Madonna

• Začetnik teme Začetnik teme @Xel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
wow20281429.jpg

Ja sam je uglavnom branila na MJ temi, pa cu i ovde dodati neko svoje misljenje... Nijedna pevaljka od ovih danas joj nije ni do kolena...To stoji!
Papa don't preach i Like a prayer su mi bez daljnjega omiljene!
Dopadaju mi se i Vogue, La isla bonita, Frozen, Hung up...

A sto se Madoninog izgleda tice...

Ova frizurica joj je bila mnogo slatka!
madonnapapadontpreachitaliansdoitbetterpic.jpg
madonna7.jpg

madonna.jpg

Ovde je bila jako glamurozna! Volela bih da je uvek takvu pamtim.
Madonna%20-%20Vogue.jpg

A kad je 2005 izasao spot Hung up, ja sam bila zaprepascena... Svaka cast! Onoliki treninzi daju efekat! Dobro izgleda, dobro se drzi!
madonna_narrowweb__300x4470-1.jpg
madonna2-1.jpg

A i kao crnka me je opcinjavala, kao mala Frozen sam obozavala! Secam se da sam trazila reci jednoj devojci da mi ispise!
frozenrz2-1.png
madonna-3-1.gif
Kraljica, to stoji, postujem njen rad, i zaista, nemam sta lose reci, zena zna sta radi!
Slabije je slusam, samo par njenih pesama, ali kad je na TV-u, ne okrecem!! :)
Kraljica promena, pored naseg kralja MJ-a :):worth:

"Oduvek sam volela Madonnu i divila se njenoj otvorenoj seksualnosti. Bila sam isuviše mlada kada je izašla knjiga 'SEX', ali kada sam je videla, pomislila sam: 'Wow'.
Ako je tako želela da se izrazi, onda u redu. Da li bih i ja pokušala tako nešto? Pa, nikad se ne zna..."

Leona Lewis, Digitaly Spy

"Moje ikone stila su osobe koje su stalno inovativne, često menjaju svoj imidž i zvuk svoje muzike, a Madonna je zasigurno jedna od njih. Neverovatno je gledati je tokom svih ovih decenija - ona se stalno vraća sa novim idejama."

Naomi Campbell, magazin PEOPLE

HOT! Najlepše joj ovako... ;)

Ja sam je uglavnom branila na MJ temi, pa cu i ovde dodati neko svoje misljenje... Nijedna pevaljka od ovih danas joj nije ni do kolena...To stoji!
Papa don't preach i Like a prayer su mi bez daljnjega omiljene!
Dopadaju mi se i Vogue, La isla bonita, Frozen, Hung up...

A sto se Madoninog izgleda tice...

Ova frizurica joj je bila mnogo slatka!
madonnapapadontpreachitaliansdoitbetterpic.jpg
madonna7.jpg

madonna.jpg

Ovde je bila jako glamurozna! Volela bih da je uvek takvu pamtim.
Madonna%20-%20Vogue.jpg

A kad je 2005 izasao spot Hung up, ja sam bila zaprepascena... Svaka cast! Onoliki treninzi daju efekat! Dobro izgleda, dobro se drzi!
madonna_narrowweb__300x4470-1.jpg
madonna2-1.jpg

A i kao crnka me je opcinjavala, kao mala Frozen sam obozavala! Secam se da sam trazila reci jednoj devojci da mi ispise!
frozenrz2-1.png
madonna-3-1.gif
Kraljica, to stoji, postujem njen rad, i zaista, nemam sta lose reci, zena zna sta radi!
Slabije je slusam, samo par njenih pesama, ali kad je na TV-u, ne okrecem!! :)
Kraljica promena, pored naseg kralja MJ-a :):worth:

:klap:

A i ja je dalim na dve Madonne, staru i novu, tu negde oko Ray Of Light koji mi je omiljen...

He, zanimljivo stanoviste, ja na nju nikad nisam tak gledala (a Ray of Light mi je omiljeni album). Doduse ja i nisam neki kriticar jes se odusevim kao kuce sta god da ona uradi. Pored Confessions sam bukvalno prosla ( Jump je ok stvar, ali nista spektakularno) ali Hard Candy me je oborio s nogu - Miles Away mi je omiljena, placem kao kisa svaki put, pa Candy Shop, 4 Minutes (iako mi onaj Timberlejk skace po zivcima), Devil Wouldn't Recognize You, She Is Not Me, Give It 2 Me...

Na njene albume vise gledam kao na razvojne faze, jer iskreno da je 25 godina snimala isti album zabrinula bih se za njeno mentalno zdravlje :)

Poslednja izmena:

Back