Madonna

• Začetnik teme Začetnik teme @Xel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
_664099_madonna_as_evita_pa150-1.jpg

Ruke i vrat odaju godine svakom coveku i tu operacije tesko mogu pomoci.
A jos ledja kad videh ...
U svakom slucaju haljina joj je veliki promasaj ...
Inace mislim da preteranim vezbanjem ruke joj dodju jos grublje nego sto bi joj bile da se toliko ne opterecuje fizikalijom, ne mislim da ne treba uopste daleko od toga ali ona ide u krajnost, ruke joj cak dodju muske ...uzasno gubi na zenstvenost sto je po meni ruzno ...

MadonnaDM2606_468x737.jpg

Ja se izvinjavam ako cu nekog uvrediti, ali Madonu ili shvatis ili ne, ili jesi osobenjak ili nisi. Poenta je da njoj ne pada na pamet da prestane da vezba koliko god joj ruke bile ruzne. Poenta je da namerno obuce brus i gace na turneji u svojih 50. godina, preskoci uvijacu 50 puta odjednom i peva, i lepo svima zapusi usta. To je osecaj za koji se Madonna bori, koji poklanja svojim fanovima. Lepo nas je poznavala da budemo da uspemo na pravi nacin u svom zivotu u pesmi Let it will be. Ona je uspela na taj nacin, bilo je sve gore i gore dok nije ugledala svetlost. To je toliko iskustvo da skandal i glasine koje kruze oko nje i njenih nastupa postaju sporedna stvar, Madonna uziva u njima jer joj pricaju price koje je ona napisala. "Zar ne znate za to da zivim za to da ljudi odu kuci i pricaju!?" - ovako se obratila svim onima koji imaju nesto lose da kazu.

Back