Madonna

• Začetnik teme Začetnik teme @Xel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Malo pre sam razgovarao sa Madonnom preko Skypa ... bas smo se raspricali :telefon: :zskace:

madonna-sticky-and-sweet-tour-pictures.jpg

http://3.***************/_3Cq89gbL9SE/SV9TgxcaFeI/AAAAAAAAKno/pBuCRW0UDDo/s400/madonna18.jpg
swimchords.jpg

madonna%20guitar.jpg

MadonnaGuitarAP_468x645.jpg

Madonna_guitar_7809_m.jpg

umadge.jpg

:slika:

Uzgred mislim da na ovoj slici ovo nije Madonna

article-0-034416B8000005DC-70_468x582.jpg

RTS-ov Dnevnik u 20:30 je cudo :) Tu moze mnogo zanimljivih stvari da se cuje. Nisu nista zlokobno komentarisali, ovo sto sam napisala samo malo opsirnije i pustili su sliku kako se secka sa cerkom kroz neko njihovo naselje...

Lokalni bend i hor pevali su pesme hvaleći Madonu za vreme njene posete centru za sirotišta. Yacinta Chapomba, direktor centra koji je finansiran od strane same Madone, izjavila je da lokalno stanovni[tvo gleda na Madonu kao na svoju majku!
''Zahvalni smo ti za ovakav gest'' - rekla je Madoni. ''Narod ovog kraja vas gleda kao svoju majku!''
Oko 8000 siročadi i ugrožene dece dolazi u centar da se hrani, da uči i da se odeva. Centar je otvoren i za mnoge starije ljude koji tu dolaze na ručak.
Madona je u Malavi stigla u ponedeljak, kada je položila prvu ciglu za izgradnju $ 15 miliona vredne skole, a Malavi je napustila u petak (9.april).

Back