Madonna

• Začetnik teme Začetnik teme @Xel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
192378.jpg

Sa premijere "I am because we are" sa jednom od mojih omiljenih glumica Sharon Stone :heart:

Prilozi

• 52007147.jpg
    52007147.jpg
    10,5 KB · Pregleda: 2
  • 52007267.jpg
    52007267.jpg
    9,1 KB · Pregleda: 4
  • 52007989.jpg
    52007989.jpg
    11,1 KB · Pregleda: 5
  • 52008164.jpg
    52008164.jpg
    8,5 KB · Pregleda: 3
  • 52008718.jpg
    52008718.jpg
    8,3 KB · Pregleda: 7
Ja mislio ona nikad nije pušila (cigarete). Lame, ali morao sam. :D
I ja mrzim cigarete. Ne izlazim sa devojkama koje puše.
Video sam negde i da nikad nije probala drogu. Aj da joj verujem.
To mi je logično jer mi ona deluje kao neko ko mnooogo voli sebe i ne bi uzimala ništa što bi joj škodilo.
Pa ona manijakalno vežba jer je naumila da ne ostari. Pije samo specijalnu vodu sa jednog izvora u Izraelu koju joj šalju gde god da se nađe. Pročitao sam i da spava umotana u plastičnu foliju i tako se topi dok spava, što mi deluje kao dobra ideja, ali pitaj Boga šta je od toga istina... :p
Ne može se zaustaviti starenje nikako.
Čim ljudi tako preteruju neminovno postaju freaky.
Pa vidite ruke na šta joj liče, horor, ili Majklova faca od '01.
Age gracefuly people...

Ma zar je moguce da verujes u novinarske patke, ma daj sto bi Majkl rekao da ja kazem da nocu jedem kokoske niko mi ne bi poverovao , ali da to pisu novinari svi bi pomislili da je to istina .... mada donekle i razumem novinare jer greota bi bilo da o nekome kao sto je Madona ili on bio ne napisu ekstremne fantazije i tako zarade :) ...

Ono zbog cega se dvim Madoni je to da umesto da se nervira , on jos vise voli da ih pali ,... iz svega toga ona ume da izvuce korist. Pa ona je prva koja je rekla novinaru daj slikaj me u trenerkama , bez sminke i neisfenirane kose kako vozim bicikl jer nije mi zanimljivo da me uvek vide i fulu , tako nesto ne secam se tacno .... od toga ima visestruku korist.
Posto je dugo javna tj asocijalna licnost videce da li je svet pre i posle 30god isti, onda kako reaguju na nju , imace reklamu ,..... i jos mnogo toga , ali cinjenica je da "ljude" toliko moze da sokira kada ugledaju njene fotke bez sminke kako vozi bicikl u adidas trenerkama u kojima je mozda uslikana tri puta :roll::lol: , kao da su otkrili Ameriku :lol:

Sto se tice ruku , pa ja ne znam ko jos moze da poveruje da te slike nisu cist fotoshop ;)
Ona dosta trenira i ima misicave ruke, telo,... ali je sva zategnuta , najbolji primer je recimo koncert , tu joj ne bi dala vise od 30god.

Inace zanimljivo da ste nepusaci nekoliko vas koliko videh kao i da vam smeta dim. To za smetnju vam se pridruzujem a za pusace ne mogu jer me hoce :)

Evo za danasnji dan slike gde mi je bila najlepsa :D

Madonna je imala najviše puštanih pesama na području Ujedinjenog Kraljevstva.

Pevačica, čiji je prvi singl u Kraljevstvu bio "Holiday" iz 1984., pobedila je Beatlese i Robbieja Williamsa.

Na četvrtom mestu liste radija BBC 2 je grupa Queen, a na petom Take That.

Lista je napravljena na osnovu broja puštenih pesama iz perioda od 2000. do 2009. na radio-stanicama, tvu, kao i na javnim mestima, uključujući pabove, klubove i prodavnice.

Madonna je jedini ženski solo izvođač koji je dospeo u Top 10.

MOST-PLAYED OF THE DECADE
1. Madonna
2. The Beatles
3. Robbie Williams
4. Queen
5. Take That
6. Sugababes
7. Elton John
8. Elvis Presley
9. Abba
10. Coldplay
Source: PPL

- Kažnjena sam što imam seksualni život, što uživam u njemu i što kažem da uživam – rekla je Madonna. - Kada objavite knjigu kao što je "Sex", morate da se suočite sa mnogo besa. Ja sam s tim morala da se suočim i zato što pop zvezde ne smeju da imaju svoje mišljenje, nego moraju da se trude da ostanu popularne i da rade samo one stvari koje im u tome pomažu. A kada pređete dozvoljenu liniju, svi polude. Novinari su se raspisali o udarcima, bičevima, sadomazohizmu i sličnom. U redu, postoji nekoliko takvih fotografija, ali knjiga ima 128 strana, a oni su opisali samo tri. Da razjasnim jedno: ne mislim da je poenta u spavanju sa što više muškaraca ili žena. Poenta je da se osećate slobodno onakvima kakvi jeste, bez obzira na to da li ste homoseksualac, ili ne znam ni ja šta.

Back