Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
She knows we want it, and we want it hard.
Evo pun qurac tih i mnogih drugih slika.
Samo nemoj slučajno da ti padne na pamet da ih sve ovde postaviš.![]()
![]()
Ne znam why so hate?
And if you less know, propustio si pozamasnu kolekciju ovih dana.
You suck!
Adele je mediokritet zato sto nikoga nije sramota da kaze kako je obozava.
Madonna je vise od toga (nemediokritet nije samo rebel kako kazes) jer ces odmah biti pogledan posebno ako volis Madonu.
I nista Madonna nije prestala da bude. Ona je samo odrasla.
Ali njen umetnicki izrazaj i zelja za posebnoscu se ne gasi.
Zao mi je ako bi ti da svet opet ludi za njom kao za True blue ili Like a prayer.
Pa ne ludi jer je Madonna sada nesto posebno, a Adele je ta za kojom svi lude (samo mislim da totalno drugi sloj ljudi, ako ne to onda bar totalno iz druge pobude, ludi za Adele nego za Madonom). Madonna je sada zrela, a oni su je penzionisali. Niko ne bi za nekim 30 godina da ide. Ali Madonna je veca od toga.
Moj smisao je da je jadno uporedjivati divu kao sto je Madonna za zvezdama poput Adele. Adele se sudi na osnovu 21, a Madoni na osnovu MDNA.
Sto je sramota. Madonna je imala toliko albuma i turneja da ne znam kako je ne vredja kada je neko poredi.
Valjda jer je sigurna u svoj olimpijski status, za razliku od tebe.
![]()
No forgiveness.
If you do your homework, baby I will give you more.
videh u prethodinm spotovima kako WTF kaze da je MDNA neuspeh...ja uopste ne mogu da shvatim jedno..sta je onda definicja uspeha??? adel?? koja ce mozda biti one hit wonder...ajde molim vas...nije MDNA njen najbolji album,evo ja ga vec skoro i ne slusam,ali ti posle 30 godina karijere mozes sebi da priustis malo propusta,i to da imats No1 album na Billbordovoj listi-e to je uspeh dragi moji
I ja sam u shoku!Da li su ljudi normalni? Neki tamo Justin Bieber uspeva da ima #1 pesme a ovakve M pesme nisu uspele cak da udju ni u top #1000
![]()
So, drive bitch!!!
Hocu Sorry na turnejiZaboravljena je ta pesma zbog Hung Up!
Nemam ja spotove. Samo neke diskutabilne filmiće koje sam morao da snimam kako bih imao pare za koledž. Ali to je iza mene.videh u prethodinm spotovima kako WTF kaze da je MDNA neuspeh...ja uopste ne mogu da shvatim jedno..sta je onda definicja uspeha??? adel?? koja ce mozda biti one hit wonder...ajde molim vas...nije MDNA njen najbolji album,evo ja ga vec skoro i ne slusam,ali ti posle 30 godina karijere mozes sebi da priustis malo propusta,i to da imats No1 album na Billbordovoj listi-e to je uspeh dragi moji
Seriously?
Seriously?
Zezam se.
Nemam ja spotove. Samo neke diskutabilne filmiće koje sam morao da snimam kako bih imao pare za koledž. Ali to je iza mene.
Nije bitno.![]()