Madonna

• Začetnik teme Začetnik teme @Xel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
sb_098.jpg

ova slika je predobra morao sam da okacim :D

cool obozavam ljude koji otvoreno pricaju o svojim fantazijama...hahah koji trip evo sad pocinjem da pisem o tome i pocinje mi pesma erotica na playeru hahaha
ja sam ispunio puno svojih fantazija bio sam te srece ;D imao sam partnerku koja je razumela moja madonnovske prohteve ali meni je grupni sex neostvarena fantazija

Trileru, ti zapocinjes drugo (set liste), a ni prvo nisi zavrsio (albumi).

Ja sam stigao do Bedtime Stories, posle Erotic-e koju smo samo ja i Blake komentarisali.

Po meni je Madonna na ovom albumu podejednako pokazala da je umetnica kao i na Ray of light. Spot i reci pesme Bedtime story su dobri, pokazuju unutrasnju snagu. Kako su iracionalni, a u stvari deo svakog coveka, zanosa. Kao da je iz svih skandala koje je pravila izasla prociscena a ne oslabljena.
Tu na scenu stupa Human nature koji to i treba da pokaze. Ova pesma dize moral, tera te da ides napred. Zato je obozavam, i u originalu i posebno na S&S jer je tu izrazeno I'M NOT YOUR BITCH, DON'T HANG YOUR SHIT ON ME.
Secret je takodje opstepoznata pesma i spot nije los. Iako je spora, ovu pesmu mogu da slusam samo kad sam raspolozen. Take a bow! Lepo delo, nekako bih i to pokazao kada bih nekoga upoznavao sa Madonom.

(ne mogu da prestanem da gledam)

Iz tog perioda najvise volim Human Nature i Secret :worth:
Ali opetttttt ja moram da kazem da mi se vise svidja S&S verzija za Human Nature :rumenko:
Ne mogu da se odlepim od te turneje.Its so sticky and Madonna is so hot and young here. :super: (Jedva cekam da vidim kako ce da izgleda na novoj turneji i u kakvoj ce formi da bude)

6qcn5s.jpg

Haha, pa bitno da započinjem diskusije. :mrgreen:
Ajde napiši i ti svoju setlistu, a ja ću o Erotici do koje sam stigao pre nego što sam napravio pauzu od foruma...
A mogu i Bedtime Stories pošto su povezani albumi...

ShowImage.aspx

Ahh, Erotica... Meni se lično i nije toliko svideo na prvo slušanje.
Taj neki jazz zvuk u pesmama kao što su Where Life Begins, Waiting, In This Life, Secret Garden nešto i ne volim preterano.
Ali sada volim ceo album i najčešće ga ceo pustim...
Erotica ima dobar bas i mnogo je dobra pesma... Fever je pesma koju sam odavno znao, još pre nego što sam bio fan.
Pored ove dve, omiljene su mi Deeper And Deeper, Rain, Bad Girl i Why's It So Hard.
A sviđaju mi se i Thief Of Hearts i Bye Bye Baby.

[/I][/B]

Back