Madonna

• Začetnik teme Začetnik teme @Xel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stajao sam sa ortakom iza ograde jer je njegova sestra htela da je čuje, inače nikad ne bih otišao.
znate u čemu je razlika izmedju Madone i Majkl Džeksona?
e pa, svira ona prvih 5-6 pesama sve ili nove, ili remiksi starih i smara, smara, smara, a onda krene samo početak 'Billie Jean' i većina ljudi se oduševi. kralj.

:lol: Nisam bila na koncertu i ne mogu ništa da komentarišem, ali ovaj opis mi mi deluje vrlo verovatno. Što nije bar otpevala tu Billie Jean pesmu do kraja...

Znaci dobro je sto nisam isao. U stvari hteo sam da idem jer je to ipak spektakl, ali sam se iznervirao kad sam video set listu. Ne znam da li je mogla levlje pesme da nadje...

stajao sam sa ortakom iza ograde jer je njegova sestra htela da je čuje, inače nikad ne bih otišao.
znate u čemu je razlika izmedju Madone i Majkl Džeksona?
e pa, svira ona prvih 5-6 pesama sve ili nove, ili remiksi starih i smara, smara, smara, a onda krene samo početak 'Billie Jean' i većina ljudi se oduševi. kralj.

:klap::klap::klap::bye:
Bravo, care :bye: Mrzim kada ih porede.

...elem: na koncert smo išli (više) zbog naše ćerke,(manje) zbog nas a sa ubeđenjem: jedna je Madona, i voleo je ili ne voleo- to treba videti...
Utisci: pevačica je nešto malo bolja od mene ali je koncert bio spektakl, 'teli NEKI DA PRIZNAJU ILI NE!

P.S. meni je istina najinteresantniji deo bio u onoj pauzi od sat vremena (od 9 do 10h dok smo čekali da se kraljica pojavi)...Elem- trebalo je videti kakaV je skandal nastao kad se pojavilo "mladi" naraštaj porodica Karić, uključujući i onog debelog Karića- prvog muža Jelene Karleuše...Kad su shvatili da bivša snajka sedi u redu gde su valjda oni trebali da sede- e, tu je nastala pometnja...:mrgreen:

Man: [from the Wish Come True Foundation] I know, I'll bet you'd like to meet Madonna, huh?
Kenny: [rapid-fire mumbling]
Man: What was that?
Kyle: He said Madonna is an old, anorexic whore who wore out her welcome years ago and that now she suddenly speaks with an Brittish accent and she thinks she can play guitar and she should go **** herself.
http://www.imdb.com/title/tt0761289/quotes
:lol::lol::lol:

Poslednja izmena:
uhhh...

prvo, Madona nije pevačica, madona je šou program, institucija
drugo, sigurno niko nije išao zbog spektakularnog vokala i izliva emocija
treće, njen svaki koncert je u milimetar isti na celoj turneji, dakle možeš na pitanje kakav je bio koncert da kažeš Isti ko i onaj u Londonu... I Rimu... I Varšavi... samo neupućen čovek može da bude nešto neprijatno iznenađen i šokiran
četvrto, set lista jeste malo usrana za ovu turneju, al glavne stavri su tu... u 2 sata sata stane milion momenata i efekata... e, sad, možda je malo preterano ciganisanje u tom smislu, al ipak...
peto, dakle definitivno je spektakl svoje vrste, može da priča šta ko hoće, al jedno žena zaslužuje - respekt

Ja sam ostala bez teksta! Meni je koncert bio vrh, a ja se njoj iskerno divim, zena je institucija za sebe! Kada je krenula sa Like a prayer najezila sam se i kernuse mi suze na oci. Jedino me smori jer nije pevala Material girl, ali je jednom prilikom izjavila da ne voli tu pesmu :) Dva sata sam stajala ispred bine bez teksta i upijala svaki senkund. Vredelo je.

Back