крсташ
Veoma poznat
- Poruka
- 10.557
Наравно да јесте и о томе сам писао мало раније на овој теми.Р36 је нешто потпуно друго, потпуно другачији систем.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Наравно да јесте и о томе сам писао мало раније на овој теми.Р36 је нешто потпуно друго, потпуно другачији систем.
Проблем је нестабилност горива тј у овом случају изотопа. Русија је већ имала један инцидент у августу 2019 када је гориво баш из ове ракете експлодирало на самом старту при лансирању и колико знам умрло је 5 људи а за 450 (из локалног села) је издат налог да се одмах евакуишу.Чак је пар доктора у болници која није баш близу било позитивно на тест озрачености цезијумом-137 и неколико чланова медицинског особља. Ракета је пала на дно мора у близини полигона. Два брода су је тражила али нисам више нигде прочитао вест да су је нашли и извадили са дна мора.RAMJET бомбардери се још увек истражују. САД нису одустале од тога у потпуности, него су се само преоријентисале на неке друге видове ваздухоплова, као и наоружања.
Буревестник је крилата (крстарећа) ракета и он се разликује од суборбиталних бомбардера, као и од балистичких ракета без ограничења домета. Пре свега, Буревестник има ограничен домет - 14.000 километара. Не може да досегне сваку тачку на земљиној површини, али може већи део. Друго, он се креће знатно мањим брзинама од РС-36орб и може да буде оборен конвенционалним средствима ПВО, као и свака крстарећа ракета.
Проблем је нестабилност горива тј у овом случају изотопа. Русија је већ имала један инцидент у августу 2019 када је гориво баш из ове ракете експлодирало на самом старту при лансирању и колико знам умрло је 5 људи а за 450 (из локалног села) је издат налог да се одмах евакуишу.Чак је пар доктора у болници која није баш близу било позитивно на тест озрачености цезијумом-137 и неколико чланова медицинског особља. Ракета је пала на дно мора у близини полигона. Два брода су је тражила али нисам више нигде прочитао вест да су је нашли и извадили са дна мора.
Имати у наоружању оружје чија је погонска група хемијски нестабилна где сваког тренутка може доћи до експлозије је потпуна лудост.
Ја не знам уопште како би тај погонски систем функционисао. Раније сам читао текстове на ту тему, али ми није познато да је до сада неко применио нуклеарни погон код пројектила.Проблем је нестабилност горива тј у овом случају изотопа. Русија је већ имала један инцидент у августу 2019 када је гориво баш из ове ракете експлодирало на самом старту при лансирању и колико знам умрло је 5 људи а за 450 (из локалног села) је издат налог да се одмах евакуишу.Чак је пар доктора у болници која није баш близу било позитивно на тест озрачености цезијумом-137 и неколико чланова медицинског особља. Ракета је пала на дно мора у близини полигона. Два брода су је тражила али нисам више нигде прочитао вест да су је нашли и извадили са дна мора.
Имати у наоружању оружје чија је погонска група хемијски нестабилна, у оволикој мери, где сваког тренутка може доћи до експлозије је потпуна лудост.
Изотопи радиоактивног елемента дају топлотну енергију за покретање ракетног мотора на течно ракетно гориво пошто је то хемијска реакција чији је продукт егзотерма реакција а сам старт фазе је ендотермна рекација.Не може тај мини-реактор да експлодира, вероватно. Нема ту паре, нема ничег, отворено језгро, радиоизотопи, и ваздух који се у додиру са том капсулом греје, шири, и врео издувава. То је погон.
Изотопи радиоактивног елемента дају топлотну енергију за покретање ракетног мотора на течно ракетно гориво пошто је то хемијска реакција чији је продукт егзотерма реакција а сам старт фазе је ендотермна рекација.
Енергија самих изотопа даје, условно речено, старт хемијској реакцији. Помоћу тих изотопа смањена је количина хемијске реакције како би се добила мања стартна маса.
Да ли постоји нека шема која објашњава принцип рада таквог погона?Изотопи радиоактивног елемента дају топлотну енергију за покретање ракетног мотора на течно ракетно гориво пошто је то хемијска реакција чији је продукт егзотерма реакција а сам старт фазе је ендотермна рекација.
Енергија самих изотопа даје, условно речено, старт хемијској реакцији. Помоћу тих изотопа смањена је количина хемијске реакције како би се добила мања стартна маса.
Ја сам бар тако схватио када сам раније то читао. Мало је код нас текстова о томе.
Ја искрено нисам нашао али видећу са једним пријатељем, он је конструктор ракета (ових класичних малог домета) па ћу га питати.Да ли постоји нека шема која објашњава принцип рада таквог погона?

