Madonna

• Začetnik teme Začetnik teme @Xel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
madonna_wideweb__430x346.jpg

E kada biste znali koliko sati i dana ja provodim gledajuci i slusajuci Madonnu i cekajuci od jutra do veceri da budem u prvom redu na koncertu, da osetim energiju i moc njene licnosti... Sve ovo sto ste ovde pisali sam apsolvirao milion puta. Nego veoma je popularna ovde otkad sam postavio onih pet klipova sa savrsenim performansima pre nekoliko dana.
Evo jos dva.

Da,da trikoi joj savrseno stoje...:heart:
Lurdes je original Madona...:D

Nasla sam i jednu sliku kako vide Madonu za par godina ali necu to da postavljam jer je,nazalost,katastrofa od slike...:(

Naravno da ste je voleli, Madonna je sinonim za zivot koji dise punim plucima, koji je ostvaren i afirmisan sa svakog aspekta. Uvek cu je slusati i kad prestane da se bavi muzikom i ostari, postoji jos mnogo dobrih stvari ali se uvek vratim Madoni, ona nije samo muzika...

E kada biste znali koliko sati i dana ja provodim gledajuci i slusajuci Madonnu i cekajuci od jutra do veceri da budem u prvom redu na koncertu, da osetim energiju i moc njene licnosti... Sve ovo sto ste ovde pisali sam apsolvirao milion puta. Nego veoma je popularna ovde otkad sam postavio onih pet klipova sa savrsenim performansima pre nekoliko dana.
Evo jos dva.

:hahaha: ja nisam ni video taj tvoj post ...
A sto se tice tog apsolviranja ... ta recenica sto si je napisao me uzasno podseca na starije koji pokusavaju ispasti sveznalice :roll:

Ne brini, I'm gonna avoid that cliche!
Bio bih previse naivan da sam poslao tu poruku i da nisam znao kakve ce biti reakcije, podsvesno sam to i zeleo. Madonna to radi ceo zivot.

Back