- Poruka
- 50.365
nikako Prince=Madonna !
Zanimljivo poredjenje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nikako Prince=Madonna !
nikako Prince=Madonna !
Ma naravno da ne..Naravno, nikako!
Pa ona i jeste *****,i sama je to priznala(nije li rekla da je spavala sa svima koji su joj pomogli u karijeri?)''Kada sam stigla u izdavacku kucu svi su me posmatrali kao k****, steglo mi se u stomaku, morala sam da nadjem snage da im pokazem da vredim, da nisam djubre. I sve zato sto sam zensko. To se nikada ne bi dogodilo Majklu ili Princeu''.
Ma naravno da ne..
God=Madonna
Pa ona i jeste *****,i sama je to priznala(nije li rekla da je spavala sa svima koji su joj pomogli u karijeri?)
Mislim da je prema Jacksonu postojao jak rasisticki stav tokom 80-ih,i '70ih od strane izdavackih kuca..
Jos 2002 se borio protiv Sonya zbog rasizma i sto su mu ukinuli promociju albuma..
I love MaDONNA!Velika ispravka!
Majkl je sam sebe gledao kao crnca i to je bio njegov veliki problem.
A Madonni su se svi smejali sto pokusava da uspe, da vidim da li se sad smeju.
I znas sta:
kada sam bez icega dodjes u grad kakav je NYC da bi uspeo i stojis na ulici bez igde ikoga naravno da bi bio spreman na sve. Tako da da: jeste spavala sa svima u svojoj borbi ka uspehu, i ne samo to: jela je ponekad iz kontejnera, zivela sa pacovima.
''Nije mi bilo bitno da li cu ziveti sa 5 muskaraca ili prati sudove celu noc - jedino mi je bilo bitno da pevam i da osvojim svet''. Ovo malo ko moze, mozes samo da joj se divis. Da to tako lako ide ne bi ona bila jedina Kraljica, tako da postedi me price i njenoj pokvarenosti i shvati da je to prica o hrabrosti.
I iskuliraj malo, zasto uopste dolas na temu MADONNA?
Ja sam samo jednom usao na temu Majkl Dzekson!!!

@ Annie - bas sam ja htela da postavim isti spot , kao da mi citas misli
Evo spota u kojem je po meni Madona najlepsa .....po ovom spotu i express yourself je najbolje pamtim
Ovo je za mene prava Madona

Madonina pesma na izboru za mis Srbije.
Madonina pesma na izboru za mis Srbije.
''Kada sam stigla u izdavacku kucu svi su me posmatrali kao k****, steglo mi se u stomaku, morala sam da nadjem snage da im pokazem da vredim, da nisam djubre. I sve zato sto sam zensko. To se nikada ne bi dogodilo Majklu ili Princeu''.
"je sigurna u to?"