Pitaj ChatĐepeta.Ја искрено нисам нашао али видећу са једним пријатељем, он је конструктор ракета (ових класичних малог домета) па ћу га питати.
Због зашто овај ванземунац показује на Србију?Pogledajte prilog 1769535
Vanzemaljci dele tehnologiju Rusima pošto su videli da Amerikanci jedu govna

s obzirom da rusi taxiraju zadnjih 20 godina američke astronaute od ukidanja spejšatla nije ti malo smesno uporedjivanjeZnači, Rusi su napokon napravili raketu kioja može u orbitu? Jedno 75 godina nakon svih ostalih?
prvo da bi raketa izašla u svemir mora da postigne brzinu od nekih 22-25 mahova a kada dostigne svemirsku orbitu na nekih 120 km iznad zemlje na svakih pola sata napravi 1 krug oko planete zemlje tako da tvoja konstatacija od 900km/h je čisto lupetanje kao maxim po divizijiKlasična ruska lupetanja, na tragu Peresveta koji obara sve i sva
Malo činjenica:
Riječ je o raketi Burevestnik, koju su Rusi testirali još od 2017. godine. Ona je veću opasnost predstavljala za one koji su je lansirali nego za protivnike, jer sve do nedavno su sva lansiranja prošla katastrofalno. Najgore je bilo ono 2019. kada je pri lansiranju eksplodirala, pobila pet ljudi, razorila platformu. Radioaktivnost se osjetila, 16 puta veća od prirodne, čak do 30 kilometara.
Ameri to razvijali u 60-tim godina prošlog stoljeća pa odustali, ali šta zna glupi Amer
I ako može da mi netko objasni šta će ti raketa koja putuje 14.000 km brzinom od 900 km/h.
A jbt šta volim vas bahate.prvo da bi raketa izašla u svemir mora da postigne brzinu od nekih 22-25 mahova a kada dostigne svemirsku orbitu na nekih 120 km iznad zemlje na svakih pola sata napravi 1 krug oko planete zemlje tako da tvoja konstatacija od 900km/h je čisto lupetanje kao maxim po diviziji

Uzmi nešto za smirenjeKlasična ruska lupetanja, na tragu Peresveta koji obara sve i sva
Malo činjenica:
Riječ je o raketi Burevestnik, koju su Rusi testirali još od 2017. godine. Ona je veću opasnost predstavljala za one koji su je lansirali nego za protivnike, jer sve do nedavno su sva lansiranja prošla katastrofalno. Najgore je bilo ono 2019. kada je pri lansiranju eksplodirala, pobila pet ljudi, razorila platformu. Radioaktivnost se osjetila, 16 puta veća od prirodne, čak do 30 kilometara.
Ameri to razvijali u 60-tim godina prošlog stoljeća pa odustali, ali šta zna glupi Amer
I ako može da mi netko objasni šta će ti raketa koja putuje 14.000 km brzinom od 900 km/h.
U pitanju je krstareća raketa na nuklearni pogon koja stvarno ima neograničeni domet, može da leti danima i nedeljama.СССР је имао ракету РС-36орб која је имала неограничен домет, тако да ово не мора да буде лаж.
Dakle, prljava bomba.U pitanju je krstareća raketa na nuklearni pogon koja stvarno ima neograničeni domet, može da leti danima i nedeljama.
Treba očekivati i dronove i avione koji mogu da budu neograničeno dugo u vazduhu..