Madonna

• Začetnik teme Začetnik teme @Xel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
''Kada sam stigla u izdavacku kucu svi su me posmatrali kao k****, steglo mi se u stomaku, morala sam da nadjem snage da im pokazem da vredim, da nisam djubre. I sve zato sto sam zensko. To se nikada ne bi dogodilo Majklu ili Princeu''.

''Kada sam stigla u izdavacku kucu svi su me posmatrali kao k****, steglo mi se u stomaku, morala sam da nadjem snage da im pokazem da vredim, da nisam djubre. I sve zato sto sam zensko. To se nikada ne bi dogodilo Majklu ili Princeu''.
Pa ona i jeste *****,i sama je to priznala(nije li rekla da je spavala sa svima koji su joj pomogli u karijeri?)
Mislim da je prema Jacksonu postojao jak rasisticki stav tokom 80-ih,i '70ih od strane izdavackih kuca..
Jos 2002 se borio protiv Sonya zbog rasizma i sto su mu ukinuli promociju albuma..

Pa ona i jeste *****,i sama je to priznala(nije li rekla da je spavala sa svima koji su joj pomogli u karijeri?)
Mislim da je prema Jacksonu postojao jak rasisticki stav tokom 80-ih,i '70ih od strane izdavackih kuca..
Jos 2002 se borio protiv Sonya zbog rasizma i sto su mu ukinuli promociju albuma..

Velika ispravka!
Majkl je sam sebe gledao kao crnca i to je bio njegov veliki problem.
A Madonni su se svi smejali sto pokusava da uspe, da vidim da li se sad smeju.
I znas sta:
kada sam bez icega dodjes u grad kakav je NYC da bi uspeo i stojis na ulici bez igde ikoga naravno da bi bio spreman na sve. Tako da da: jeste spavala sa svima u svojoj borbi ka uspehu, i ne samo to: jela je ponekad iz kontejnera, zivela sa pacovima.

''Nije mi bilo bitno da li cu ziveti sa 5 muskaraca ili prati sudove celu noc - jedino mi je bilo bitno da pevam i da osvojim svet''. Ovo malo ko moze, mozes samo da joj se divis. Da to tako lako ide ne bi ona bila jedina Kraljica, tako da postedi me price i njenoj pokvarenosti i shvati da je to prica o hrabrosti.
I iskuliraj malo, zasto uopste dolazis na temu MADONNA?
Ja sam samo jednom usao na temu Majkl Dzekson!!!

Poslednja izmena:
Velika ispravka!
Majkl je sam sebe gledao kao crnca i to je bio njegov veliki problem.
A Madonni su se svi smejali sto pokusava da uspe, da vidim da li se sad smeju.
I znas sta:
kada sam bez icega dodjes u grad kakav je NYC da bi uspeo i stojis na ulici bez igde ikoga naravno da bi bio spreman na sve. Tako da da: jeste spavala sa svima u svojoj borbi ka uspehu, i ne samo to: jela je ponekad iz kontejnera, zivela sa pacovima.

''Nije mi bilo bitno da li cu ziveti sa 5 muskaraca ili prati sudove celu noc - jedino mi je bilo bitno da pevam i da osvojim svet''. Ovo malo ko moze, mozes samo da joj se divis. Da to tako lako ide ne bi ona bila jedina Kraljica, tako da postedi me price i njenoj pokvarenosti i shvati da je to prica o hrabrosti.
I iskuliraj malo, zasto uopste dolas na temu MADONNA?
Ja sam samo jednom usao na temu Majkl Dzekson!!!
I love MaDONNA!:mrgreen:

The Los Angeles Film Festival proslaviće 25 godina najpoznatijeg filma rediteljke Susan Seidelman, romantičnu komediju "Očajnički tražeći Suzan" iz 1985. godine, koja je obeležila početak Madonnine glumačke karijere. Ovo je i danas jedan od najznačajnijih filmova u ne-tako-slavnom glumačkom opusu kraljice popa.

Seidelmanova je tražila nekog originalnog sa njujorške scene, ko bi bio pandan liku Roberte. "Poznavala sam New York u njegovu muziku i podzemlje", kaže Susan. "Čula sam za Madonnu. Živela je u mom komšiluku."

Madonna je tek započela put ka svetskoj slavi, zahvaljujući prvenstveno tv mreži MTV, ali u vreme kada je otišla na audiciju za ovaj film, još uvek nije bila popularna.

Kada je 1984. godine započelo snimanje, budno oko javnosti još uvek nije pratilo Madonnu u tolikoj meri, pa su ulice New Yorka bile dostupne za glumce, bez paparaca i fanova koji ganjaju.

"Negde pri kraju snimanja filma, njen album 'Like A Virgin' je izašao i odjednom se našla na naslovnici magazina 'Rolling Stone' i počela je da privlači ogromnu pažnju" kaže Seidelmanova.

Pred samu premijeru, ekipa filma bila je pomalo zabrinuta zbog tolike popularnosti tada 27-ogodišnje Madonne. "Da li će nam to ići u korist ili u štetu?" pitala se Susan. "Na kraju, film je opstao sam po sebi, uhvatio je duh vremena. Mislim da su ljudi odgovorili na to."

la39.jpg

Njene sve turneje su odlicne, ali ona koja joj je definitivno zakucala najvece ime u svetu muzike je Confessions tour. Ovo nije turneja, ovo je remek delo, mogao bih o Confessions turneji da pricam mnogo, jednostavno je savrseno, i kada za puno godina stigne nova tehnologija, nove najvece zvezde, ljudi ce pogledati sta je Madonna ovde iznela i shvatiti da bolje ne moze, ili bi bar trebali.

Back