraniju judeohriscanstva da je vise i ne primecuje ....
Dok su monasi, ispod mantija u stiklama .... sto referira ne samo na njihovu zensku stranu, vec i na zenski princip pasivnosti u meditaciji i odbijanja aktivnog ucesca u zemaljskim stvarima .....
A onda je obozavaju, jer ona stoji izdignuta na postolju iznad njih, iako se postolja neprestano menjaju ....
Omiljenii detalj su mi ovi demoni s gotickih katedrala, koji su izgmizali ispod crkve za vreme sluzbe ... to je tek prepuno simbolike ....
I na kraju Material Girl, usred sluzbe, it's all about power and money .... i preko jedne barokne tavanice, trougla kao simbola svevideceg oka i svetog trojstva koje svetli (a i ispred bine je jedan takav) preko andjeoskih truba i najava sudnjeg dana do srca ....
Ova turneja je SAVRSENA!Miljama daleko bolja od S&S

A ja obozavam pesmu.
Preteterujes!
U S&S se ni u jednom trenutku nije setkala, sve je bilo osmisljeno.
Ali ovde mora da se setka zbog ovog ogromnog trougla.
GGW je potpuno drugaciji od onoga sto sam hteo, i Gang Bang (mada je on tu negde). Ovo je prvi put da mi je lepsa pesma nego nastup.
U ostalom svaka turneja ima neku svoju ideju. S&S je bio sticky and sweet i sve je bilo kao neki candy galore,
MDNA je grandiozniji ali i mracniji. CNF je jednostavno najbolji
Za sad obozavam Express yourself, GMAYL, Human nature, Like a prayer, Vogue, Like a virgin. Ostalo posteno nismo ni videli.
A znam da kada sve to vidim i kada se sve filmuje da ce biti vrh.
Ne obozavas GGW?![]()
![]()
GGW joj je medju naj nastupima u karijeri!
E sad, u karijeri!!!?
Nije nimalo los, naprotiv.
Samo "Girls, they just wanna have some fun" i ona koreografija mi ne ide da je igraju u Notre Dame. Nekako ne volim kada se simbolika ne uklopi, a pesma i crkva imaju razlicitu. Taj nastup je trebao da bude nesto poput Hung up ili Give it to me. Ne znam, mozda lupam...