Madonna

• Začetnik teme Začetnik teme @Xel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Američka pjevačica Cyndi Lauper je u intervjuu za PrideSource komentirala što misli o navodnom rivalstvu između Lady Gage i Christine Aguilere, te je dodala da je isti slučaj za nju i Madonnu. Iako su na početku Madonnine karijere svi bili ubjeđeni da će Cyndi Lauper biti uspješnija, Cyndi je priznala da joj je Madonna uvijek bila inspiracija.

- Što misliš o medijskom uspoređivanju Lady Gage i Christine Aguilere i njihovom navodnom rivalstvu?
Cyndi Lauper: Mislim da je zbog toga što sto su obje plavuše. Treba se prestati baviti s tim. Jednostavno ljudi nemaju dovoljno materijala da pišu u novinama. To je poput hrvanja - dobar i zao lik. Poput mene i Madonne.

- Sjećaš se ikakvih sukoba između tebe i Madonne?
Cyndi Lauper: Ne! Mora da se šalite? Ona je uvijek bila moja inspiracija. Uvijek sam mislila da je ona moja sestra od druge majke (smijeh) jer smo bile poput partnera u zločinu, u čudnom smislu. Kada sam vidjela spot 'Like A Prayer,' pomislila sam - to je to!

- Zbog toga što ste se osjećale na isti način?
Cyndi Lauper: Da, kao i svaka katolička srednjoškolka.

cel3.jpg

Prilozi

• -000-1.jpg
    -000-1.jpg
    34,8 KB · Pregleda: 4
Poslednja izmena:
Negde sam procitao da je Janet Jackson u americi poznata kao "queen of pop" pa jel' to istina ili samo njena zelja ?
Jel postoji rivalstvo na americkom trzistu izmedju nje i Madonne ?

Pre mislim da je to kao sto Vilijamsa neki zovu "king of pop" :think:

Sta zelis da kazes?

Pa lepo je kad neko dobro odradi pesmu neciju pa tog umetnika popularizuje na nasem prostoru ali kaze da ju je plagijalizovao a opet lose je kad to nasi samoproklamovani umetnici pokusavaju da sakriju plagijizam i jos to odrade na los nacin

recimo Zeljko Joksimovic je predobro obradio pesmu Is This Life od Whitesneak (Zena za sva vremena) znaci ekstra obrada ali ne volim sto je pokusao da sakrije da je plagijat to jest nije nigde zvanicno potrvdio da ju je plagijalizovao...

nadam se da si skontala sta htedoh da kazem :mrgreen:

Pa lepo je kad neko dobro odradi pesmu neciju pa tog umetnika popularizuje na nasem prostoru ali kaze da ju je plagijalizovao a opet lose je kad to nasi samoproklamovani umetnici pokusavaju da sakriju plagijizam i jos to odrade na los nacin

recimo Zeljko Joksimovic je predobro obradio pesmu Is This Life od Whitesneak (Zena za sva vremena) znaci ekstra obrada ali ne volim sto je pokusao da sakrije da je plagijat to jest nije nigde zvanicno potrvdio da ju je plagijalizovao...

nadam se da si skontala sta htedoh da kazem :mrgreen:

Skontao sam sta si htela da kazes.

Back