Macut: Srbija veoma blizu članstva u EU

Ja ne znam ko još EU ozbiljno shvata
Tan2025-10-1510173906_9.jpg

Најновије / 15.10.2025.
Извор: Танјуг
Председник Републике Србије Александар Вучић изјавио је да је за Србију чланство у Европској унији стратешко опредељење и приоритет спољне политике, као и да се то неће мењати до следећих избора, али да верује ни после тога.

Mazut verovatno misli na to što smo otvorili 22 poglavlja od ukupno 35. Samo je "slučajno" zaboravio da pomene da smo od ta 22 uspešno do sada zatvorili 2 ;)

(inače, zadnje poglavlje smo otvorili pre ravno četiri godine, od tada je sve zamrznuto i stoji)

Sendvičari ne znaju ništa o poglavljima. Oni veruju kako je Srbija uradila sve što je traženo ali da nas ne žele. Ovo izlaganje je samo dodatno učvršćivanje te manipulacije. To je pre svega namenjeno za njih, ne za pametne ljude.

Ako ništa drugo, Macut je optimista. Osim ako se ne rade neki politički dilovi iza leđa javnosti, što, koliko smo videli kroz istoriju, nije nemoguće - pa je stvarno tako. (ChatGPT kaže da je trenutno oko 50%-60% posla oko pristupa obavljeno.)
Odista? A koliko je to “bilo obavljeno” kad je vaša ljubljena Deutschland primila Rumuniju i Bugarsku koje su tada imale niži GDP i od Srbije?

Uvesti sankcije Rusiji, zvanicno se odreci Kosova, obezbediti Rio Tinto policijom i vojskom da prione iskopavanju litijuma i procenat obavljenog ide na 53%.
Pokloniti generalstab, primiti emigrante teroriste koji su visak u EU, dati prostor za odlaganje otpada i vec smo na 55%.
Ko prezivi pricace.
Ajde manje foliranja, pokaži gde si to tako negodovao kad je Tadićije Pokorni prodao Titin bombardovani “Maršalat” da bi se tu napravila američka ambasada.

P.S. Bez pozivanja na AV, zašto TADA NISI NEGODOVAO? Titin Generalštab, i isto tako TitinMaršalat”.

Uvesti sankcije Rusiji, zvanicno se odreci Kosova, obezbediti Rio Tinto policijom i vojskom da prione iskopavanju litijuma i procenat obavljenog ide na 53%.
Pokloniti generalstab, primiti emigrante teroriste koji su visak u EU, dati prostor za odlaganje otpada i vec smo na 55%.
Ko prezivi pricace.
vec se srbija odrekla kosova samo sto nam nisu objavili, oni i guraju rio tinto i daju generalstab i jedino sto ne znam da li nam prodaju djubre...

Odista? A koliko je to “bilo obavljeno” kad je vaša ljubljena Deutschland primila Rumuniju i Bugarsku koje su tada imale niži GDP i od Srbije?
Bolje pitanje je zašto Srbija ima danas manji BDP od Bugarske i Rumunjske?
Ja bi se na tvom mjestu više bavio time zašto Crna Gora ima veći per capita od vas.. Bugarska i Rumunjska su za vas svemirski brod, a za vas prekodrince perpetuum mobile.

Sta je bilo maca pojela jezik,ipak je nasladjivanje
Za tebe je stvarnost pobijedila i prije nego što je počela..
Na moje iznesenu činjenicu kako vam je bdp per capita manji i od male Crne Gore, ti mene pitaš da što se miješam.
Ne znači li to da bi bilo bolje da ovo pitanje koje si mi uputio, uputiš sebi? 🤣

Javi se nakon što se prvo dogovoriš sam sa sobom ;)

Back