Madonna

• Začetnik teme Začetnik teme @Xel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
MADONNA-1.jpg

Ljudi koji saradjuju s Madonnom uvek kazu da je jako stroga, profesionalna, pedantna, ali u isto vreme opustena, normalna, zabavna. Mozda je sve to izmedju ostalog i cini tako sjajnom licnoscu, bukvalno jednistvenom na polju muzike i sire.

A jos ledja kad videh ...
U svakom slucaju haljina joj je veliki promasaj ...
Inace mislim da preteranim vezbanjem ruke joj dodju jos grublje nego sto bi joj bile da se toliko ne opterecuje fizikalijom, ne mislim da ne treba uopste daleko od toga ali ona ide u krajnost, ruke joj cak dodju muske ...uzasno gubi na zenstvenost sto je po meni ruzno ...

MadonnaDM2606_468x737.jpg

Ova slika je cist fotoshop :ok: kada su u pitanju ruke . Meni je to i vise nego ocigledno , ruke su toliko vestacke i te umetnute tamne linije da se iskazu misici. Misice ima i vezba puno ali mlitavosti nema nigde :ok:

Prelepo ..[SUP]morala sam da ponovim [/SUP]

[/SPOILER]

Ova slika je cist fotoshop :ok: kada su u pitanju ruke . Meni je to i vise nego ocigledno , ruke su toliko vestacke i te umetnute tamne linije da se iskazu misici. Misice ima i vezba puno ali mlitavosti nema nigde :ok:

:think: mozda i jeste fotosop ali ipak je opste poznata cinjenica da ljudima koji su se u mladosti bavili sportskom aktivnoscu (da ne kazem preteranim vezbanjem) u starijim godinama "popuste" misici i da oni postaju opusteni ... tako da verujem da jeste ova slika fotosop ali ce je ovaj fotosop zadesiti kad-tad u stavrnom zivotu :D

Back