Madonna

• Začetnik teme Začetnik teme @Xel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
@criss-angelOVA DEVOJKA
Naravno da znam da to nije istina, samo sam napisao onako, ako niste znali šta se sve piše, nebuloze... :p

@Trinitty
Prava je kraljica na tim slikama... :ok:

@Pokelpo
Čuo sam navodni original "Frozen" od te belgijske grupe (podsetio si me tom obradom koju si postovao).
Pravo da ti kažem, veze nema jedno s' drugim!
A i pročitao sam da kad je belgijski narod pitan koja pesma im se više sviđa oni su rekli Madonnina, a da za taj "original" nikad nisu čuli... ;)
(Ta druga pesma se ne zove Frozen.)

samo erotica
samo erotica
i samo erotica, sta ce vam drugo ...

salim se, mnogo je volim!
tj postujem i cenim; ostavila je veoma jak utisak na mene, koji i dalje pulsira jednakim intezitetom, istom jacinom.
ko sto rekoh, ne slusam je u toj meri da mogu reci da je uopste slusam, prelistan je mp3 par puta, al ja mislim samo o erotici ^^
kako god, ta zena je u smislu celokupnosti, fenomena, zenske figure, pop vrha jedna velika bomba.
nema bolje ...
*stoji mi plakat na vratima, koji sam dovukla blatnjav, po olujnoj noci.
neredovno sedim naslonjena o njih, pa pocnem da razmisljam o njoj.

ovaj sto je promovisao turneju.

zoom_madonna_plakat_2009.jpg

Samo licemeri mogu napadati Madonnu zbog knjige Sex. Hvala joj sto je tako hrabro iznela svoje fantazije i ohrabrila mnoge ljude, posebno zene da budu vise samosvesne i da se ne stide onog sto osecaju, vole i zele.

neprikosnovena!
pravi put u sexualnu fantaziju. ultra-deskripcija, tekstovi, slikovnica, pisma, sa sve bujnom podlogom socnih zargonskih izraza.
prirodno, bezgranicno, slobodno, mastovito, onako kako jedan sex i izgleda.

samo erotica
samo erotica
i samo erotica, sta ce vam drugo ...

salim se, mnogo je volim!
tj postujem i cenim; ostavila je veoma jak utisak na mene, koji i dalje pulsira jednakim intezitetom, istom jacinom.
ko sto rekoh, ne slusam je u toj meri da mogu reci da je uopste slusam, prelistan je mp3 par puta, al ja mislim samo o erotici ^^
kako god, ta zena je u smislu celokupnosti, fenomena, zenske figure, pop vrha jedna velika bomba.
nema bolje ...
*stoji mi plakat na vratima, koji sam dovukla blatnjav, po olujnoj noci.
neredovno sedim naslonjena o njih, pa pocnem da razmisljam o njoj.

Ti mi čitaš misli. :p Ovaj spot moram da gledam čim uplatim normalan net.
Video sam da ga je režirao Fincher (kao i Who Is It i Express Yourself) i samim tim mora da je dobar. :D

Što se tiče postera ja sam dogurao do 3 Majklova i 2 Madonnina. :lol:

Back