Madonna

• Začetnik teme Začetnik teme @Xel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Umesto da su zene zahvalne Madonni sto im je kroz svoju muziku, koncerte, knjige i sl. ohrabrila da budu svoje, da se ne stide svojih zelja i onoga sto osecaju, one su je neretko napadale sto je grozno.

madonna_01.jpg

Meni je "Ray Of Light" mozda i njen najbolji album.

To sam reko 5 puta već na temi... :mrgreen:
I meni. Nego do sad sam sa njega slušao samo 5 pesama, sad sam uzeo ceo da ga slušam... I to ceo dan.
Te ostale pesme nisu pisane da budu hitovi, ali su vrlo zanimljive, ambijentalne, elektro, jedinstvene, bar što se Madonne tiče...
Mislim da i Paradise (Not For Me) pripada po žanru ovom albumu, iako je na Music...
Od manje poznatih sa albuma izdvojio bih Skin, Mer Girl, Candy Perfume Girl, i nenormalnu Shanti/Ashtangi! ;)

A najbolje pesme na albumu su Drowned World/Substitute For Love i Frozen!
Frozen je izvikana i popularna, nama ko je ne zna; i možda joj je to i najbolja pesma u karijeri,
ali Drowned World je baš onako autobiografska i predstavlja njen preobražaj iz kurave u majku! :p

Meni je "Ray Of Light" mozda i njen najbolji album.

Da se ne ponavljam ,ali ajde, moj omiljeni album i omiljena stvar "Power of Goodbye" :heart: Mada moze i Frozen i Ray of Light i takooooooooo........... Kada bih samo mogla da se odlucim :)

Kada sam prvi put cula Hard Candy, bila sam u fazonu "sta je bre ovo!?", mada kako sam ga sve vise slusala sve mi se vise svideo :) Miles Away, ah... :heart:

A tog tipa od koga je ukrala Frozen, nesto ne vidjam na top listama, a ;)

Poslednja izmena:

Hmm... Prvi put gledam ovo...
Ovde ima SVAŠTA da se vidi... Čudi me da nije zabranjeno na YT. :lol:
Između ostalog demonstrira blowjob i sama kaže za sebe da nije ni najbolja pevačica, niti plesačica...
But she's got what it takes to be a star.

Hmm... Prvi put gledam ovo...
Ovde ima SVAŠTA da se vidi... Čudi me da nije zabranjeno na YT. :lol:
Između ostalog demonstrira blowjob i sama kaže za sebe da nije ni najbolja pevačica, niti plesačica...
But she's got what it takes to be a star.

Opasno radi ******** :D Preporucujem ti da odgledas film "Truth Or Dare" i bice ti jasno zasto je Madonna to sto jeste, br.1 kad su zene u pop muzici u pitanju :)

Back